Jenn Jempa Jennini,,,,,,

PÅSKAFTON

Publicerad 2013-03-31 19:04:39 i Allmänt

Igår var det påskafton och vi var hos mamma och påskfikade. Lisa hjälpte till att klä påskriset och sen ledade dom ägg och dom var proppade med gott godis. Tyvär hade mamma satt påskriset i vatten vilket gjorde att Kalle fick allergi så vi fick åka hem lite akut och få ihonom astma och allergimedicin. Sicken tur att jag hade hämtat tut allt i torsdags :)
 

- 4

Publicerad 2013-03-28 10:22:04 i Allmänt

 
När jag tränar måste jag ha ganska tajta kläder. Det gillar inte jag men sjukgymnasten måste se musklerna ordentligt och komma åt med nålar och annat. Igår sa hon : men Jenny vad du har gått ner i vikt sen du började här.
Det var typ 2 månader sedan. Jag var ju tvungen att ställa mig på vågen när jag kom hem,,, 4 KILO har jag gått ner, VERY HAPPY:)
 

ONÖJD

Publicerad 2013-03-26 19:18:45 i Allmänt

I onsdag förra veckan ringde jag min läkare om nytt recept, igår fick jag det. Skitgubbe säger jag bara. Det är inte första gången han inte skriver ut i tid, han har också slarvat med att skicka viktiga remisser. Detta gjorde så att jag hade så himmla ont i helgen så jag inte kunde skriva min hemtenta klart utan fick lämna in typ halva vid deadline och göra resten nu senare. Sånt gillar vi INTE :(. Dock med medicin och träning och behandling hos sjukgymnast igår är det bättre nu och nästa träning är i morgon. Tyvär kommer den förbannade påsken nu vilket gör att jag inte får behandling på för många dagar om man säger så. blä. Annars skiner solen
 

GRATTIS

Publicerad 2013-03-24 11:48:55 i Allmänt

Idag är det 4 veckor sedan morfar dog och idag skulle han ha fyllt 94 år. På sjukhuset sista veckan pratade han om födelsedagen och att alla fick komma och han ville ha 5 bakelser. Efteråt fick vi veta av de som så himmla bra tog hand om honom där han bodde på Attendo att han hade bestämt vilka tårtor och hur många det skulle vara. Jag tror nog jag kommer att köpa mig en bakelse idag faktiskt. Dock inte 5 st om det är okej morfar :)
 

EMILIA "MOROTEN" ODHAM HAR ANLÄNT

Publicerad 2013-03-23 18:42:34 i Allmänt

En av mina bästa kompisar "Stora" Lisa har fått en dotter. Det är suveränt och den lilla är underbart söt. Längtar tills vi ses tjejor :)
 

MOVIETIME

Publicerad 2013-03-23 18:40:54 i Allmänt

Idag borde jag ha suttit vid datorn typ hela dagen och skrivit hemtenta men mina muskler och leder sa bestämt emot detta så jag hakade på pappa och barnen på bio. Croodarna såg vi och den var bra och rolig och mycket välgjord. Sen tog vi en fika på Mc Donalds faktiskt. Solen skiner men fortfarande kall blåst som gör det lite trögt att vara ute.
 

FOTBOLLSFOTO OCH LITE ANNAT

Publicerad 2013-03-19 20:04:15 i Allmänt

 
I helgen hade Kalles fotbollslag fotografering. Både lagbild och enskilda bilder. Ska bli kul att se dom. Resten av helgen gick åt till lite städning, läsning och lite allmän återhämtning. Igår måndag satt jag på bibblo och läste i många timmar och sen träning hos sjukgymnasten. Kroppen svarar bra på träningen och behandlingen så det känns kanon. Känns lite trögt att lägga ner hela alltet i typ 6 veckor när det är dags för operation.
Idag fick vi hemtentan för delkurs 3, så nu har vi att göra några dagar framöver :)
 
Tjing
 

TÄBYBESÖK

Publicerad 2013-03-15 11:13:50 i Allmänt

Igår var det tungt att gå upp. Trots fint väder så var det så tungt. Dock var det bara att kämpa på och vi kom i tid ut till Täby och hade fin begravning för morfar. Jag har inte varit i kyrkan sedan mormor begravdes där och det är ju några år sedan. Två av kusinerna spelade och sjöng i kyrkan och flera av mormors och morfars andra släktingar var där. Också en del gamla vänner, grannar och arbetskamrater. Flera hade skickat fina uppsättningar med blommor med hälsningar på fina sidenband.
Efter fikade vi med smörgåstårta och prisesstårta. Jag kom hem med fem röda rosor och morfars doktorshatt. Han var hedersdoktor i juridik.
 

G+

Publicerad 2013-03-12 18:56:21 i Allmänt

Idag fick vi tillbaka hemtentan om Selma Lagerlöf. Jag fick  G+ vilket jag är jättenöjd med. Den veckan som den skulle in var jag dagtid på sjukhuset med morfar och kvällar barnen och nätter trött, ont och skrev tenta. Men det gick :)
 
PH lampan är nu uppe i köket : )
 
Tjing
 

BIAS KALAS

Publicerad 2013-03-12 09:22:59 i Allmänt

 
Ja Lisa fyllde ju alltså 8 år den 3 e mars och hade lite kalas här hemma med några tjejer från hennes klass. Dom lekte, pysslade och käkade maränger och klass med massa choklas och kolasås. Lagom mycket folk och röj så det var helt ok. Kul hade dom
 

FRISS

Publicerad 2013-03-08 23:12:54 i Allmänt

Ett välbehövt besök hos frissan blev det idag. Det var väldigt länge sedan så typ hälften åkte av idag.  Shit va sliten och gammal jag ser ut på bilden, sorry för det men åren tar ut sin rätt hahaha
 

SOLIG VECKA

Publicerad 2013-03-08 09:12:22 i Allmänt

Nu börjar veckan dra mot sitt slut. Denna vecka har här i Stockholm varit kanonsolig och ganka kall. Läkarbesök med svar på röntgen och det bestämdes nu operation på axeln. Vi får hoppas att inte väntetiderna är för långa. Träning hos sjukgymnast har hunnits med två gånger denna vecka och höger knä fick lite nålar med ström i sig och det blev lite lite bättre. Annars har det knät gjort ganska skitont denna vecka vilket är sjukt störande eftersom det mest gör ont i trappor och jag bor i tvåvåningsradhus.
 
Denna vecka har jag också träffat en studievägledare och försökt bena upp hur jag ska plugga i framtiden. Det här med att jag inte gick treårigt gymnasium ställer till det lite tyvärr.
 
I skolan har vi denna vecka läst några pjäser, bl.a " Doft av honung" och "A raisin in the sun".
 
Kalle och Lisa verkar har hajat begreppet "gör som jag säger NÄR jag säger det" så veckan har flutit på rätt bra där också.
 
Tjing
 
 

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela