Jenn Jempa Jennini,,,,,,

Torsdag idag

Publicerad 2008-07-31 09:39:13 i Allmänt

Igår när jag skulle somna tog jag tempen igen och då hade den gått upp lite. Låg och läste lite. Idag är det bättre men öm i rumpan och låren och lite blåsor under fötterna och baken.

Solen skiner och idag ska vi till några kompisar och fika. Har inte träffat dom på flera år så det ska bli kul och trevligt.

Hoppas ni alla får en bra dag,,,, blogga lungt hhaha Kram

Jag blir tokig,,,

Publicerad 2008-07-30 22:34:04 i Allmänt

Alltså, nu ska ni få höra helt sjukt alltså,,,,, Jag är ju adopterad från Indien. Då skulle man kunna tro att min hud skulle palla lite sol .MEN ICKE. Dagen idag var helt toppklass och jag hade smörjt mig så duktigt. När jag kom ut ur duschen tog det några minuter sen satte det igång,,,JAG HAR BRÄNT SÖNDER MIN RUMPA OCH BAKSIDAN AV LÅREN. Det är knallrött och gör pissont, jag kan fan inte gå.

INTE NOG MED DET,,,, när jag skulle lägga barnen kom det,,,, FROSSA, HUVUDVERK OCH ILLAMÅENDE. kändes som febern steg till 40 på några minuter. ICKE, tog tempern flera gånger,,,, SOLSTING ellllllller????

Jag mår såååå dåligt. Jag döööör. Men jag ville ju var uppe och säga hej då till par nr 2 som tog båten hem till fastlandet idag.

Måste verkligen soooova nu,

En dag på stranden

Publicerad 2008-07-30 18:24:52 i Allmänt

Allvarligt talat,,, jag är helt slut. Plaskat i Östersjön hela dagen. Helt skönt. Men tillslut blir man kall i kroppen hahaha. Och saltig, men nu har jag duschat och klätt om så snart ska jag vräka i mig hundra liter vatten och lite käk. Sen kommer jag att decka.

Det var varmt i vattnet och mycket folk. Sverige är bra!

Duktigt folk

Publicerad 2008-07-30 10:37:39 i Allmänt

Här är det fullt ös. Jag trodde alla skulle sova hela dagen och vara bakis men icke. Medans jag försökte få barnen att inte skrika så alla vaknade var dom och handlade frukostbröd. Där ser man, duktiga som inte sööööp för mycket igår. Här är det sol och lite molnigt men varmt. Blir nog stranden idag. Igår köpte vi hinkar och spadar och grejer så dom kan gräva i sanden och göra grejer. Ska bli kul att se hur asfaltsungarna beter sig. hahah.

Kul att man fick lite svar på om man ska lägga upp bilder. Ska göra det så fort jag kommer hem för nu har jag inte den sladden till kameran förståss. Slarvigt värre.

Tjing

Bilder???

Publicerad 2008-07-29 23:33:05 i Allmänt

Alltså jag är såå trög på att lägga in bilder. Det beror på att jag ofta glömmer när jag väl sitter här,, eller inte har kameran eller sladden i närheten. Men jag har börjat ta massor med bilder och det är kul.

TYCKER NI JAG SKA LÄGGA UPP BILDER PÅ MIN BLOGG?????

Nattmat

Publicerad 2008-07-29 22:55:48 i Allmänt

Jag är alldeles själv med sovande hundar och barn. Alla är nere vid strandboden och dricker wisky. Jag var där också men sen åkte jag hem och la barnen.

Blev suuuugen på nåt. DUKTIG som jag är tog jag inte massa goda kakor utan asgod potatissallad som fanns i kylen. Mycket bra jag är mycket nöjd.

Duktiga jag,,,

Publicerad 2008-07-29 22:54:34 i Allmänt

Nu är klockan 23 och jag har faktiskt jobbat lite. Känner mig helt duktig eftersom jag har semester några dagar till.

Ok, om ni kollar mina kategorier och "polare" så finns där "gotlandsfamiljen". Det är där jag är nu. Alla är hemma med sina killar och jag med mina barn så mamma och pappa tog husbilen ner till stranden för dom får inte plats i detta stora hus ahhaha.

Tisdag på Gotland

Publicerad 2008-07-29 21:56:56 i Allmänt

Idag har det varit fullt ös 13 timmar i streck. Vi var vid Holmhällar och klättra och plaska vid raukarna. Sen glass. Sen hoburgsgubben och fin utsikt. Sen hem och leka hemma på gården.

Nu på kvällen har vi varit nere vid strandboden och käkat goda sallader. Mycket fin kväll med fin solnedgång.

Jag har blåsor under foten igen. Vad fan är det? Först kliar det som utav helsicke och sen när man har kliat lite kommer blåsorna. Och nu gör det skitont. Fan va kass.

Men annars ok. Barnen är rätt vilda och det är ärligt talat lite jobbigt.

Hur korkad är jag???

Publicerad 2008-07-28 22:55:42 i Allmänt

Ganska som är aaaastrött och bara inte går och lägger mig. Här i Gotlandsköket är klockan 22.54 och fullt ös med matlagning. Här på gården ska det ske barndop i morgon och det lagas flera goa pastasallader. Tjejerna med sina killar kör hårt. Det luktar SÅÅÅÅÅ gott så ni anar inte. Jag blir HUNGRIG. Duktig som jag är har jag jobbat lite också men nu går baske mina ögon i kors så nu ska jag bara sitta och njuta av dofterna i köket.

Tyst och stilla och ooootroligt vackert I love Gotland

Publicerad 2008-07-28 21:06:07 i Allmänt

Nu är vi på plats. Jag är huuur trött som helst.

Resan gick bra. På vägen ner till Sudret sov barnen så jag körde direkt ner. Sen har vi bollat, och varit på stranden och fullt ös. Barnen är mycket aktiva om man säger så, hundar och häst om vart annat. När vi kom hit visade det sig att Elin och Anna-Lena är här med sina Patrikar så det är fullt ös.

Det är så fint här på gården med blommor och fint. Vädret har varit kanon idag och det är så frisk luft och tyst runt omkring.Oj va jag låter som väääärsta asfaltsbarnet, men det är jag ju också.

05.18

Publicerad 2008-07-28 05:19:17 i Allmänt

Kolla klockslaget och haja att jag har duschat. Det regnar lite ute och solen är på gång upp, ganska fint.

Jösses,,,

Publicerad 2008-07-27 22:43:24 i Allmänt

Klockan är kvart i elva på natten och vi är uppe alla tre.Efter 45 minuter i sängen orkade jag inte längre, ingen sov, varmt och pigga. Nu ska vi packa alla tre. Jag ruttnar.

Läget under mycket bra kontroll

Publicerad 2008-07-27 21:23:34 i Allmänt

Japp där satt den, nykel hittad, snygg ny hyrbil hämtade, SAAB. Luktar mycket ny. Börjat packa, och städat liiiite. är helt trött så vi får se hur mycket städning det blir.

Nu är det ingen lek längre

Publicerad 2008-07-27 16:13:07 i Allmänt

Shit va trött jag är.Var inne i Ringen och handlade lite. Va skittrött jag är på att allt kostar en jäkla massa. Sen hem och jag har mått kanonilla sen dess och bara deckade på soffan. Jag har verkligen inte tid men jag är helt slut. Kul för jag ska upp 5,30 i morgon och då måste ju allt var packat och klart .Shit.

Kalle bara bråkar med Lisa och Lisa bara bråkar med Kalle. Det är något nytt fenomen dom har hittat på dom senaste veckorna, förut bråkade dom inte alls. Men nu är det fajt. Fan va jobbigt det är, jag pallar inte. Det blir bra att dom inte ska gå på samma dagis från den 18 augusti.

Idag är det nu mulet och lite blåsigt, skönt faktiskt.

17.30 kommer grabbarna och hämtar oss och kör oss till hyrbilen som vi ska hämta.

En varm söndag

Publicerad 2008-07-27 11:47:45 i Allmänt

Nu är det söndag och varmt och skönt. Jag smääääälter bort. Har gjort köttfärssås och spagetti det var hur gått som helst. Va hungrig jag var idag. Jaha,,, måste till Ringen och handla lite.

Oj vilken dag

Publicerad 2008-07-26 18:47:52 i Allmänt

Herre gud säger jag bara. Fullt ös på Skansen, varmt men bra. Lisa, Dave och jag var lite sega efter gårdagens grillning och bira men det är bara att bita ihop och köra. Såg när björnarna fick mellis och åkte radiostyrda bilar och lite annat. Sen var det akvariet. Ormar och annat. Sen åkte vi hem till Årsta och käkade och tog en bira. Sen var Lisa och Dave slutkörda men jag och barnen gick til Vättersparken så dom fick svalka av sig i poolen. Nu är vi hemma och jag är heeeelt slut hahaha.

Tack Dave och Lisa för en trevlig dag!

Eftersvettning

Publicerad 2008-07-26 10:21:01 i Allmänt

Varför eftersvettas man när man har duschat, jag hatar det.

En varm lördag i Stockholm

Publicerad 2008-07-26 09:45:50 i Allmänt

Tjoho alla glada bloggvänner och andra också för den delen. Idag är det lördag och solen skiner. SKANSEN. Dave har lovat Kalle ormklapp på Skansen och han struntar i Golfen idag för att göra detta med oss. Jag tänker INTE gå in till ormarna om ni undrar.

Igår grillade vi och bärsade och det var så trevligt så. Satt ute länge för det var så varmt. I säng kom jag vid 1 så jag är liiiite trött men jag och barnen gick raka vägen in till Ica och köpte cola så man blir lite människa igen hahha.

Nu dusch och dom svalaste tunnaste kläderna man har och sen brottas med alla människor på ett kockande Skansen. Tjolong.

Innnnnte så hungrig i värmen

Publicerad 2008-07-25 19:03:51 i Allmänt

Jag är inte jättehungrig i värmen. Lisas snubbe spelar golf så vi vet inte när han kommer riktigt. Barnen får korv nu.
Lisa gör Tzatziki gott som bara den.

Bad igen

Publicerad 2008-07-25 17:45:23 i Allmänt

Vi gick och bada igen,,, Stora lisa är här nu så nu öppnas bärsen....

RYYYYGGGG SKIIIIT

Publicerad 2008-07-25 15:59:59 i Allmänt

Nu har jag suttit lite för mycket framför burken igen,,, datorn och fått ont i ryggen,,,, borde byta jobb men jag villlll iiiinnnte nån som har något bra tips om vad man ska göra åt detta fenomen?????

Grillning på g

Publicerad 2008-07-25 15:51:33 i Allmänt

Nu har jag lagt revbensspjällen i marinad, ska bli gott med bira och grillat i kväll.

OOO hur många grader kan det bliiiii i Årsta???

Publicerad 2008-07-25 15:19:42 i Allmänt

WOW vilket väder. Det är ju grymt. Det är miiiinst 50 grader på min uteplats, det går inte att vara där,,, barnen har sin plask under parasoll men tycker det är för varmt så dom leker inne.

Jag har gjort lite jobbgrejer och nu är det STÄDNING

Lite bad,,,

Publicerad 2008-07-25 13:31:36 i Allmänt

Nu har vi varit och badat i en park i närheten. Vi gungade också och käkade köttbullar som vi hade med. Nu är vi hemma igen och jag har fyllt plaskdammen lite med vatten och då ville dom förståss INTE bada. Men kanske sen. Varmt är det iallafall. Det gäller att hälla i sig massa vatten.

Oj oj trööööt

Publicerad 2008-07-25 10:00:12 i Allmänt

Goden morgen eller vad det heter. Himmloen är blååååå och det är vaaaarmt och jag somna 3 i morse. Satt uppe vid datorn och fixa och trixa med lite jobb. Sen råka jag börja läsa,,,, sen kan man inte sluta. Shit. Barnen sov till halv 9 i dag i allafall så det var helt ok.

Päcklig

Publicerad 2008-07-25 01:10:30 i Allmänt

Fan fan fan,,, jag känner mig sååå ofräch äcklig och tjock just nu. Det kliiiiar på hela kroppen och huden trillar av. Man är torr, svidig och svettig om vart annat. Man känner verkligen hur tjock man är när man inte har jeans som håller in utan i denna värme kjol som låter det bara hänga och flebba ut. JAG MÅSTE BANTA OCH TRÄNA NUUU. Det kommer inte hända NUUUU för jag ska grilla i morgon med Lisa och Dave och sen på måndag åker vi till Gotland. Har jag tur kan jag hoja lite där utan barnen och det kan bli 2 mil om dagen om jag har lite tur och barnen vill stanna på gården med nån annan hahah. Sen jävlar är semestern slut, synd men då kommer jag ha mer tid och träna och diffa. hahaha.

Jag vill verkligen inte gå och lägga mig hungrig, kass,,, men jag har inget liksom snabbt och gott,,, spagetti men vad till?!

Men shit klockan är tio över ett PÅ NATTEN. OOOO my goood.

Nattugglor

Publicerad 2008-07-25 00:30:00 i Allmänt

Japp det är vi det, barnen somnade exakt 24 och jag gick sen upp och tänkte få lite jobb gjort. Har lite nya ordrar att fixa till. Hungrig är jag också.

Det tar ett tag innan man varvar ner och landar liksom när man har varit på resa. Det är så mycket nytt och nya intryck och sånt så man är lite virrig när man kommer hem. Barnen var ju helt speedade och var ute och lekte hela kvällen.

Men en tvätt hann jag med,,, hann och hann det måste ju torka också så man har nån stans att hänga nästa.

I morgon kväll kommer Lisa och Dave och grillar. Ska bli kul och trevligt. Sen på lördag är det Lisa och Dave dag igen för Dave och Kalle ska köra ormrace på Skansen. Lisa, Lisa och jag stannar nog utanför. Garanterat jag iallafall.

Borta bra men hemma bäst

Publicerad 2008-07-24 22:34:37 i Allmänt

Eller nåt i den stilen,,,,

GUUUUD vilken värme på övervåningen, har öppnat överallt,,, hjälper noll. Men nere börjar det bli skönt. Barnen sov ganska länge i bilen hem så dom är fortfarande vakna (22.33) MEN VI HAR SEMESTER SÅ DET GÖÖÖÖR INGET.

Själv har jag sprungit som en dåre upp och ner och fram och tillbaka för att få någon ordning här hemma,,, resultat,,, en tvätt och 2 bira hahaha.

Igår åt vi middag på Harrys i Vimmerby,,, MÅSTE GÅ OM NI ÄR DÄR. GOOOOD mat och trevliga människor som jobbade. Jag tog tilloch med efterätt,, håll i er nu CHOKLAD MOS MED BAYLIS,,, Jag skiter i stavningen så jävla gott.!

JAG ÄLSKAR VIMMERBY

Publicerad 2008-07-24 22:27:08 i Allmänt

Så nu hajar ni att det är därför jag inte har bloggat på några dagar. Jag och barnen och deras pappa (vi är INTE ihop) har varit nere i Vimmerby. Astrid Lindgren för hela slanten, god mat och fint väder. Toppklass.

Sov gott alla glada rackare

Publicerad 2008-07-21 23:32:35 i Allmänt

Nu stänger jag ner ,,, ooo det går att göra bokstäverna igen. Har packat ganska mycket och skrivit komihåglista. Måste upp tidigt, men jag ska läsa lite i den braiga boken jag håller på att läsa.

Ha det bra så länge,,, kram till er alla från oss alla ahahahahahha

Tjoho nu kommer tröttheten

Publicerad 2008-07-21 23:09:10 i Allmänt

Tröttheten börjar komma 23.04. Jag har lagt fram kläder nu, känns som väldigt mycker för 3 dar typ men det är bättre att ha för mycket än för lite.

Shit nu kom jag [t en knapp som tar bort v[ra sista bokst'ver i alfabetet,,, HJ'LP HUR F[R JAG TILLBAKA DOM

Lååång kväll kanske

Publicerad 2008-07-21 21:51:53 i Allmänt

Nu sover Kalle och Lisa och jag har gjort te och måste sortera tvätt och packa. Städa lite skulle inte vara helt fel om jag hinner och orkar. Just nu känner jag mig inte så trött faktiskt.

Mina lår är alldeles ömma av öm trasig hud, stackars mig, typ .

Idag tog jag mig en liten shoppingrunda i Ringen. Inte för att jag hade råd men jag villllle. Köpte lite tights, vita och rosa och randiga. Sen hittade jag en typ tunikagrej svart, snygg var det och tunnt skönt tyg. OOOO en hårgrej och ett halsband. Där ser man där ser man.

The sky is open please close it

Publicerad 2008-07-21 15:52:09 i Allmänt

Shit va det regnar, och jag som måste åka till Globen och handla. Fan fan fan. Städa måste jag ockås. Mycket nu,,, hihi.

Semestermåndagbakisbarnfri

Publicerad 2008-07-21 11:01:07 i Allmänt

Hahahah vilken rubrik, allt i ett.

Okej, bröllopet var skitkul och jag är liiite bakis idag. Barnen är inte hemma,, Mathias tog dom till Grönan men det regnar ju ute,,,, hm. Jag har gjort lite jobbgrejer som var brådis med och nu ska jag hugga in på cola nummer 2. Shit liksom.

Ok nu drar jag typ

Publicerad 2008-07-20 15:31:55 i Allmänt

Ok, vita vida tjolbyxor grönspräcklig typ tunikatröja med paljertter lite fram, vita naglar med svarta streck och vita klackdojor,,, inte vet jag men så blev det.

Tjohopp

Jävla hår skit

Publicerad 2008-07-20 14:31:04 i Allmänt

Nu har jag typ korklockat håret med en tång, det gick åt helvette,,,,, så nu får jag köra plattången istället,,, nu börjar tiden rinna iväg. Fuck it

Hej då solbrännan

Publicerad 2008-07-20 13:50:14 i Allmänt

Shit jag känner mig som en orm som ömsar skinn eller vad det heter. Jag flagnar som attans. Kliar gör det också,,, fan på baksidan av låren liskom,, hur lätt är det att komma åt där och ta bort huden hahahha det kliiiiar.

Lite grönt kanske,,,

Publicerad 2008-07-20 12:59:58 i Allmänt

Okej, brudens bror gifte sig för några år sen och då var jag rosa så det får bli grönt idag hahaha. Nudlar till lunch ,,, blir man mätt tro?

Tömt kameran,,,,

Publicerad 2008-07-20 12:33:23 i Allmänt

Nu har jag sparat ner alla bilder på usbgrej så jag har tom kamera till the wedding ikväll. Hurra hrura hurra

Väääänta här nu,,,,

Publicerad 2008-07-20 11:11:16 i Allmänt

Inte nog med att jag är en meeees och inte kan gå i klackat, ikväll tänkte jag utmana detta öde och göra det eftersom jag ska på fest men NU HAR JAG BLÅSOR UNDER FÖTTERNA,,, det gör ju FAN ONT HAJAR NI VÄL. Man får betala dyrt för solen en vecka hahahahhahahaha.

ÅÅÅÅ soooooft

Publicerad 2008-07-20 11:09:37 i Allmänt

KLOCKAN ÄR 11.09 OCH JAG HAR INTE DUSCHAT ÄNNU,,,, SEMESTER PÅ HÖÖÖÖÖG NIVÅ! I LIKE

Mulen söndag,,,,

Publicerad 2008-07-20 11:00:33 i Allmänt

Då var det söndag. Jag somnade förståss INTE igår när jag gick och la mig utan låg och läste till seeeent. MEN mina barn är så stora nu så dom går upp själva på morgonen, fiffla och lekte nere i vardagsrummet över en timme så jag sov lite längre. Helt skönt. Sen gick vi över vägen till Ica och köpte färskt bröd och käkade. Dom är ute på gården och hojar nu. Det sköna idag är att man inte behöver fixa och dona för att det börjar en ny vanlig vecka i morgon utan VI HAR SEMESTER, inget stress till jobbet, ingen matlåda. Mycket bra, jag är mycket nöjd. Däremot är det molnit så jag måste klura ut bröllopsklädsel. Snälla exet barnens far kör mig till Ekerö idag. Hur jag sen kommer därifrån blir en spännande grej hahaha.

OOOO va trött,,,

Publicerad 2008-07-19 23:01:04 i Allmänt

Shit jag ser sååååå trött ut,, ,det är jag också,,, ,tjingeling .

FIIIIINT KÖK TACKAR TACKAR

Publicerad 2008-07-19 21:56:49 i Allmänt

Jag är liiiite bortskämd. Mitt snälla EX barnens far Mathias har kaklat mitt kök när vi var borta. Över diskbänken, grönvitt mosaik, snyyyygt. Bra där, Kul hurra hurra hurra. Neeeej jag ska inte bli tillsammans med honom igen. Glöm det.

OOO seeeg lördagkväll

Publicerad 2008-07-19 21:55:27 i Allmänt

Lisa var så trött ikväll så hon bara gnällde, sånt orkar vi inte med , march i säng haha. Dom somnade ganska snabbt. FAAAN  vad det svider när jag smörjer in mig med vanlig mjukkräm,,,, helt fucking brännskadad,,, men det var en toppvecka!

Liiite stökigt är det men I dont care tonight. Jag pallar inte. Hahhaa. Ska grunda naglarna till bröllopet i morgon.

Sunday problems,,,

Publicerad 2008-07-19 19:48:25 i Allmänt

Okej gänget, nu är det så att i morgon ska jag på bröllop. En av mina kusiner ska gifta sig och det ska ju självklart bli jättekul. Men vad fasiken ska man ha på sig. Och naglarna,,, myyyy goood,,, jag pallar inte.. hahaha. Jo det gör jag,,, bara jag kommer på vad jag ska ha på mig så kan jag göra lite roliga naglar sen när barnen har somnat.

Neeeej jag har inte svullat på Mallorca

Publicerad 2008-07-19 18:47:19 i Allmänt

A nu tror ni förståss att jag har vräkt i mig massa fett på semestern. NOOOOO NIX NADA, jag har varit jätteduktig, detta är bara att NU FAN SKA GRAVIDFETTET BOOOORT. Jag pallar inte längre. Jag simmar och simmar och kroppen svarar inte,,, måste chocka den med nåt nytt koncept.

Bantning och träning,,,?????

Publicerad 2008-07-19 18:46:11 i Allmänt

NÅN SOM HAR NÅT BRA TIPS ATT DIFFA. TYP ARMAR, MIDJA OCH MAGE OCH INTE KÄKA FÖR MYCKET FAST FÅ I SIG DET MAN SKA???? GE MIG TIPS NUUUUUUUUU

Jaha in Sweden again

Publicerad 2008-07-19 17:19:30 i Allmänt

Japps då var man hemma igen. Bussen gick vid 7 i morse från hotellet. Rätt så smärtfri hemresa faktiskt. Inte långa köer till varken incheckning eller säkerhetskontrollen. Skönt. Barnen somnade på planet.

Klimathotet ar ett faktum

Publicerad 2008-07-17 16:08:19 i Allmänt

Nu borjar nastan jag ta detta pa allvar. Forra aret var det noll mygg har nu ar lilla lisa helt prickig av myggbett. OCH idag KOM REGN. VA FAN ,,,, Nar solen kom tillbaka var den dubbelt sa het sa alla slangde sig i poolen hahaha. Semester maxat. Fattar inte att vi aker hem i overmorgon. Igar hyrde vi hojar med barnsitsar och hojade till "Gamla stan" det var skont att rora pa fettet lite. Men vi har varit duktiga med maten och kakat sallad i massor. Sovit 13 timmar nastan varje natt .hahaha Helt trotta.

Mitt solexem borjar ge med sig lite men det ar val for att det har varit mulet igar hela dagen typ, skont.

Mallorca och solsting hahahah

Publicerad 2008-07-15 10:44:37 i Allmänt

Hej mina kara vanner,

Hittade en liten tid utan barn har for datorn. Hahah. Solen skiner och jag brande sonder mig dom tva forsta timmarna i lordags. Som tur var har det varit 2 dagar med moln sa min hud har aterhamtat sig. Vi badar och kakar glass, minigolfar, sparkhoj och hopptorn, minidisco varje kvall, ni hajar att det ar fullt os.

Jag kommer kolla och svara kommentarare seeenast lordag nar jag kommer hem.

Hoppas ni alla har det bra,

KRam i massor ,,,,

Ok folket,,,

Publicerad 2008-07-11 22:27:59 i Allmänt

Nu börjar jag banne mig bli färdigpackat. Jag får nog nöja mig med att hemmet inte är helt skinande blankt, det är ju sällan det. Ska försöka blogga lite från utlandet men ni vet,,, barnen är fullt ös mest hela tiden.

Ha en grymt bra vecka, det ska jag ha.

KRAAAAM PÅ ER ALLA MINA ÄLSKADE BLOGGPOLERS!

Jag pallar jag pallar,,,,

Publicerad 2008-07-11 22:12:37 i Allmänt

VAR FAN ÄR MIN ANDRA SVARTA BH. Med min kropp är det sååå kass och köpa bh så jag har inte så många. SÅ JAG BEHÖVER DEN,,, FAN MIN SÖMNTID FÖRSVINNER SAKTA MEN SÄKERT,

Jag kör som attans nu,,, rycket

Publicerad 2008-07-11 21:49:25 i Allmänt

Shit jag packar och städar och dricker öl. Har sååå ont i ryggen, liksom kramp i muskel på sidan nertill liksom fattar inte var det är,,,, jag behöver KNNAAAARK. Närrå.

Känns lite stressit nu med tanke på att jag måste gå upp om 5 timmar,,, shit

MMMMAAAAATTTTTT

Publicerad 2008-07-11 21:09:16 i Allmänt

Fan nu är jag hungrig. Vill ha en stor saftig biff,,,, det lär ju bli macaronisar,,, torrt ellllller.

Facan vad är det??? hahah

Publicerad 2008-07-11 20:30:46 i Allmänt

Hhaha man glömmer liksom bort facebook när man bloggar. Har fullt sjå med att läsa era roliga bloggar och skriva lite själv. ahahahaahahahhahahahahahahahaha

Knottar sova sen röööj

Publicerad 2008-07-11 19:15:21 i Allmänt

Ok nu ska jag försöka få Bralle och Bia i säng och sen vakna till själv och göra mitt sista dödsryck. Städa det viktigaste och värsta och packa.

Tjoflöjt

Vänta här nuuu,

Publicerad 2008-07-11 18:48:20 i Allmänt

Hade inte jag annat att göra än att rensa rabatten, typ städa och packa,, och smart nu när det har regnat helt blött så allt drogs upp med rötterna,, hahaha jag är värsta asfaltsbarnet. Nu är det poppisar på g. Gott.

I LIKE MY KIDS

Publicerad 2008-07-11 17:15:26 i Allmänt

KALLE - MAMMA KOM UPP FÅR DU SE I MITT RUM

HELA GOLVET RENT, JAG BLIR SÅÅÅÅ GLAAAAD, NU GÅR VI OCH KÖPER POPCORN,. HAJAR NI DET ELLER!

Ok vadå humörsvängningar men whatever ...

Shit jag stupar

Publicerad 2008-07-11 17:11:48 i Allmänt

Mamma kom förbi med presenter till Kalle, varför i helsicke lämnade hon dom inte i lördags. Sen ska det fikas och fixas, JAG HAR INTE TÍIID. Shit vilken dag. Regnet kom och varmt som attans inne, konstigt väder, jag har nu öppnat överallt och försöker få barnen att hjälpa till med städningen.Mycket skönare att komma hem när det är städat nästa vecka.

Okej,,, barnen har inte lyssnat på mig alls idag bara röjt liksom. Jag pallar inte. Jag skriker då, det vill jag iiiinte. Ska bli skönt att komma iväg.

Jag gillar inte att slänga mat, det är så tråkigt. Hitta lite sallad och grejs i kylen så jag slängde ihop en pastasallad.Gott, jag ska baske mig ta en öl tll den sen. Där satt den.

Rapporterna på jobbet bara måååste in nu. Om jag får två minuter i fred i köket så jag kan skicka iväg dom... Shit shit,,, what a day.

Fredag,,,, mycket nu

Publicerad 2008-07-11 08:53:03 i Allmänt

Ojoj godmorgon alla mina bloggvänner.Innan jag öppnade min egen har jag läst era och det var ju kul hajar ni väl.

Trots, även fast jag har sovit nästan 11 timmar är jag heeeelt sluuuut. Fick några kraftiga gallanfall igår kväll, inte nog med att det gör skitont man blir helt slut av det. Jag är lite irri faktiskt för man trodde ju att man skulle slippa detta när dom tog bort hela gallblåsan för typ 3 år sen. Undrar vad jag har käkat nu som gör att det blir kramper. Bara det inte är hallon för det tycker jag ju så mycket om.

Okej, idag är det fredag och imorgon klockan 4 på morgonen drar vi till Arlanda.

Så måste till Ringen och växla pengar, hämta min guldkedja som är på lagning, köpa bröllopspresent till Julia. Okej, dags att duscha och komma igång,,,, pallar inte. Eller jo föresten det gör jag. hahahaha.

Världen väntar,,, NOT

Publicerad 2008-07-10 20:23:21 i Politik eller nt

Världen väntar på att tvillingarna ska komma, bären Jolie och Pitt. FEL FEL FEL, HELA VÄRLDEN VÄNTAR INTE. Jag skiter fullständigt i det. jag har ett värdigt yrke, inte jävla PAPPARAZZI. HAHAHA.

Lagom är bäst,,,,,,,

Publicerad 2008-07-10 20:21:15 i Politik eller nt

Häromdagen stod det i tidningen om en snubbe som hade druckit 10 liter vatten om dagen. Han dog förståss till slut .HUR KORKAD FÅR MAN BLI.

VAD HAR NI GJORT MED MIG????

Publicerad 2008-07-10 20:16:27 i Allmänt

Alltså nu när folk läser bloggen är det ju hur kul som helst denna grej. VAD HAR NI GJORT MED MIG TJEJOR! Hahaha,

jag undrar hur jag ska hinna blogga i morgon när jag ska jobba samtidigt som barnen är hemma och vi ska packa och fixa inför Mallorca. Jaha,,, jag har tagit mig vatten över skallen kan man tänka, hahaha. BLOOOG BLOOOG.

Shit va ont i ryggen och axlarna jag har,,, måste ta lite voltaren och sova. Kram till er alla från oss alla,,, en rikgit goooood NAAAATT. ahahah

OOOO trööööt i skallen

Publicerad 2008-07-10 18:44:46 i Allmänt

Det blev inget ABSOLUT COUNTRY för det blev grejs att styra upp på jobbet och sen hämtning av barnen. Dom är så solbrända och fina. Medicinen på Kalle hjälper bra så han har inte ont längre.

Åkte och käka på det nya haket vid Sickla, dom har goa hamburgare där. Sen kom vi hem och barnen har byggt koja. Jag är såååå trött så jag går nog och lägger mig med barnen sen.

,,,, och så var man inte pigg längre,,

Publicerad 2008-07-10 15:17:13 i Allmänt

Fan jag som inte har lust att vara trött alls, jag hatar att vara trött, speciellt när man har en jävla massa saker man ska göra. Okej det får bli steron på högsta,,,ABSOLUT COUNTRY, så kanske man vaknar till. Undrar om jag ska hänga på till Slussen och hämta barnen,,,,, why not. Jo för att jag jobbar och sliter hahaha blogg blogg.

Hoj for ever

Publicerad 2008-07-10 15:04:24 i Allmänt

Nu har jag hojat till Globen fram och tillbaka och tagit ut fickpengar till resan. Mycket glass läääär det ju bli.

Att hoja är fan helt suveränt. Skönt och går fort. Jag önskar jag hade ett jobb som låg lagom nära att hoja till, men ICKE.

Ooo jag måste städa lite. Imorgon har jag barnen hela dagen. Det är ju kul nu när dom har varit borta två hela dygn.

GOTLAND HURRA

Publicerad 2008-07-10 13:07:41 i Allmänt

Jag har bokat resan till Gotland, hurr hrura hurra..Denna semester artar sig till toppklass

Hot väder nice

Publicerad 2008-07-10 12:48:39 i Allmänt

Shit va gott med lunch. Det blev minivårrullar med ris, inget ovanligt för mig men gott är det. Snälla exet kom och körde lite grejer till tippen, vi har inga grovsoppor här, jag blir trött. Så nu har vi inget skötbord längre, vilket stort badrum jag fick
plötsligt, yta yta yta.

Guuud va varmt, inte läga att klaga för på lördag sitter jag vid poolen på Mallorca och DÄR är det hothot.

Rutinpaj

Publicerad 2008-07-10 11:41:39 i Allmänt

Hhha, jag vaknade så sent så hela min rutinslinga paja. Men det behöver den göra ibland, annars blir man liksom blind för vad man gör och utbränd i skallen. Ingen frukost blev det idag men nu är det nästan lunchdax. Har helt ont i ryggen, så där gallanfall ont, det är helt irri.

Shit,,, new day man

Publicerad 2008-07-10 10:43:19 i Allmänt

GOOOOODEN MORGEN ALLA NI ROLIGA MÄNNISKOR

Shit shit shit jag vakna 9.30, satans sent, det har jag IIIIINTE tid med. Men va skönt att vakna lite utvilad och av sig själv.

Jaha,,, dagens att göra lista:

Banken
Växla pengar
Hitta svarta bh som ligger nånstans
lämna igen jobbig tröja på HM,
Bröllopspresent till Julia
Ta undan tvätt
gå ner 10 kilo runt mage och höft
fixa bromsen på hojen
hämta barn vid slussen

Ok jag hajar att allt inte verkar helt realistiskt. I ett helt år, varje dag, nu ska jag träna som en dåre så det går bort, NU HAR ÅRET GÅTT OCH DET ÄR INTE BORTA. VARFÖR SVARAR INTE KROPPEN PÅ TRÄNING???????????





Metropolen Årsta LA Bar

Publicerad 2008-07-09 21:42:56 i Allmänt

Ok nu är baske mig denna dag slut och det ska bli skönt att vakna upp i morgon och inte vara BAAAAKIS.

Eftermiddagen blev jobb jobb jobb. Sen gjorde jag ett STÄDRYCK på undervåningen. Dammsög och torka golven, VA SKÖNT DET ÄR NÄR DET ÄR GJORT.

Middagsproblem, Lisa och jag skulle käka.Man vill ju passa på att gå ut när man typ är barnfri, eftersom det inte händer så himmla ofta. Ok beslutsångest till maxat. Ok, vi ses vid bussen. DÅ kom vi på vårt hak LA BAR, nedanför backen, BLOODY EXCELLENT. God mat har dom, inte så långt hem sen. På vägen hem,,, Ica och cola hahah. Bra där.


Märkligt att man inte bara kan gå och lägga sig utan måste sätta på datorn så fort man kommer hem, hahaha.

Imorgon kommer mina rackare hem.Gos gos.

KLAR VA SKÖNT,,,, OCH SÅ LITE HALLON........

Publicerad 2008-07-09 17:42:34 i Allmänt

Alltså, för er som inte har fattat är jag ensamstående med två små barn. Vi bor i ett radhus i Årsta och ute på uteplatsen har vi HALLON. I loooove hallon. När jag tar en paus i jobbet, går jag ut och plockar i mig lite hallon. Jag gillar klart HALLON bäst.

GOOOD movie

Publicerad 2008-07-09 17:05:38 i Allmänt

Ni som inte har sett "Försoning" Se den. Den går att hyra nu. Den är skitbra, jag har sett den flera gånger,,,, okej 2 gånger då.

ÅÅÅÅ va tråkigt

Publicerad 2008-07-09 17:02:46 i Allmänt

Jag har en otroligt tråkig uppgift just nu på jobbet som jag måste bli klar med. Tänker på hur skönt det kommer att kännas när man är klar,,, men det är seeegt idag.

Dåliga människor ska bort typ

Publicerad 2008-07-09 17:02:02 i Politik eller nt

Alltså kan man inte bara skjuta den där galningen Anders Eklund eller vad han heter. Vi vill inte ha såna människor vare sig på gatan, psyket eller fängelset. Han är fööör sjuk i huvudet liksom. Bort med honom  Bläää

Nice lunch men nu är jag sluuuuut

Publicerad 2008-07-09 13:50:56 i Allmänt

Promenad till Kvarnen vid Gullmars med Lisa. Helt nice väder, rätt pigga men efter maten,,,,,,,,TOTAL KOMA. Fan va trött jag är jag svär, shit. Måste jobba nu. Orkar inte. vill sova,,, måste jobba. OOOOO kass,

wooow va gott

Publicerad 2008-07-09 11:43:46 i Allmänt

Oj den colan satt som en smäck. Guuud va gott. Pratade med far i telefonen, dom badar och har bra på landet. Skönt, Kalle verkar inte ha så ont när han kissar. Härliga tider.Vad fan ska man göra ikväll när man är barnledig då?

Att man aldrig lär sig,,,,,,,,,,

Publicerad 2008-07-09 11:11:47 i Allmänt

Shit det blir coladag känner jag nu. Har duschat och vaknat till lite. Mycket skönt att Ica är tvärs över gatan.Vill ju piggna till så jag kan träna idag.

VECKA 29

Publicerad 2008-07-09 09:57:41 i Allmänt

Shit jag kan inte haja att det har gått ett helt år. Det har varit ett givande rätt bra år banne mig. Mycket har fixats till det bättre. Jobbet, bostaden, magen,.

Ska bli kul att komma tillbaka till samma ställe, barnen kommer ha toppklass och den här gången känns det som verklig riktig semester. Behövlig sådan. Jag har nu jobbat heltid 1 år med en veckas semester, FÖÖÖÖÖR LITE om någon undrar. 

Såååå nästa vecka blir inte så mycket bloggande eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator så mycket. Just so you know.

Barnledig lite seg onsdag

Publicerad 2008-07-09 09:54:42 i Allmänt

Jaha 8 tjejor var vi igår. Det var mycket trevligt. Duktig som jag var åkte jag och simmade när jag hade skickat barnen till landet. Det var sååå grymt och simma, det var länge sen. Skönt och mjuka upp ryggen och vakna till. Sen hem och platta håret, såg ut som Diana Ross efter simningen och det vill jag ju INTE. Sen iväg till Södershöjder. Vädret blev bra så vi hängde på Medis en stund. Sen käka på O`learys och sen en bira på Eken. Fan va trött jag blev. Sen var det vuxenpoäng till maxat för Lisa och jag åkte hem, kommunalt, i vettig tid. BÄÄÄÄST. Shit va trött jag var, somnade typ direkt.

Solen skiner och här är det stökigt men barnfritt så vi får väl se om man är lite duktig och tar ett städryck. Nu kan man ju njuta av ett städat hem ett dygn eftersom barnen kommer hem imorgon på kvällen typ.
 

Nedräkningen har börjat

Publicerad 2008-07-08 13:55:50 i Allmänt

Nu har nedräkningen börjat och packandet, 14.30 blir barnen hämtade och sen är jag BARNLEDIG till TORSDAG.

Hajar ni eller?

hURRAHURRAHURRA,,,, Ok, jag vet jag vet , 2 timmar utan barnen sen vill man bara springa och hämta hem dom igen. Fast jag ska försöka njuta av lite bärsa på söder ikväll.

VAD FAN SKA MAN HA PÅ SIG?

Förbannande ungar,,, eller nåt i den stilen

Publicerad 2008-07-08 12:55:44 i Allmänt

Det är inte alltid roligt att ha barn om ni undrar. Ok, vårdcentralen med båda två. OM dom då inte lyssnar, det räcker med att en inte lyssnar på vad man säger, så är det ett rent helvette. Ärligt talat, ibland är det svårt att låta bli den där örfilen. När dom bara röjer och inte lyssnar alls, efter ett tag pallar man fan inte. Kalle var rätt lugn idag men Lisa,,, hela jävla tiden. Gapa och skrek och fixa, inte alls ledsen utan VÄLDIGT HÖGLJUDD LEK liksom.

Kalle hade urninvägsinfektion och när vi skulle till apoteket fick jag ta ut Lisa flera gånger innan det var vår tur för hon bara röjde bland sakerna. När det väl var vår tur fanns inte medicinen. Bara vid Ringen. Alternativet åka in med LIsa dit fanns bara inte.

Under denna förmiddag bestämde jag mig för att skicka ut barnen till landet. Jag pallar fan inte en minut mer. UUUUT för i helsicke.

Det blir ju inte bättre att ens humör pajar få då blir barnen ännu värre kan jag tala om. Fan va jag hatar det här skiten just nu.

Man föds och man dör,,,, eller nåt

Publicerad 2008-07-08 09:21:32 i Allmänt

MIn farfars gamla änka Ulla Monika Vestbro dog i morse klockan 5. Okej, vi är inte helt oförberedda eftersom hon är typ 89 år och slutade äta för över 2 veckor sen. Men ändå blir man lite ,,,, lååååg liksom. Hon var alltid varit jättesnäll mot mig. Hon hade inga egna barn, så pappa och min faster och jag och mina två kusiner var typ den familjen hon hade.

Sist vi var och hälsade på henne, för typ ett år sen, spelade hon piano och hade röd hatt på sig. Hon såg jätterolig ut. Ulla var en gottegris. Hon vräkte i sig bakelser när vi hade med oss det. Hahha det var jätteroligt. Hon njööööt verkligen av att äta massa socker och fett. Bläää. Hahahah.

Okej, hon dog på morgonen den 8 juli. Farfar dog 7 juli för många år sen. Min Magnus Gottlibe dog 7 juli och min son Kalle FÖDDES 7 juli. Sammanfattningen kan ju inte bli annat än att 7 juli är ett lite markerat datum va.

Ok det här var inte så rolig bloggläsning men jag kände lite att jag skulle få ur mig detta. Tack för ordet typ.

IBS = jävligt dålig mage

Publicerad 2008-07-08 08:49:43 i Allmänt

IBS är asjobbigt. För ett tag sen fick jag diagnosen kraftig IBS. Nääää menar ni. Efter typ 3 helvettes år av kramper i magen så fort jag har käkat något och 3 helvettes år av jobbiga undersökningar så har dom kommit fram till IBS. Vad händer nu. JOOOOO lär dig leva med det,,, eller FÅ EN MEDICIN SOM FUNKAR. Okej, jag väljer ALTERNATIV 2. Bra där,,, jag gjorde ÄN EN GÅNG RÄTT VAL. Fan va jag är braaaaaa. Så nu tar jag två tabletter varje morgon och låter dom verka innan jag äter något. INTE EN KRAMP HAR KOMMIT SEN DESS. Jag är mycket nöjd. Jag kan återigen gå utanför dörren, jag behöver INTE ha hela plånisen med femkronor ifalla jag måste springa på toa på stan.

Däremot undviker jag förståss att gå ut och käka för det är SÅÅÅ INTE LAKTOSFRITT när man inte gör käket själv. Och det är dumt, för det finns ingen vettig anleding till att alla restauranger och fik övergår till LAKTOSFRITT. Det är ingen skillnad i smaken och DÅ KAN ALLA ÄTA UTAN ATT MÅ DÅLIGT. Okej det kanske är liiiiite dyrare med laktosfritt MEN DET HAR NI RÅD MED SÅ MYCKET BETALT NI TAR FÖR EN JÄKLA SALLAD. Det är pissdyrt att käka ute nu för tiden. Man får inte mycket för pengarna heller. SKÄMS PÅ ER ALLA RESTAURANGER OCH FIK.

KOMMUNIKATIONSPROBLEM RÅDER,,,,

Publicerad 2008-07-08 08:43:49 i Politik eller nt

Kommunikation people är viktigt. Det verkar som vissa har missat att lära sig detta, typ dom som ska medla i busskonflikten för nu tänker det snart bli strejk igen. IIIIIII DOOOOONT CAAAARE.

Lite Grå Tisdag

Publicerad 2008-07-08 08:16:21 i Allmänt

TJOHOPP gänget, (ni som läser alltså)

Då har vi tid för Kalle på vårdcentralen 10.45 och DUKTIG som jag är har jag sparat lite kiss från morgonen i en flarra.HAJAR JAG VÄL ATT JAG SKA SLÄNGA FLARRAN SEN hhhahaaaa.

JUST när jag skulle sova lite igår vakna båda barnen och skulle dricka och fixa. Lisa kliade och kliade i skallen så jag fick blöta håret och torka det lite med hårtorken,,, vi snackar 23 mitt i natten. Men sen somnade  vi.

Det  är helt assssssskönt att INTE behöva stressa iväg till dagis om någon undrar. Blir intressant hur man ska kunna jobba idag samtidigt som barnen är hemma. Tur att man inte har jättemycket att göra, hahaha. Som det ser ut nu alltså, kanske smäller till när man minst anar det,

Ikväll är det bira med tjejorna, ser inte ut som det blir Medisväder så kanske Krönet. Vem vet vem vet.

OOOOo tystnad i mitt hem

Publicerad 2008-07-07 22:09:39 i Allmänt

Det är tyst, det är stilla, det är blåsigt och regnit ute. Jag sitter och jobbar, vänta här nu,,, där blev det ju feeel i systemet. Hahhha . Tänkte skicka barnen till landet i morgon men Kalle har misstänkt urinvägsinfektion så jag måste ta hand om läget i morgon. Fixa trixa lite jobbgrejer nu så kan jag fixa läkaren i morgon på förmiddagen, lagom klar till UK vaknar,,, (England en timmes skillnad).

Okej, MITT HEM ÄR KAOS. Uppekaos med ren tvätt i määängder, Nerekaos, med efterdyningar av kalas och 5års dag. ÅÅÅ jag måste göra ett RYYYYYCK. Nu eller????? 22 på kvällen,,, zzzzzzzzzz.

VIKTIGT - att vi är friska till lördag när vi ska upp i luften och flyyyyga.

VIKTIGT - att alla tunna sommarkläder är rena och torra på fredag kväll

VIKTIGT - att jag hinner sova några timmar så jag pallar

VIKTIGT - att boka resan till Gotland

VIKTIGT- måste allt vara så viktigt, vad exakt betyder viktigt egentligen VAAAAA`?

Shit jag hinner baske mig inte träna denna vecka, kul det blir flodhästvarning vid poolen när jag anländer på lördag. Shit fan också.

Imorgon kväll blir det bira med tjejorna på söder, SOM ATT MAN BLIR SMALARE AV DET. Svar neeeej speciellt när man sen dricker massa cola dan efter,,, AMATÖR,,,,, jag alltså. Shit.
South Africa har somnat om, lika bra det höll jag på att säga. Jag har inte tid nu iallafall.

Blooooogi blooggi i regnet typ

Publicerad 2008-07-07 19:57:57 i Allmänt

OOOo dagen börjar närma sig sitt slut. Jobbade på ganska bra på förmiddagen. Sen hojade till Globen och lunch med Bigge. Mycket trevligt, har inte setts på läääänge. Hojade hem. Jobb jobb och hann hänga lite tvätt. Sen var det födelsedagsmiddag på,,, Jensens Befhouse eller vad det heter. Mycket trevligt och gott och skönt att man slapp ta fram plånisen när den notan kom fram. Det här att gå ut med barnen och käka är en utmaning utan dess like varje gång, LISA KAN INTE SITTA STILL,,, MYROR I BRALLLLLLLAN. Okej, inte somna hon i bilen på väg hem heller attans. Fast bra så hon kunde duscha och tvätta håret, Det var såååå dags.

Alltså, av nån anleding som jag själv inte hajar så har jag hittat massa roliga bloggfolk, unga trevliga roliga vakna tjejer. Helt kul. Mycket bra jag är mycket nöjd, vänta här nu,,,, borde inte just detta vara under rubrik "Polare"?! Hmmmm

Alltså STÄNG IGEN ALLA LEKSAKSAFFÄRER innan jag blir GAAAAAALEN. I mitt hem finns nu ett lasersvärd dom låter och en barbie som sjunger. JAG RUTTNAR. För att inte snacka om hur dålig kvalitet det är på allt skit nu för tiden... oj va gammal jag låter, sorry.

Ny dag nya tag, sonen 5 år idag

Publicerad 2008-07-07 08:59:22 i Allmänt

OBSERVERA RIMMET I RUBRIKEN TACK :)

Va jävla skönt att vara liiite utsövd och inte bakis. Hurra för denna dag. Och hurra för sonen fyller 5 år. Fattar ni eller 5 barre. Tiden går såååå fort. Faktiskt. TUR att man har tagit lite bilder genom åren annars hade man glömt bort mycket. Man lever så mycket i nuet liksom med barnen.

Kalle har fått ett minipingpongset. Mycket coolt. Förståss av sin coola mamma, hahaha. Nu spelar dom som attans, ska bli kul när dom får haj på det så jag kan spela också för sånt är kul. Bollsinne bollsinne. TITTA PÅ BOLLEN. hAHAHA.

Ok vädret kunde varit klart bättre. Måste säga det faktiskt för det är hiiiimla blött och grått.

En söndag i mitt fort

Publicerad 2008-07-06 17:26:14 i Allmänt

Idag känner jag väldigt mycket MITT HEM INGEN ANNAN FÅR VARA HÄR IDAG. JAG STÄNGER IN MIG I MITT FORT. Detta innebar tyvärr att inte ens mamma fick komma med Kalles presenter idag. Mä varför gav hon honom dom inte igår när vi hade kalas för i helsicke. 

 Har du tänkt på en sak.... så fort man går ut från sitt hem, så fort man går ut genom dörren, hamnar man i en situation som gör att man måste tänka på vad man gör och säger. Man måste också vara beredd på att anpassa sig efter andra människor.

När jag idag är hemma i mitt fort behöver jag inte det. Jag orkar inte det i dag så jag sätter mig inte i en sån situation idag. HÄR BOR JAG, INNANFÖR DESSA VÄGGAR BESTÄMMER JAG OCH JAG GÖR VAD JAG VILL NÄR JAG VILL HUR JAG VILL SÅ LÄNGE JAG ENSAM BETALAR HYRAN.

Jaaaa ok, lite anpassning får man offra när det gäller barnen, men det är ingen skillnad om jag är inne i mitt fort eller utanför. BARNEN OCH JAG ÄR ETT TEAM, ETT GÄNG, BÄST.

Hur var det med moralen?

Publicerad 2008-07-06 17:21:02 i Politik eller nt

Vissa saker som för mig är självklara är inte alls självklart för andra.Ok, jag köper det. Bara man kommer ihåg att MAN ÄR ANSVARIG FÖR SIG SJÄLV OCH VAD MAN GÖR.

Jag har förståss som alla andra vissa värderingar, mål och  sånt. OM jag gör tvärtemot vad jag tror på blir det förståss kaos. Jag kommer tappa respekten för mig själv och inte kunna följa mina värderingar och vad jag tror på. Detta kommer innebära kaos därför att jag då har gått bort från min "HUVUDVÄG" och inte har några riktlinjer att följa. Detta kommer att innebära att jag inte kommer att fatta bra beslut och göra saker som jag mår bra av eller behöver göra för att livet ska flyta på så bra som möjligt. OM jag går ifrån min "väg" kommer Kalle och Lisa bli förvirrade eftersom dom inte vet vad som gäller. Ok, EXTRA viktigt att följa sin moral, värderingar och sånt är det om man ligger i riskzonen för "medberoende".


Om jag har någon kompis som gör saker som absolut är så långt ifrån allt vettigt jag tror på, vill jag ju inte vara kompis med den personen längre. NEJ mina vänner behöver INTE ha samma värderingar som jag. Men lite åt mitt håll måste det vara annars går man ju inte i hop.


Alla mina "mammavänner" har ju liknande syn på världen, uppfostran och sånt annars hade vi ju inte umgåtts. Va himmla konstigt det blir om folk säger saker och sen gör precis tvärtom. Jag tappar totalt respekten för såna människor, eftersom dom är oärliga mot sig själva och andra. Det går helt bort.

What a party

Publicerad 2008-07-06 12:51:27 i Allmänt

Japp, så hade man fått det bekräftat, man har lite polare iallafall. Roliga och trevliga såna också och DOM VAR HÄR IGÅR.Mycket trevligt kalas och grillning. Fullt ös till miss i nassen. Det känns i skallen idag kan jag tala om. COCA COLA ÄR MIN RÄDDNING.


Tack alla som kom igår, det var trevligt som attans. Kram på er.

oooooo FREDAG OOOOOOO inget dagis på 4 weeeks

Publicerad 2008-07-04 23:26:27 i Allmänt

Tjoho, nu är det inget dagis på 4 veckor. OOOOO bussarna går, vi får väl se hur länge det varar, jag är skeptisk. Klockan är 23,21 fredagkväll,,,, WHY WHY är jag awake. Joooo för jag har städat lite OVANLIGT VA. I morgon kommer MINA VÄNNER, ELITEN LIKSOM hit och det ska bli trevligt. Kalles bästa polare (enligt han själv) kommer. VÄLKOMNA DAAAAVE OCH PATRIK. Hohoh tjo, Kalaset är i sitt esse, grabbarna boys kommer, mycket bra jag är mycket nöjd.

Plaskade lite i Vättersparken efter dagis, det var OOOOOO HOT HOT IDAG, VAAARMT.

Jag fick goooood nyttig lunch av Lisa idag. Hon kom hit och dukade upp och fixade, mycket bra, jag är mycket nöjd. Jobbar hemifrån Lisa semester,,, SUPER DUPER!

Right har jag nåt mer i skallen som ska ut juuuust nu,,, jävligt ont i ryggen har jag. OOOOVANLIGT NOOOOT.

OOOO nu är klockan 23,25 och der är faktiskt möööörkt ute. Ska banne mig passa på att försöka somna för snart blir det väl ljust igen. VAR ÄR MINA PERSIENNER???? Jaha måste man beställa dom först,,, oooooo my.

KNNNNNNNNAAAAAARK

Publicerad 2008-07-04 23:20:48 i Politik eller nt

Måste man knarka bara för att man har massor med pengar och massa äckliga papparazzidårar efter sig.

KAN INTE NI PAPPARAZZIDÅRAR LÅTA FOLK VARA IFRED FÖR I HELSICKE.

Det är uppochner nånstans, står inte rätt till va,,,,

Publicerad 2008-07-04 23:19:43 i Politik eller nt

Fattar ni att det finns tjejer i världen som tänder eld på sig själva för att se så fula ut som möjligt för att slippa bli bortgifta. Fattar ni att det finns tjejer i världen som sminkar sig, opererar sig och så vidare för att INTE behöva vara singlar.

Det är inte ok detta, det ser inte bra ut i världen. Många saker kan man haka upp sig på, men om skräcken att bli bortgift är så stor att man hellre tänder på sig själv med bensin så är det FEEEEEL I NÅT SYSTEM NÅN STANS.

GLÖM INTE BLOGGEN,,,WHATEVER

Publicerad 2008-07-04 13:52:54 i Allmänt

oooooooLLLLLLLLEEEEEE det är busstrejk i stockolm. Mycket bra, jag är mycket nöjd för jag kommer inte till jobbet. Har jobbat hemifrån hela veckan, fast lånade bil i går och åkte till kontoret.

Man undrar ju liiiite om det är dags att byta ut sin bekantskapskrets för det är iiiiinge kul att bli vald sist eller inte alls. Alla som är bjudna på kalaset gör hellre annat än att komma. Okej, ni behöver inte höra av er nåt mer faktiskt. Sånt tycker jag är iqbefriat. Vi får väl hoppas att någon kommer för annars blir Kalle ledsen. Lisa och Dave är dom enda man kan lita på helt klar. DET TACKAR VI FÖR.

Vaaaarmt är det. Jag är trött i skallen även om man inte har åkte låååånga vägen till kontoret så är man trött. Har ju tränat lite denna vecka och oooont i ryggen har jag som fan. Alltså, min kropp svarar inte på träningen. Jag går inte ner längre. Jag blir IRRRRI.

Sista dagen på dagis för barnen sen hemma 4 veckor. Skönt att slippa den biten varje dag, lämning och hämtning.

34 barre liksom

Publicerad 2008-07-02 19:36:25 i Allmänt

Jaha då var man 34 då,,, hur känns det,,, jo rätt ok, helt mogen och vuxen känner man sig hahaha. Jobbade och slet som vanligt. Trevlig födelsedagslunch med Lisa på Söder, MYCKET TREVLIGT TACK SNÄLLA LIIIIISA. Sen lite shopping och en god is chai vid Gullmars. Lite mer jobb när jag kom hem och sen fick jag typ springa till dagis. Tappra Kalle hojade ner och hem igen idag. Lisa har hajat att hon kan softa i lilla vagnen så det gör hon. SÅÅÅÅÅÅ dags att sälja tvillingvagnen allvarligt talat.

Mycket intressant fenomen att fylla år nu när vi har facebook. Måååånga grattis blir det hahaha.

Egentid med Kalle

Publicerad 2008-07-02 09:28:59 i Allmänt

Igår Tisdag hämtade mamma Lisa på dagis. Jag hojade ner och hämtade Kalle och vi hojade hem tillsammans. Han är sååå duktig. Och så fick vi lite egentid. När vi kom hem gjorde vi käk tillsammans och käkade och sen kom LIsa hem. Då käkade vi melon. Massor med melon faktiskt. Sen var det lite lek och sen somnade vi alla tre. Mycket bra jag är mycket nöjd.

Jobbade hemifrån på dagen och hojade ner till gymet och körde lite maskiner, sen hojade jag runt Årstaviken. Ganska jobbigt för benen och knäna men det gick. Såååå slut när jag kom hem hahah. Men liiiite duktig kände man sig allt.

Mi cuz Jon

Publicerad 2008-07-01 09:25:45 i Polare

Jag har en kusin som heter Jon, fast vi säger ju Jonta. Han är sååå bra, jag diggar honom skarpt. Det tråkiga är att han tog sitt pick och pack och bosatte sig i Dals Långed. VART FAN LIGGER DET??? En liiiiten liiiiten håla väster åt tror jag. Där bor han i värsta fina huset, lantidyll så man nästan kräks faktskt. Neeeej han bor inte där själv han bor där med sin regering Catarina och deras överhuvud Lo Hugo. Okej vem är vad av dessa två. Lo Hugo är sonen och Catarina är mamman. Mycket bra, jag är mycket nöjd. Det är himmla trevligt när dom hälsar på i stockholm. Jonta är så sööt som försöker få ihop en liten fika,,, egentid med Jenny. I LIKE. Hopppppppppppppas dom flyttar till Stockholm igen.

Jag har inte alls mycket kontakt med dom kussar som bor i stockholm men Jonta och jag mailar ganska ofta. Hahahh måste man bo på var sin sida av Sverige för att haja läget,,, ja tydligen hahaha.

Jonta jag älskar dig du är världens bästa kusse.

Oooo lala,,,

Publicerad 2008-07-01 09:19:38 i Allmänt

Skep å hoj nu är det busstrejk, WHO CARES, inte jag i allafall.

Det tar myyyyycket längre hem från dagis med hoj än dit. WHY? Jo för att det är uppförsbacke typ hela vägen. Men duktiga var dom banne mig. Vi tog faktiskt en paus på Årsta torg, GLASSPAUS. Otippat va. Whatever.

Käk och lek hemma,,, dom hittade tejprullen. Shit. Somnade rätt ok tid alla tre. Skönt och sova banne mig.

Tisdag och soool. Hoj hoj till dagis, Lisa banga och promenerade med mig istället, mycket trevligt. På vägen hem började folk komma igång och promenixade upp till Gullmars. AHHAHAH INGA BUSSAR, ganska tyst och skönt på vägarna ärligt talat.

Juli har infunnit sig. Man går hela tiden och väntar på sommaren och då ska man göra dittan och dattan och så bara kollar man liiiite i almenackan,, JULI, FAN DET ÄR SOMMAR NUUUUU gör DITTAN OCH DATTAN NUUU. Same same every bloody year.

Vart har Ronny tagit vägen??? I need the Volvo vecka 31. Svara i telefon för i helsicke och ring inte mig när jag inte kan svara. Bloody hell,,,,,,,,,,,

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela