Jenn Jempa Jennini,,,,,,

Lite politik elllllllllllllller jag vet inte vad,,,,,,,,,,,

Publicerad 2008-06-26 23:11:10 i Politik eller nt

NEJ Åmselemördaren får inte bli släppt ur finkan,,,TACK RÄTTSAMMHÄLLET FÖR DET.

OOOOOO "Englamördaren" är INTE sjuk. ÄÄÄÄÄ vänta här nu,,,, menar dom att det är helt friskt att rycka in en hojande flicka i bilen och strypa henne... NOOOT OK. Livstid,,,okej, vad innebär det i Sverige, innebär det att man ska sitta inne tills man döööör. I dont know,,, men frisk är han då faaaan inte. Hajar ni väl.

Aftonbladet.se och expressen.se är så pinsamt dåååååliga. Bara gottar sig i andras elende. Jag ruttnar. MEN idag var det en grej som var bra banne mig, nån snubbe som protesterar att han måste se porr hela dagarna på jobbet. Han jobbade i en butik och tycker inte porrtidingarna ska ligga framme så. HAN ÄR GRYM, VILKEN RACKARE, BRA DÄR,,, BORT MED PORRTIDNINGARN, INGEN SKA BEHÖVA UTSÄTTAS FÖR DET DAGLIGEN PÅ JOBBET. Dom som absolut måste vara så sjuka och titta på sånt kan väl handla hem på postorder då. BRA DÄR,,, MER SÅNT SUNT FÖRNUFT SÅ KANSKE VI KOMMER PÅ RÄTT KÖL I SAMHÄLLET HURRA HURRAHURRA.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela