Jenn Jempa Jennini,,,,,,

BYTE AV SÄNG,,, TYP

Publicerad 2013-06-25 13:24:46 i Allmänt

Kalle och jag har bytt rum och säng nattetid. Jag har tröttnat på att han sparkar mig på nätterna så jag gav upp och sover nu i hans säng i stället. Det är grymt. Fast i natt ville inte  musklerna sova så jag somnade i morse kl 3 men det var ändå skönt att träna kl. 9 hos sjukgymnasten. Barnen sov när jag åkte, det är skönt att dom är så stora nu så dom kan vara hemma själva lite, dom kan ju alltid ringa mig om det är något.
 
Det är viktigt att inte skjuta upp saker. Försöka göra saker när orken finns för man vet ju inte när kroppen skriker stopp och vila. Jag och barnen försöker nu tänka att NU är jag lite pigg och kan röra mig bra så då gör vi saker. Det har funkat ganska bra de sista dagarna faktiskt. Delat upp att-göra-listan på flera dagar liksom.
 
Har hämtat två böcker på bibblo om fibromyalgi, nu ska det läsas baske mig.
 
 
 
 

ÅTERHÄMTNING SITTANDES

Publicerad 2013-06-23 23:34:51 i Allmänt

Idag var jag och Lisa på Söder och fixade lite. Det akuta var att jag fick ta ut fler smärtstillande på apoteket. Kroppen var rätt slut när vi kom hem så jag pillrade i mig lite nypon och annat och bullra upp med kuddar i soffan och typ satt och läste lite och somnade. Det  var skönt att sitta så för jag fick inte ont i axlar eller höfter som jag brukar på natten. Sen blev det lite middag och barnen var ute och lekte till ganska sent. Det är konstigt väder här i Årsta. Mulet men kvavt, det skulle var skönt om det regnade lite tror jag men icke. Det känns som vi har kommit in i ett rätt så ok semesterlunk och börjar glömma dagar redan haha. Det går icke för jag har inte semester från träningen hos sjukgymnasten så det måste jag hålla koll på.
 
Många tankar går också på vilka yrken jag kan tänkas klara av i framtiden och vad jag i så fall ska studera när kroppen säger ok till det igen. Förslag mottages gärna.
 
 

KNÄFIX

Publicerad 2013-06-22 12:22:21 i Allmänt

Jaha då var det dags för lite knäfix hos ortopeden efter operation och inför semester. Vätska ut ur knät innan kortisonspruta sattes. Förhoppningsvis ska det nu bli bättre, vi kämpar på
 
 

SKOLAVSLUTNING

Publicerad 2013-06-16 12:41:10 i Allmänt

Tänk att solen sken hela dagen. Kalle har nu gått ut lågstadiet och Lisa 1an. Tiden går fort. Efter avslutningen i skolan gick vi hem en stund och sen åkte vi in till Söder och åt på Pizza Hut. Det gjorde vi förra året också. Barnen tycker vi ska ha det som avslutningstradition.
 
 

GRÖNAN

Publicerad 2013-06-16 12:38:47 i Allmänt

 
För några veckor sedan fick Kalles fotbollslag gå på Gröna Lund. Dom fick gratis entré och åkband och dagen innan hade deras fotbollskläder kommit så alla hade samma röda fina kläder. Jag och Lisa skulle ha åkt turistbuss eftersom mitt knä inte var med i matchen riktigt. MEN, vi blev övertalade att följa med och en gratiskväll på Grönan kunde vi inte tacka nej till. Kalle var ju med sina kompisar och jag och Lisa körde vårt rejs. Jag som tror att jag inte kan åka längre för att jag ska må illa kunde åka massor och det gjorde vi. Kul var det och fint väder. Helt slut när vi kom hem var vi alla och dagen efter var knät mycket irriterat, men det var det värt :)
 
 
 
 
 
 
 

LEDSEN

Publicerad 2013-06-10 21:34:43 i Allmänt

Ja bloggen har blivit liggande för jag har inte alls mått bra och gör det inte nu heller. Förra veckan drabbades jag igen av en smärtsam infektion i magen och låg i princip hela veckan. Är nu mest trött och har ont i leder. Har kommit på att plugga nu på sommaren inte kommer att gå så i morgon ska jag försöka får tag i någon på försäkringskassan och se vad jag har för alternativ och hur jag ska bete mig. Det är ju det då att jag inte bara har mig själv att försörja heller liksom. Kom i alla fall i väg till sjukgymnasten idag och knät blir bättre och bättre. 
 
Hej för denna gång
 
 
 

LÖRDAGKVÄLL PÅ AKUTEN

Publicerad 2013-06-01 22:42:49 i Allmänt

Lisa gjorde idag illa foten på ett kalas och den svullnade upp när hon kom hem så vi åkte till akuten på kvällen. Tur hade vi för att det inte var jättemycket folk så vi var klara på två timmar. Tur hade vi igen för det var inga skelettskador, men hon har ont stackarn. Redigt trötta var vi när vi kom hem denna lördagkväll
 

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela