Jenn Jempa Jennini,,,,,,

RULLAR PÅ

Publicerad 2012-08-29 09:43:37 i Allmänt


Här rullar det på. Kalle har varit på sin viktkontroll och den var sådär. Han har inte gått upp i vikt på 8 månader. Han fick remiss till magspecialisterna, familjen gastro var det här. Föräldramöte i Lisas klass igår. Fick träffa hennes nya lärare som börjar på torsdag. Blir nog bra. Fika i Globen hann jag med igår också. För övrigt väntar jag på att alla jävlar ska hoppa av högskolan så jag kommer in. Upprop på Södertörn är denna vecka.
 
Tjing
 
 

SOFT SÖNDAG

Publicerad 2012-08-26 19:51:04 i Allmänt

Idag har vädret växlat mycket men Kalle har varit ute nästan hela dagen och Lisa har lekt med två kompisar inne och ute. Själv har jag legat i soffan mest. Är inte helt frisk ännu.
 
När jag låg på sjukan fick jag fina blommor av jobbet och en fin ask av Lisa :)
 
 

LÅNGSAMT

Publicerad 2012-08-25 20:49:04 i Allmänt

Här går det framtå långsamt. Har varit sängliggande i princip hela veckan med fruktansvärt illamående. Fick i torsdags tabletter mot det och mår nu bättre.
 
Här har det hänt saker:
 
Lisa har börjat 1an
 
Kalle har börjat 3an
 
Jag har slutat jobba. Jaha upprop på Södertörn nästa vecka, jag tror jag smäller av vad spännande.
 
Har varit hos ortopeden också och knäna är lite svullna och lite vätska. Pga av magen kunde jag inte äta det han tyckte för inflammationerna i knäna utan vi hoppas på att dom ger sig om några veckor så vi kan röntga knäna då
 
Tjing
 

SJUK

Publicerad 2012-08-20 13:46:26 i Allmänt

Sorry för dåligt  bloggande men jag har legat på sjukan. Infektion i tunntarmen. Jag mår inte helt ok
 
tjing
 
 

NUMMERBYTE

Publicerad 2012-08-13 23:45:30 i Allmänt

Då är det dags att byta mobilnummer och det blir tillbaka till mitt gamla nummer. Och en ny Lumia 800 har jag också, sjukt snyggo. 0708-77 10 88
 

LITE MER I FAS

Publicerad 2012-08-13 23:41:27 i Allmänt

Är vi nu. Skolan har inte börjat ännu men fritids och jag jobbar 2 veckor så lite mer i fas är vi nu med tider och rutiner. Skönt är det. Som sagt jag slutar alltså jobba om 2 veckor och hoppas in i det sista att jag ska komma in på högskolan. Jag har massa reservplatser nu, väntan är oooolidlig. Jag har ju alltså sagt upp mig så jag bara MÅSTE komma in.
 
Idag har Kalle börjat på fotboll. Det var kanon. Det är jättenära där vi bor så han kan hoja på några minuter. Jag är mycket nöjd.
 
Tjing
 

BARNENS VECKA

Publicerad 2012-08-11 10:17:32 i Allmänt

Hela veckan har barnen varit på Enskede IP på Friidrottsläger. Kalle fick kompisar dirket och hade jättekul hela veckan. Lisa hade svårt att vara med på det hon inte tyckte var jättekul i början men sen kom hon igång. En kille i hennes grupp frågade chans redan andra dagen. Jaha då har det börjats shit.
 
Sista dagen fick föräldrar vara med så igår fredag satt jag där 10 - 15. Lite kallt blev det efter ett tag men jag hade kläder med mig. Sen hojade vi hem och upptäckte att Lisa har växt ur sin hoj.
 
 

HALLONBAK

Publicerad 2012-08-08 16:41:18 i Allmänt

Igår var det dags att göra något med hallonen, man vill ju inte att dom ska bli dåliga. Det blev hallonmuffins, barnen var duktiga och delade på slickbunken sen :)
 
 

VARMA BARN

Publicerad 2012-08-07 18:37:46 i Allmänt

Nu har barnens friidrottsläger börjat. Dom är där och hoppar och skuttar 10 - 15 hela veckan. Varma när dom kommer hem :)
 
 

TACK KÄRA LIVET FÖR EN BRA HELG

Publicerad 2012-08-05 22:10:43 i Allmänt

Vi började helgen med en mycket trevlig kväll hos min kusin Mariella med vänner och släktingar. God mat fick vi också. Hennes son ska nämligen lämna oss ett år för  att röja i USA och high school. VI KOMMER ATT SAKNA DIG MYCKET MALCOLM !
 
På lördagen tog vi vårt pick och pack och åkte till pappa på landet som har haft det tyst där en vecka helt ensam. Men nu blev det liv i lådan. Det har blivit cykling, badning, fotboll, blåbärsplockning och hallonplockning. Vädret har varit på topp och Lisa hade lite glasservering till mellis :)
 
 

TRÖGA LEDER

Publicerad 2012-08-02 20:29:21 i Allmänt

 I våras var jag hos mamma och fikade med bästa Liss Gun, hon rekomenderade mig att prova några nyponkapslar för mina jobbiga leder. Det gjorde jag förståss genast. Nu har dom varit slut ett tag och baske mig är jag stel som en pinne och det blir bara värre och värre. Undrar just om inte dom där kapslarna gjorde lite nytta iallafall. Trög som jag är gjorde jag inte kopplingen direkt förens häromdagen men nya kaplsar är beställda, måtte dom komma NU typ. Blev dock rätt irri över detta idag och hojade runt Årstaviken bara för det :)
 

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela