Jenn Jempa Jennini,,,,,,

SKOLSTART

Publicerad 2013-08-21 19:28:05 i Allmänt

Nu har vi alla börjat skolan. Dock undrar man lite hur det ser ut med administrationen på skolan eftersom Lisa och Kalle inte har fått något schema. Kalle har börjat mellanstadiet och ska leka resten av veckan. Känns lite onödigt att stressa upp i ottan för att dom ska leka. Det kan han göra hemma. Idioter. Letar som en dåre efter ny skola till Lisa. Hade nytt möte med rektorn idag och hon är inte klok faktiskt. Lite farligt kan man säga med 14 anmälningar till skolinspektionen + en dom  kammarrätten, men hon blånekar,,, eeehhh skola skolinspektionens hemsida fröken.
 
 

TIDEN STÅR VERKLIGEN INTE STILL,,,,

Publicerad 2013-08-18 17:40:47 i Allmänt

Tvärtom går den väldigt fort och plötsligt är sommarlovet över. Vi har aldrig varit hemma så här länge. Från midsommar och fram till skolstart. Men så blev ju planerna lite förändrade också. Jag skulle ju ha pluggat och barnen skulle gå på fritids några veckor. Men jag blev sjukskriven och barnen har varit hemma.
 
Plötsligt är vi framme vid slutet. Jag har upprop på Historia A i morgon och barnen börjar skolan på tisdag. Almanackan är fullsmockad med grejer hela veckan, vilket jag inte är så nöjd men så är det. Jaha då kör vi igång höstterminen då
 
 

BIRKABÅT

Publicerad 2013-08-16 22:32:49 i Allmänt

Vi har varit på en liten minisester. Jag, min pappa, Kalle och Lisa har varit på kryssning. Det var väldigt trevligt
 
 

ÄNTLIGEN RÖR DET PÅ SIG

Publicerad 2013-08-11 17:32:23 i Allmänt

Äntligen rör det på sig lite. Nu har jag fått tid på smärtrehab den 27 augusti, jag är sjukt nöjd för det är typ 4 månaders väntetid dit. Lederna har varit bättre i sommarvärmen men axel och rygg gör ont.
 
 

OMMÖBLERING

Publicerad 2013-08-11 17:03:13 i Allmänt

Barn växer inte bara ut kläder utan även också ur möbler. Häromdagen tog vi tag i Kalles rum och möblerade om och han fick ett av mina stora skrivbord. Nu ska vi försöka hitta en bra bokhylla istället för backhyllan han har. Den har han verkligen växt ur, småbilar och sånt är inte intressant längre.
 
 

BOKTIPS ROMAN

Publicerad 2013-08-11 16:58:00 i Allmänt

Ännu ett boktips. Bra även denna bok men ej deckare utan mer roman.
 
Emma Hamberg, Rosengädda nästa
 
 

BOKTIPS

Publicerad 2013-08-11 16:55:00 i Allmänt

Denna deckare är jättebra. Sträckläste den i förrgår natt faktiskt. Har inte läst något av henne förut.
Ninni Schulman, Flickan med snö i håret
 
 

SYVERKSTAD

Publicerad 2013-08-11 16:51:34 i Allmänt

Ibland tar vi fram symaskinen och knåpar ihop något. Min pappa har varit i Afrika massor med gånger och ibland har han köpt med sig tyg. Så vi tog fram ett och sydde ett kuddfodral.
 

 

VÄDERSKIFTNINGAR

Publicerad 2013-08-02 18:32:21 i Allmänt

Denna vecka har vädret svajat lite. Från sol till stora regnmassor men bara korta stunder. Tempen gick ner en del vilket direkt kändes i mina leder dock idag kom den väldiga värmen tillbaka vilket jag tycker är skönt. Idag var jag nere vid Årstaviken och checkade de nya solbryggorna som har byggds. Mycket bra fast dom skulle ha gjort dom dubbelt så breda och kanske mer. Smockat med folk var det.
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela