Jenn Jempa Jennini,,,,,,

Rulltrappor tack

Publicerad 2008-06-02 00:31:10 i Politik eller nt

Hur fasiken kan SL höja månadskortet när man inte ens kan åka rulltrappa åt båda hållen på alla stationer? Vad är det för service? !Varsågod och åka hissen och riskera att fastna och sitta instängd i en pisskloak hur länge som helst."TACK MEN NEJ TACK. Och så undrar dom varför alla med vagn åker buss. Dessutom, smmmmmmart att fixa nytt sytem och nya spärrar så det blir svårare att planka. MEN VI SOM HAR BETALAT VILL KUNNA DRA VÅRA KORT OM DET ÄR OK. Lägg inte ner massa stålar på spärrar som inte funkar. Det är ofta kaos vid Gullmars för att inte spärrarna fattar att dom ska öppnas när man drar giltit kort och ofta vid Skanstull också. Guuuud va dåligt, oproffsit gjort alltså. Och vi vill kunna åka rulltrappa upp och ner på varendaste hållplats. Faktiskt. Ta inte betalt om ni inte kan få saker att funka.

Det skulle kännas tryggt om det var förbjudet att prata i mobil samtidigt som man kör buss. Man märker ganska fort om dom snackar i telefon, speciellt dom som kör 160 från Gullmars, för det är liiiite för mycket tvärbromsa när dom snackar i telefon. KONCENTRATION TACK. Och när jag ändå håller på ALKOLÅS I BUSSARNA TACK.Där satt den,

För övrigt har jag en himmla snygg lampa i taket i sovrummet. Men den bara finns där, används inte så mycket,,, det gör inget tycker jag.




Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela