Jenn Jempa Jennini,,,,,,

STORHANDLING

Publicerad 2013-04-28 20:06:28 i Allmänt

I fredags var vi och storhandlade. Kalle har ju då legat hemma med väldigt ond fot hela veckan men ville åka med. Men att han skulle få plats i kundvagnen var ju lite roligt. Han fyller ju ändå 10 snart. Liten men naggande god eller vad är det man brukar säga :)
 

BÄDDSOFFA

Publicerad 2013-04-22 19:44:12 i Allmänt

Idag åkte jag och min kompis Roger till Ikea och köpte Lisas bäddsoffa. Äntligen blev det av. Mycket nöjd Lisa :)
 
 

LÄKARTID I OTTAN

Publicerad 2013-04-17 20:18:02 i Allmänt

I morse var vi uppe i ottan för min läkartid för axeln. Jag kom i tid och han var bra och vill inte hetsa iväg ännu med operation eftersom han inte är säker på att det hjälper. Vi provade med en kortisonspruta igen. Telefonavstämning om en månad. Morgonvädret var toppklass och jag tog en promenad genom Stockholm, det blev några kilometer:)
 
Har nu skrivit klar en essä på tre sidor som ska lämnas in i morgon. Den heter

MAN SKA STÅ FÖR DEN FÖRÄNDRING SOM MAN VILL ÅSTADKOMMA

Den handlar om Nelson Mandela.
 
Sista föreläsningen på människor djur kursen i morgon, får en hemtenta och sen är det typ bara B-uppsatsen kvar på denna Litteraturvetenskap B. Tiden går fort
 
 
 

JÖSSES

Publicerad 2013-04-15 19:03:36 i Allmänt

vilket tråkigt väder hela dagen. REGN. Jaha men vi kör så det ryker ändå. Idag var det hårda tag på träningen men det är kul när man märker att kroppen klarar mer och mer. Sen häng på bibblo några timmar. Parallelläste tre böcker så jag hade att göra. Trött Kalle idag så jag hämtade barnen tidigt och vi softa en stund innan middag och annat. Lisa hade idag pannkakor med sig och hade ätit upp alla :) Hon har ju slutat äta i skolan.
 
tjing
 
 

LETS DANCE

Publicerad 2013-04-13 20:47:50 i Allmänt

Igår tittade vi på Lets dance. Maria Montazami sa typ något så här : min pappa träffade en ny och skaffade en ny familj och försvann från oss och vi har inte setts på över 30 år.
 
Kalle : Det där känner vi igen, fast det har inte gått 30 år ännu.
 
Japp som sagt, åren går, jag är iallafall glad att jag INTE missar mina barns uppväxt :)
 

VUXENPOÄNG FÖR LISA

Publicerad 2013-04-13 20:44:04 i Allmänt

Lisa är inte längre en liten bebis. Den biten tog vi dag i idag. Växasängen är såld och nu väntar vi på hjälp att åka till Ikea och köpa en bäddsoffa. Hon tycker hon är för stor för en växasäng. MIN LILLA SKRUTTGUMMA
 

HEMMADAG

Publicerad 2013-04-13 13:40:28 i Allmänt

Denna lördag tillbringar vi hemma och fixar. Jag och Lisa har nu monterat ner hennes växasäng och lagt ut annons på blocket. När den är såld ska bäddsoffa inhandlas. Kalle är hos en kompis. Ska försöka hinna med lite administrativa grejer också, det är ganska mycket nu när man håller på att kämpa mot en galen skolledning. Dom kämpar dessutom tillbaka med riktigt fula medel.
 
Dags att rangordna höstens plan i form av ansökningslista till hösten. Har flera roliga saker jag ska söka men det tar sina minuter och sätta sig ner och pula med det och det ska in senast måndag.
 
TUR att det var fint väder förra helgen så vi fick ner lite blommor i krukor :)
 
 
 
 

TRÖGT MED HUMÖRET

Publicerad 2013-04-11 20:57:43 i Allmänt

Denna vecka har gått fort tycker jag men mitt humör har inte varit på topp. Var på vårdcentralen i måndags och tog blodprover för att se hur det faktiskt står till med lederna. Dock fick jag muskelavslappnande piller som verkar ha hjälpt för det är inte lika svullet längre. Dock är höger knä surt som räven och gillar inte trappor alls och egentligen inte att böja. Men jag lyckades cykla lite hos sjukgymnasten idag iallafall. Mycket energi har gått åt till barnens otroligt dåligt skötta skola. En skolledning som kom för ett år sedan som inte är kloka. 13 anmälningar på ett år. Jag har ingen lust att lämna barnen där alls men det är ju skolplikt.
 
Nu ska jag läsa The Werewolf of Paris
 
Tjing
 

AJ

Publicerad 2013-04-05 23:22:47 i Allmänt

Kul rubrik va,,, nej men det är det jag känner nu. Har ont och är onöjd med det. Dessutom har vänster axel och skuldra svullnat upp och efter en vecka voltaren är det så svullet så sjukgymnasten såg det direkt när jag kom idag. Inte kul, ska försöka komma till vårdcentralen på måndag.

Veckan har bestått i läsning. Mest historia denna vecka. Jag har läst lite annat också förstås men den delkursen vi håller på med nu gillar jag inte alls. Djur och människor heter den. Konstig äcklig litteratur ärligt talat. Men som sagt det är bara att läsa och försöka hoppas på att tentan blir roligare :)
 
Kalle har börjat sin utomhusträning på fotbollen och dom har bytt ställe i år till två ställen som inte alls ligger bra till för oss så jag är väldigt onöjd med det. Vi får se om det funkar alls när skolan sätts igång. Dock ska han ha utomhusturnering i morgon men har slagit i knät så vi får se om han kan spela. Lisa har fått gjort roliga saker denna vecka med mormor och teater med morfars sambo och hennes barnbarn. Mycket fokus nu på att få i Lisa mat eftersom hon har slutat äta mat i skolan.
 
Solen har skinit hela veckan :)
 

BULLBAK

Publicerad 2013-04-01 19:45:14 i Allmänt

Idag gjorde Lisa och jag en omgång kanelbullar så nu har vi massor med små påsar med bullar i frysen.
Degen och fyllningen var skitgod. Men jag hejdade mig INNAN jag gick upp 10 kilo och INNAN jag fick magknip, duktiga mig :)
 
 
 
 

GRILLNING

Publicerad 2013-04-01 14:01:36 i Allmänt

Grillningen är igång. Det ligger lite snö kvar på altanen men står man i solen och grillar är det ritktigt nice.
 
 
ör e

LÅNGPROMENIX

Publicerad 2013-04-01 13:55:34 i Allmänt

Igår tog vi en lång promenix längs med Årstaviken. På sina ställen var det väldigt mycket is och svårt att komma fram men annars helt nice. Det håller på att byggas bryggor på vår sida vilket är kanon. Dom lär vara fullsmockade när vädret blir lite varmare och dom står färdigbyggda. Det är jättebra att det byggs för det finns inte på vår sida av Årstaviken. Lisa och Kalle blev förundrade av den tjocka isen på sina ställen vid berget. Fint var det. Dropp dropp vattenfall när allt smälter sen.
 
 

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela