Jenn Jempa Jennini,,,,,,

VINTER

Publicerad 2012-10-25 22:09:47 i Allmänt

NU är det vinter. Första snön har kommit här i Stockholm. Undrar hur kallt det blir på lördag när Kalle har fotbollsturnering hela dagen. Jag och Lisa kanske fikar och spelar vändtia i kaffét. 
 
Veckorna går fort. Idag har jag läst litteratur hela dagen inför imorgon och renskrivit och översatt lite engelsk text till svenska. Kul är det.
 
Tjing
 

LÅNG TISDAG

Publicerad 2012-10-23 20:54:52 i Allmänt

Idag har vi kört 2 pass i skolan vilket inte är så vanligt. Men det var trevligt för då käkar vi lunch och hinner snacka lite. Denna vecka är det Shakespeare och vi ska plöja Hamlet, Macbeth och Othello.
 
Kalles lärare ringde idag och sa att dom 2 senaste veckorna har varit bra för Kalle i skolan och det tackar vi för. Han fick en blå munkjacka idag. Också hittade vi fina vinterjackor till honom och Lisa i Globen C, det börjar bli kallt ute.
 
Tjing
 

REGNTURNERING TYP

Publicerad 2012-10-21 11:12:00 i Allmänt

Igår hade Kalle fotbollsturnering i regnet ute hela eftermiddagen. Dom spelade 4 matcher och det tog typ 5 timmar. Det var kul och jag hade mycket trevligt sällis under tiden och fikapauserna. Mamma och Lisa var hemma och läste böcker men kom och hämtade oss i slutet. Sen blev det soft lördagkväll hemma med barnen och Hamletläsning.
 
 

SKOLFOTON 2012

Publicerad 2012-10-19 17:20:51 i Allmänt

 I år har det varit lite skriverier om hur dyra skolfoton är. Det håller jag med om. Det blir dessutom alltid över ganska många, iallafall här. Jag trotsar denna kostnad i år, det hade varit bra om alla gjorde det för då hade dom sänkt priset till nästa år.
 
Tjing
 
 
 
 
 

BLÖT POWERWALK

Publicerad 2012-10-17 20:01:33 i Allmänt

Trevlig promenix till skolan med barnen men sen kom regnet. Lagom till min powerwalk. Men det gick det med. Kallt, blött, lerigt och halt. Men med MJ i öronen så funkade det ganska bra:) Sprang några streckro också faktiskt. Sen har det mest blivit plugg hela dagen. Vi har en rapport som vi ska skriva till på måndag så jag sitter och försöker knåpa ihop den. Det som är jobbigt är att det är så kallt inne hos oss nu så jag fryser som en dåre här hemma, sånt gillar vi inte. Typ 18,6 grader liksom.
 
Kalle har varit jätteduktig med ordläxan idag och svåra ord var det. I morgon blir det matte med morfar :)
 
Tjing i höstblåsten :)
 
 
 

KASS BLOGGERSKA,,,,

Publicerad 2012-10-15 18:25:17 i Allmänt

Är jag nu men jag har inte tid och lust att sitta vid datorn, jag har ont i axeln. Här springer tiden vill jag lova. Mycket läsa och försöka hålla Kalle i rätt riktning. Han går i 3an och HATAR skolan och det känns ju lite tidigt med detta. Hoppas på att skolledningen har något bra förslag om vad göra. Hans lektioner är samma samma hela tiden, inte konstigt att dom blir uttråkade ärligt talat.

Själv läser jag just nu Dante, den gudomliga komedin som vi imorgon har föreläsning och seminarium på. Det ska bli kul som attans. Jag har sökt in till Bkursen i vår också. Det är väl bara att tuta och köra när man ändå håller på va.
 
Tjing
 

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela