Jenn Jempa Jennini,,,,,,

BOKTIPS

Publicerad 2013-01-30 09:48:42 i Allmänt

Inatt läste jag: "Surt sa räven om rabarberna" av Karin Brunk Holmqvist. Mycket bra bok :)
 

SHIT VILKEN VECKA

Publicerad 2013-01-26 15:23:08 i Allmänt

Oj vilken vecka. Måndagen började med läkarbesök för Kalle i Farsta. Han hade både växt och gått upp i vikt vilket var jättebra. Vi snackade mediciner inför pollensäsongen. Han blev ganska dålig förra året och fick allergiastma. Listan vi fick med oss var lång, sju mediciner ska han ta från februari till midsommar typ. Vi håller nu alla tummar för att det ska hjälpa.
Onsdagen ramlade han i skolan och gjorde illa foten. Efter 5 timmar på akuten i Solna konstaterades inga skelettskador vilket var tur men ont hade han. Han låg i soffan hela torsdagen.
 
Fredag var han uppe och sprang igen och hann vara med på en lektion typ i skolan och fick sen en järndörr på sig och axeln gick ur led. Som tur var fick vi röntga i Globen och han fick axeln rätt själv. Herre va trötta vi var fredag kväll kan jag tala om.
 
 

STARTSKOTTET SMALL

Publicerad 2013-01-22 23:09:51 i Allmänt

Idag small startskottet för Litteraturvetenskap B med Skapande Svenska. Vi börjar med att grotta ner oss i Selma Lagerlöf.
 
Idag fick jag äntligen mina smärtstillande piller och det var i grevens tid för nu har jag fått ont i vänster axel också. Dåligt virke från slummen i Dehli helt enkelt.
 
Barnen mår bra och det tackar vi för. Tvfri kväll hade vi här och hann med lite läxor och förhör och Lisa städade skrivbordet och jag hann skriva lite. Jag har också sålt pianot.
 
Sol inne sol ute sol i hjärta sol i sinne
 

LÖRDAGSSMÄRTA

Publicerad 2013-01-20 17:23:23 i Allmänt

Lördagen tillbringades mest i soffan kan jag tala om. I fredags fick jag nämligen två kortisonsprutor i axeln och smärtan kom på lördagen. Kunde inte röra armen alls. Barnen och jag var helt enkelt hemma och softade. Snälla Roger kom hit med en film som jag måste se för skolan. Jag hade dock heller varit ute och njutit av det superfina vintervädret. -14 grader sol och det glittrade ute.
 
 
 

TOPPFREDAGKVÄLL

Publicerad 2013-01-20 17:20:30 i Allmänt

 
I fredags kväll hade jag det toppen kan jag tala om. God mat trevlig sällis, riktigt trevlig kväll. Det var tjejorna Mary och Nettan som gjorde detta superskojigt. Vi körde lite olika ställen på Söder och käka god indisk mat.
TACK FÖR DET TJEJER:)
 

TRÖGT

Publicerad 2013-01-17 19:36:16 i Allmänt

 
Här går livet rätt trögt i största allmänhet tycker jag och lust för något alls vill inte alls infinna sig. Vare sig läsa, träna, laga mat eller något alls. Kalle har varit hemma hela veckan och hostat och hostat. Jag har bara kunnat träna en gång pga irriterat knä. Axel och rygg mår kass och Lisa har typ slutat äta helt i skolan pga "äcklig mat".
 
Så nu tror jag inte jag ska blogga mer neggo, jag brukar nämligen inte vara neggo,,,,
 

4 MÅNADER

Publicerad 2013-01-12 23:02:13 i Allmänt

I november 1974 var jag 4 månader gammal och blev adopterad från Indien till Sverige. Lite pluttig var man allt :)
 
 

MORFARN DEN ÄLDRE

Publicerad 2013-01-12 22:40:19 i Allmänt

Ja det är morfar hit och morfar dit i denna familj. Ibland lite rörigt att veta VEMS morfar vi talar om. Idag var det iallafall fikadags hos MIN morfar. Mycket trevligt. Han fyller snart 94 år. Han hade en gamal mycket bra pennvässare som han visade barnen hur den fungerade :)
 
 

FÖRSTA VECKAN

Publicerad 2013-01-12 10:12:29 i Allmänt

Då har första skolveckan efter jul nått sitt slut. Den överlevde vi på gränsen kan jag tala om. Kalle började tisdagen med att slå huvudet i isen på fotbollsplan. På onsdagen var vi på Ikea och Lisas stukade foten. På torsdagen ramlade Kalle i stentrappan i skolan och slog i knät och jag fick akupunktur med ström i axeln i går fredag och var rätt off av trötthet och huvudvärk efter. MEN VI LÄGGER OSS INTE PLATTA FÖR DETTA INTE.

De braiga saker är att jag har hunnit lästa lite och haft bra seminarier och föreläsning i skolan. Fick gott fika hos pappa i går efter akupunkturen. SÅ DET SÅ :)
 

GOD GÄRNING

Publicerad 2013-01-09 20:30:55 i Allmänt

Häromdagen var jag på Årstabibblo och skänkte två papperskassar proppade med fina pocketböcker. Dom blev glada och jag har läst dom och blev glad att bli av med dom. Goda gärningar är bra :)
 

HEJ DÅ LOV VÄLKOMEN VARDAGEN

Publicerad 2013-01-07 21:36:46 i Allmänt

Vi har varit hemma och softat i två veckor. Det har varit skönt men nu är det dags för vardagen i morgon och det blir bra det också. Rutiner och lite ordning och reda. Blir svårt att vända tillbaka dygnsrytmen dock. Själv har jag hunnit läsa Dracula och lite annat under jullovet och det ska bli intressant med föreläsning och seminarium i morgon. Barnen avslutade jullovet med bio idag med sin morfar och jag bangade och åkte och tränade i stället. Det var bra beslut sa både kropp och hjärna och alla celler också för den delen.
 
Tjing
 

MARÄNGKALAS

Publicerad 2013-01-06 20:45:07 i Allmänt

 
Idag har vi haft lite kalas här. Mamma/mormor fyller nämligen 76 år idag och Lisa bakade sjukt god marängtårta.
 
 
 

LYXERIER VID STRANDEN

Publicerad 2013-01-06 14:36:38 i Allmänt

I melleniumskiftet gjorde pappa och jag en resa till Indien. Vi besökte New Dehli, Mumbai och Trivandrum. Grillad hummer vid stranden längst ner i Södra Indien var inte helt fel :)
 

ONÖDIG APPARAT,, ELLLER,,,,

Publicerad 2013-01-05 22:00:18 i Allmänt

När jag var liten sa jag alltid: när jag blir stor och flyttar hemifrån ska jag ha en diskmaskin. Då sa mina föräldrar,,, varför då, skaffa dig en dotter istället hahahah. Jaha en kockerska och en diskare fick jag :) JACKPOTT fast jag har ju en diskmaskin också förståss,,, dom kan ju tröttna efter några tallrikar :)
 
 
 

RYGG OCH AXELONT

Publicerad 2013-01-05 21:53:28 i Allmänt

Jag åkte ju då på en sjuhelsickes bihåleinflammation i november och blev frisk typ julafton så träningen och sjukgymnastbesöken har legat helt på is alldeles för länge. Det är inte så konstigt att det gör ont överallt och vikten har ökat alldeles för mycket. TUR att jullovet snart är slut så man hinner med sig själv lite :) Det gjorde ju inte livet enklare eller bättre att Lisa gjorde marängswich i går, MEN GOTT VAR DET :)
 
 
 

MIN BRO

Publicerad 2013-01-05 21:46:29 i Allmänt

Ja alltså, jag heter ju då Vestbro i efternamn. En del tror att det är danskt, men det är det icke. Historien är denna: Min farfar Kalle Karlsson var byggmästare typ och var med och byggde bl. a den stora Västerbron i Stockholm. När han senare kom till en annan arbetsplats fanns det två Kalle i hans bygglag typ, så dom började kalla min farfar för VÄSTEBROKALLE. Och tjing så gjorde han sin egen version med lite annan stavning, så blev det VESTBRO. Så det är bara "vi" som heter det.

Pappa har rensat och gjort om i sitt arbetsrum och hittade en bild på bron när den byggdes.

HÖLL NOLLAN:)

Publicerad 2013-01-02 22:23:11 i Allmänt

Idag fick vi belöning för att vi gick upp i ottan. Kalle hade fotbollsturnering i Trångsund med samling 8.15 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Belöningen blev att laget höll nollan och vann alla matcher med massa mål och slutspel på fredag. Lisa var med morfar (sin morfar), sov där från igår och dom var och badade idag och hade jättekul. Hon gillar inte att haka på när Kalle lirar.
 

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela