Jenn Jempa Jennini,,,,,,

DEJT MED BÄSTISEN

Publicerad 2013-07-29 16:14:20 i Allmänt

En dag fick jag ledigt när Lisa var på fritids och Kalle på kollo. Jag passade på att åka norrut och hälsa på bästisen och hennes goa mamma. Gott fika fick man också. Tack för det bästismorot och mamma Lisa.
 
 

MÅLNING

Publicerad 2013-07-29 16:12:35 i Allmänt

Här har vi semester och Lisa har målat om sitt rum. Båda rollade eftersom jag inte riktigt kan med mina smärtor i armarna och pappa kom och tog högst upp där vi inte nådde. 
 
 
 
 

SEMESTERPYSSEL TYP

Publicerad 2013-07-13 16:36:00 i Allmänt

 
Idag har vi haft ännu en dag med kanonväder. Jag och Lisa tog tag i lite semesterpyssel och målade om träramar och fixade lite pärlor istället för foton.
 
 
 
 

ANTAGNING.SE

Publicerad 2013-07-13 13:05:31 i Allmänt

Ja igår var det många som loggade in på antagning.se för att se hur framtiden kanske kommer att se ut. Förra året vid denna tid var jag sjukt nervös och stressad till tusen eftersom jag redan hade sagt upp mig på jobbet och verkligen behövde komma in på skolan. Förra året fick jag många reservplatser. Dock i år var jag inte lika stressad och nervös, inte alls faktiskt. Och se och häpna kom jag in i år. Historia A på Södertörn. Fick också lite reservplats till några till utbildningar. Vi får se vad det blir av detta när det närmar sig. Det beror på vad leder och kropp säger och tid på rehabställe, där det är sjukt lång väntetid. Faktum kvarstår dock att det finns för få studieplatser. Det borde finnas till alla som vill utbilda sig. Utbildning ska uppmuntras i detta land. Som Reinfeldt  själv sa att han tycker man ska omskola sig efter typ 10 år. Jaha då kanske han kan se till att det finns platser då. Dåre.
 
 

GENOM STOCKHOLMS STAD VI TÅGA

Publicerad 2013-07-13 12:58:06 i Allmänt

Häromdagen var Lisa hos mormor hela dagen. Jag och Kalle åkte in till Odenplan och hämtade en bok på bibblo om undulater. Sen tog vi en promenad genom Stockholms stad ända till Skanstull. Stannade och käkade lite och så på vägen. Vädret var topp. Jag var rätt trött dock när vi kom hem. Det var skönt att vila sen i soffan :)
 
 

SOFTDAG

Publicerad 2013-07-10 17:39:34 i Allmänt

I morse var jag iväg och träna. Fick också behandling i axel och knä i form av akupunktur med ström. Sen åkte jag hem och softade med barnen resten av dagen. Vädret är kass. + 13 grader och regn. Igår var det +27,5 grader.
 
 

LYXKALAS

Publicerad 2013-07-08 20:44:28 i Allmänt

Igår kom mamma med lyxtårta från Gunnarssons och firade födelsedagar. Det var för varmt för altanen så vi satt på andra sidan, vid ytterdörren. Jag fick två jättefina förkläden och Kalle fick två böcker som han hade önskat sig och Lisa fick första boken i Kulla-Gulla serien. Tårtan var dessutom laktosfri så lyckan var fullständig. Fibrovila blev det sen i soffan :)
 
 
 
 

10 ÅR

Publicerad 2013-07-07 12:03:35 i Allmänt

 
 
Ibland, ganska ofta frågar man sig vart sjutton tiden tar vägen. Idag är det en sån typiskt dag. Idag har jag nämligen varit mamma i exakt 10 år. Det har gått fort som attans.
 
GRATTIS SONEN KALLE PÅ 10 ÅRSDAGEN
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela