Jenn Jempa Jennini,,,,,,

FREDAG

Publicerad 2012-09-28 09:03:12 i Allmänt

Då är fredagen här. Här är det lite tungrott just nu men vi kämpar på. Kalle gillar inte livet just nu. Tråkigt i skolan och allmänt less på allt. Det enda som är kul är kompisar, fotboll och raster, så det ser ju inte helt hopplöst ut :)
 
CSN jävlas med mig och efter flera veckor kläckte dom att dom kräver läkarintyg på att jag var sjuk under min graviditet för 9 år sen. Man blir så trött. Känns inte helt ok just nu med ekonomin, men  jag tänker att dom får väl ändan ur en vacker dag och fixar ihop sina papper.
 
Snart är det dags att söka kurser till våren. Tycker nog precis vi har börjat plugga och börjar haja läget hahaha.
 
MÅSTE fixa en digitalkamera. LISA HAR TAPPAT EN TAND DENNA VECKA :)
 

UPPDATERING

Publicerad 2012-09-25 08:12:44 i Allmänt

 
Oj just jag har ju en blogg också,,,, glömde ,,, :)
 
Här är läget under kontroll. Idag har Kalle och Lisa skoljoggen och det har dom längtat efter länge. Kalle ska dessutom springa den långa banan med mellanstadiet.
 
Fotbollen och simphoppet fortsätter och i lördags var jag på 40årsfest. Det var jättekul.

Skolan är jättekul och jag läser massor. Idag ska vi se film om Kung Oidipus.
 
Får inte över bilderna från mobilen till datorn sorry för det
 
tjing
 

BRAIN BURNING,,,,

Publicerad 2012-09-18 19:30:14 i Allmänt

Lyrik ,Sapfo, Epik, drama,, you name it,,, hur som helst sånt som får ens hjärna att brinna :) Det är ju en omställning må jag säga, men kul är det. I söndags kom jag igång lite med träning också får se hur länge knän och annat pallar.

Idag hade vi föreläsning om Epikanalys och Selma Lagerlöf. Sen fick vi instuderingsfrågor till torsdag när vi har seminarium så nu ska jag läsa och klura.
 
Kalle var målvakt i helgen på två fotbollsmatcher. Jätteduktig var han men ganska trött efteråt. Han var hemma och vila när jag och Lisa åkte till simhoppet :)
 
Tjing

THE WEEK

Publicerad 2012-09-14 22:22:07 i Allmänt

Bloody hell, en hel vecka har gått typ. Inte hinner man blogga så mycket, läser dock bloggar faktiskt. Det är ju lite skillnad nu när man inte sitter vid datorn hela dagarna.
 
Här läst det lyrik och Sapfo så hjärnan kokar kan jag lova. Det känns dom kugghjulen i hjärnan har gett sig attans på att komma igång utan så mycket olja. Den ställer om sig helt enkelt, sakta men säkert. Dock kul är det. Föreläsningarna och seminarierna är jätteroliga och jag bara suger in som en svamp. Sen sitter man hemma och klurar tills det ryker i öronen :)
 
Kalle hade sin första match förra helgen. Dom vann och han gjorde ett mål. Lisa hoppade två gånger från 5an på simhoppet. Vi var rätt möra i söndags eftermiddag:)

Dåligt med foto just nu men jag ska försöka skärpa mig,,, ny telefon som jag har och allt:)
 
Tjing
 

STUDENTVECKA

Publicerad 2012-09-07 20:31:19 i Allmänt

Jag försöke här sakta men säkert få in rutiner och annat som student efter många år i hetsigt arbetsliv. Det är ju lite skillnad kan man säga. Flera bra föreläsningar och seminarium och jag lär mig rutiner och annat på bibblo. Kul är det.
 
Helgen är fullspäckad med födelsedagsfirande, biobesök, fotbollsmatch och simhopp och jag ska väl läsa lite också :)
 
Igår på kvällen gjorde jag och barnen städryck på övervåningen och dom var jätteduktiga och städade själva och dammsög och våttorka golv. Vi är lite sega med sådant på övervåningen för en enkel sak som att bära upp dammsugaren tar emot så himmla mycket. Men vi är sjukt nöjda när det är gjort :)
 
Hoppas ni alla har det bra därute :)
 
Tjing
 

HURRA HURRA HURRA

Publicerad 2012-09-07 20:26:57 i Allmänt


Idag grattar jag bästa Faster som fyller år. Detta firades idag med sms och imorgon fysiskt hemma hos henne. Det ser vi mycket fram emot. GRATTIS FASTER, DU ÄÄÄÄGER :)
 

BOKTIPS

Publicerad 2012-09-06 08:46:00 i Allmänt

NU har jag läst ut boken Blondie av Birgitta Andersson. Tack snälla Mary för tipset. Den var bra. Den tycker jag gott att man kan läsa : )
 
Tjing
 

JAAAAAAAAAAA

Publicerad 2012-09-01 10:23:12 i Allmänt

I torsdags hände det ÄNTLIGEN. Lång, lång stressad väntan kom till sin ände. Jag är numera student på Södertörn och ska börja med att läsa Litteraturvetenskap 30 poäng. Jag är sjukt nöjd. Jag läser ju dessutom ganska mycket innan.
 

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela