Jenn Jempa Jennini,,,,,,

Varm varm lördag i Maj

Publicerad 2008-05-31 17:03:53 i Allmänt

Idag är det lördag och bättre väder i detta land har vi väl ändå aldrig haft. Solen skiner och det är vaaaarm. Radhus idyll. Fast baske mig lite för varmt. Igår köpte jag en liten bassäng.Oj va dom badar, Kalle och Lisa alltså.Mormor kom och vi åkte till Kungens Kurva och köpte ett till parasoll och käka lunch på Ikea. Det var inte så mycket folk och ac, Mycket skönt. Sen åkte vi hem och drack saft. När mor hade gått satte den tidiga morgonen sina spår. GUUUUUD va trött. Låååång dag. Lisa ville inte sova men dom lekte ganska lugnt ett tag. Sen var det lördagsgodisdax. Detta fenome är jag såååå emot jag hatar att det existerar godis överhuvud taget. Men så är det och har jag riktigt tur slutar dom tycka om godis. SOOOOM att det skulle hända, whatever. Men jag har faktiskt två kusiner som inte drack läsk när dom växte upp. Mycket smarta såna, Det är dom fortfarande.

I morgon ska jag på Centralbadet och få helkroppsmassage. Jag har fått ett presentkort och i morgon är jag barnledig och jag ska försöka orka träna och sen gå på massage.Skoproblemet måste lösas. Jag måste ha kjolskor liskom.

Igår var barnens far här och grillade, Det är trevligt en stund men sen kan han inte låta bli att nämna att han vill vill vill att vi ska ha nåt igen. Och jag blir såååå irri.Hur trög får man bli efter alla dessa år.Kan någon fixa en tjej till honom, han behöver nåt annat att tänka på liksom. Sen började han fråga frågor om SMSmannen och då blev jag också irri eftersom jag försöker överleva utan SMSmannen och inte vill tänka på honom mer än absolut nödvändigt. Och det kan omöjligt vara nödvändigt 24 timmar om dygnet som det har varit ett tag. Märkligt det där.

Torsdagspolitik

Publicerad 2008-05-29 10:28:04 i Politik eller nt

Jag är tyvär mycket nöjd med att idag inte vara sjuksköterska. Man vill ju inte betala massa pengar till ett fackförbund som inte kan medla bra. Sen undrar man ju varför den lilla löneökningen inte kommer direkt. Oproffsit.
Jaha och så var det Irak.Jag är inte insatt så jag ska bara säga att alla världens ledare borde tycka att människor ska ha det drägligt för dom förutsättningar som hela världen kan bistå med. Alltså, man måste kunna borra olja och sånt utan att folk dör som flugor av svält och allt annat. Har inte FN lagar och regler som måste följas när det gäller dom männskliga rättigheterna? Jag bara undrar.

Tyskan som kanske har dödat två barn i Arboga. "Hon kan lida av en psykisk störning". Nej men verkligen. HALLÅÅÅ, hon har blivt lämnad av sin far. Är det nån ursäkt att döda folk? Jag vet många som har växt upp utan pappor, dom dödar INTE folk. Jag undrar lite hur en sån där psykundersökning går till. Vad är frisk och inte? Någonstans har vissa en spärr som gör att vi inte går ut och sticker ner folk och inte knarkar ner oss. Men om vi inte har denna spärr, är väl något som är FELKONSTRUERAT i hjärnan. JA PSYKISK STÖRNING.Rätt och riktigt, in med dom länge och väl.

Och NEEEJ vi vill inte betala massa pengar för att ta ut pengar på bankomaten. FELFELFEL gissat.

Sol och trafikkaos

Publicerad 2008-05-29 10:21:24 i Allmänt

Idag är det torsdag och sol ute och totalt trafikkaos i vår stora huvudstad.Man undrar ju hur dom tänker när gänget bor på hotellen  inne i stan och ska ha möte låååååångt ut i Infra City.

Igår hände nåt mycket trevligt. Jag fick åka bil till jobbet. Det tog typ 30 minuter, resultat = vill ha en snygg bil att åka till jobbet i. Men i augusti blir allt bättre för då blir det Kista. Hur som helst, MÅNGA poliser var det runt Infra City. Jag var jättetrött igår, grillnngen med Tess och gänget blev kul och sen.Vi trotsa kvällskylan och satt ute länge.

Imorse var jag och körde lite maskiner på gym och sen hem och jobba. Duktiga jag.Hm skulle inte Ronny komma och fika idag. MYCKET dags att dammsuga och våttorka golven. Hurrahurra för jag slipper laga middag idag. Observera rimmet. Det bara kom av sig själv. Pastasallad i matsalen ikväll. För er som inte hajar så bor min far i ett kollektivhus och dom har gemensamt matlag i matsal så där käkar jag och barnen när farsan har barnen.

På lördag ska jag ha egentid med Lisa för Kalle ska ha egentid med mormor. Vad ska man hitta på då? Skansen kanske? Undrar när det blir vatten i Vättersparken, plask plask.

Nina L och mannen Erik

Publicerad 2008-05-27 18:30:20 i Polare

Jag har många kompisar av olika slag. Min kompis Jenny sa en gång att jag var ett socialt monster. Ska man ta det som en komplimang eller?

Min kompis Nina lärde jag känna hösten 2000 när vi jobbade på ett uppdrag på Eniro.Hon är sååå gooo och vi har alltid så trevligt. Ett tag skrev vi brev och skickde med vanlig post, det var kul. Vi brukar ge varanna boktips och ibland när jag har läst något som jag tycker hon ska läsa skickar jag den till henne. Hon bor i Kristianstad för hon har varit där och pluggat några år. Och det small till. Erik heter han. En liten rackars,,, smålänning eller nåt. Nina är inte så gammal men hon och Erik är gifta. Och det bästa av allt är att dom snart flyttat hem till Stockholm. Nina har en rackarns lägenhet på Söder. Det ska bli sååååå kul när dom flyttar HEM. Erik är musiker, klara plusspoäng.Första gången vi sågs (och enda hittils) fick jag en cd av honom med hans musik. Plusspoäng igen.OCH han är förskolärare PLUSSPOÄNG. Vänta här nu,, Nina har inte fått några plusspoäng, det är bara för att hon är så plussig så det finns inte så många poäng. ÅÅÅ VA JAG LÄNGTAR TILLS NI FLYTTAR TILL HEEEEMMMMM

Politik eller nåt

Publicerad 2008-05-27 13:40:36 i Politik eller nt

Om man har ett mycket offentligt jobb och är mycket offentlig person och ens jobb påverkar alla i det landet man bor i, borde inte ens arbetsbeskrivning vara offentlig? Finns det någon arbetsbeskrivning för vår statsminister??? Den vill jag gärna se. Jag har grymt svårt att tro att det står "fika med Bush" i den. Jag har också svårt att tro att det står: "ignorera alla rattfyllerister, lös möjligen problemet om några år".

Tänk att det finns människor i detta lilla land som faktiskt INTE kan tänka sig alkolås i bilen. NI SKA INTE HA KÖRKORT. Det måste kunna gå och fixa till problemet rattfylla. HUR? Himmla enkelt, alla bilar som säljs ska ha alkolås inmonterat, det ska vara lika självklart som att att ha en ratt. Vi privat personer kan faktiskt visa vad vi vill, nämligen inte köpa bilar som inte är alkohollås i. SMART VA?!

När jag går hem från dagis med barnen vill jag INTE bli rammad på trottoaren av någon idiot. Jag tycker jag som medborgare har rätt att kunna vara säker på att jag INTE blir rammad. Iallafall säkrare än vad läget är nu.


Om vi har lagar som är lätta att bryta måste vi väl göra det så svårt som möjligt för folk att bryta dom?! VA??????

Hem ljuva hem

Publicerad 2008-05-27 13:23:25 i Allmänt

Alltså att jobba hemma är inte helt dumt, ett lugn kommer över en att slippa passa tågtider och sånt utan bara jobba på. Allvarligt talat jobbar jag bättre hemma, mer koncentrerat liksom.

Ikväll kommer Tess, Brian och Jocke och grillar. Såååå trevligt. Tess är min bästa polare av några stycken och bor runt hörnet. Vi var grannar förut och hon är helt gryyym. Jocke är hennes bror han är snut och Brian är hennes,,, okej jag väljer att inte kommentera det. Tess och jag vill ofta ses men kan väldigt sällan samtidigt pga jobb. Hon jobbar mycket och konstiga tider. Kan inte alla mina polare ha kontorsjobb så man kan ses normalt?!

Jag har kommit på en sak, killar som är asego och inte kan ringa och säga halv fem kan dra. Det är omoget och IQbefriat. Nämner inga namn, men bara så alla vet LITE STABILITET TACK. Och när vi är inne på ämnet, kul om vissa bodde lite närmare än LESOTHO. För er som inte kan geografi ligger det I SYDAFRIKA.

Solen skiner och jag bor i radhus, jag är bäst jag är bäst jag är bäst.

Tisdagsmummel

Publicerad 2008-05-27 09:43:39 i En tisdag i Maj 2008

Jag var sååååå trött i morse. Jag ville verkligen inte åka till kontoret. Jag orkar inte. Men duktig som jag är åkte jag dit. Den där pendeln är mysig INTE. Kalle och Lisa bråkade om mjukdjur i morse. HUR är det möjligt när vi har hur många som helst. Herreeeeeeeeeguuuud. Lisa tog med ett till dagis men Kalle ville inte. Han var nöjd med sina nya kallingar med fotbollar på. Oj nu glömde jag att säga till på dagis att Lisa inte hade någon blöja. VARJE dag glömmer jag nåt. WHY?

Självkänslan ja,,, det var det där som man ska ha. Ta kontroll över sitt liv och hur man vill ha det för att må bra. Annars kan man inte bry sig om andra och inte må bra med andra eller hur är det. Och undvika i den mån det går situationer som man inte orkar eller mår dåligt av. Det måste ju vara klart lättare i privatlivet än i jobblivet. Fast jag har tagit lite kontroll över mitt jobbliv genom att VÄGRA åka 5 dagar i veckan till kontoret. BIG DIFFERENT om det är någon som tänker men 2 dagar hemma är inte så mycket. JOOOOO det är det. Mycket mycket och grymt sköna dagar, så det så!

Alltså man kan inte skriva hur mycket som helst varje gång,,, den här bloggsidan har gränser,, kass.

Hm nu ska vi blogga,,,,,

Publicerad 2008-05-26 20:51:38 i Allmänt

Alltså,,, funderingen kring varför och varför har varit i skallen några dagar och ikväll ändrades det till: why not liksom.

Och jag tänker börja med djuuuupa grejer,, heavy stuff:

SJÄLVFÖRTROENDE = Stark tilltro till den egna personlighetens förmåga att prestera.

SJÄLVKÄNSLA = Medvetenhet om den egna personlighetens värde.

Ok har alla detta i sån mängd så vi kan vara glada och känna oss säkra på alla plan. Svaret är NOT NEJ NISH (det där sista hittade jag på, är det ett språk eller)

Oj jag blev så matt nu jag orkar inte djupheten just just nu.

Okej, måndag är det idag. Man haver väl jobbat i Sollentuna. Ni som bor där är säkert himmla trevliga men jag GILLAR INTE NORRORT. Enkelt varför,,, jag BOR I SÖDERORT. Norrort är OFF. MEEEEN med lite Michael Jackson i min ROSA Ipod går det rätt så bra. Jag stack lite tidigt idag och pumpade mina smmmååååå muskler och simmade några längder. Sen hem och jobba lite till innan mina små kom hem. Och dom är små. Ofta tänker jag på hur små näsor dom har. Så söta va.

Idag fick jag flera mail från HIM i Afrika. Jag börjar bli duktig på att hitta folk...STALKER. Neeeej, vill man bli hittad så blir man hittad,,, eller,,,, jag vet inte men jag hittade denna Langa för ett tag sen,, ,TACK GODE,,, DEN SOM UPPFANN FACEBOOK. Sen mailade han bilder idag, han är inte 18 längre, men attans min Langa.

För alla som inte kan engelska är facebook = ansiktsbok så ni som inte har lagt upp bilder på er själva kan sluta med facebook. "De vuxnas minavännerbok". (Det smarta har jag snott men jag kunde baske mig inte säga det bättre själv).

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela