Jenn Jempa Jennini,,,,,,

Måndagen till ända

Publicerad 2010-11-29 20:38:45 i Allmänt

Måndagen börjar dra mot sitt slut. Kvar att göra: betala räkningar, duscha med speciellt medel inför operation i morgon. Fika med farsan.

Tjing

Helg IGEN,,,

Publicerad 2010-11-27 22:00:01 i Allmänt

Veckorna går fort tycker jag allt. En fullspäckad tuff vecka igen, men hösten är så här, speciellt när det är mycket inför julfix och julevent med kunder. Kalle har skött sig i skolan hela veckan och inte har han fått stryk heller, JAG ÄR MYCKET NÖJD.

Idag är det lördag. Uppe med tuppen och intog Eriksdalsbadet innan dom nästan hann öppna. Plask plask i några timmar och sen lite lunch och fix på Söder. Snabbdejt med Tess,, alltid trevligt kära du.

Hem kom vi och förbereder oss lite inför jul och knäoperation på tisdag. Snö har sprayats på fönster, adventsljusstakar i barnens fönster, julduk i köket, omplantering av Kalleblommor, dammsugning övervåning, lakansbyt Lisas säng, LEGENDEN OM ENJO med vinigrettchirre.

Jaha, undrar om man får sitta något i morgon på typ 14 timmar eller om vi kör nonstop bara för att det är söndag liksom.... tjing



Årets Lucia

Publicerad 2010-11-27 21:54:26 i Allmänt

Årets Lucia är framröstad och idag var det klädprovning



Tacksamhet

Publicerad 2010-11-27 21:51:18 i Allmänt

Någon var tacksam för hjälp med hotellrum i Stockholm så det droppade in lite choklad från Kazakstan på mitt skrivbord i veckan :)

Chokladkalender

Publicerad 2010-11-27 21:49:56 i Allmänt

Är förståss inköpta till barnen. Hello Kittymotiv till Lisa. I veckan fick jag ett bud på jobbet, ett trevligt sådant,,,



Snöstorm

Publicerad 2010-11-24 08:15:00 i Allmänt

Här  var det snöstorm i morse. Kalle lekte blind och jag ledsagare till skolan för det piskade i ansiktet rätt bra. Ulrika kom förstås på tal,,,

http://mittmirakel.blogg.se/

Supersöndag

Publicerad 2010-11-21 19:59:01 i Allmänt

Supersöndag var det här. Upp och käka snabb frulle, iväg till Eriksdal, plask plask roligt var det och när vi hade lekt i många timmar fick jag köra några längder när barnen snällt satt och titta på typ.

Hem och käka lunch, hungriga var vi, lite soft i soffan, jag decka på några sekunder, sen vakna, spela spel, plantera blommor och städade. Ryggsäckarna är klara, tvätten sorterad. FÅR MAN SOVA NU,,, HÄRLIGA SÖNDAG SÄGER HEJ TILL HÄRLIGA MÅNDAG

Klockan går fort,,,

Publicerad 2010-11-20 16:48:25 i Allmänt

Tiden går himmla fort, nu är det snart dags för den där jävla julen, fan i år igen, hatar, hatar hatar, mitt straff i livet, julhelvettet. Bläääää

Kylig fredag

Publicerad 2010-11-19 08:44:04 i Allmänt

Kallt ute idag, blåsten är kall. Jobbig natt med gallgångskramper så jag är matt i hela kroppen och vill kräkas. Tänker inte slösa energi på resor till Norrort idag utan jobbar hemma och får lite gjort i stället. I jobbväg alltså.

Tjing

Torsdag

Publicerad 2010-11-18 19:52:24 i Allmänt

Vitt landskap när vi vaknade i morse. Utvecklingssamtal på dagis. Trevligt som vanligt. Jobbet, trött idag och lite irriterad men överlevde dagen. Hem kom vi och kraschade lite i soffan innan middag och nu plaskar barnen i badkaret.

Hoppas dom vill sova sen för det vill JAAAAG

Lugn och ro,,, NOT

Publicerad 2010-11-17 00:03:51 i Allmänt

Ibland tar jag hem datorn för att hinna ikapp och få fixa i lugn och ro, på jobbet kommer det folk hela tiden som ska ha fixat och trixat något. Då kan man ju tro att på nattetimmarna det ska vara lite lugnt, MEN ICKE,,,GRABBARNA SITTER OCH JOBBAR,,, men fan terrorisera inte mig för i helsicke... denna natt har gått åt till att redigera inbjudan per mail,,, GÅ OCH LÄGG ER NU FÖR I HELSICKE KILLAR,,, VI SKA UPP SNART OCH KÖRA GÄRNET ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Chall i systemet,,,

Publicerad 2010-11-16 23:15:37 i Allmänt

Det verkar vara något chall i systemet,,, och då menar jag Sverigesystemet för jag då inte fått nån förfrågan om att ta över Sahlins jobb,,, konstigt är det,, och dåligt för Svergie,,, TJING

Stor stol,,,

Publicerad 2010-11-16 22:49:32 i Allmänt

Såna här fina stora trästolar står på perrongen på Skogskyrkogårdens tbanestation,, om någon undrar alltså :)

Lite trasig,,,,

Publicerad 2010-11-16 22:40:53 i Allmänt

Jag är fan lite trasig. Armen gör rätt ont trots mediciner och prutan. Lyckades dock få sjukgymnasttid nästa vecka. Jag har dessutom gjort illa lillfingret på andra handen. Stukat ordentligt eller något. Har haft den tejpad med ringfingret idag. Inte helt lätt att skriva på dator och annat. Medicinen gör så jag samlar vatten tror jag för jag är helt tjock och bamsig hela jag. Inte kul alls.

Sicken måndag

Publicerad 2010-11-16 21:54:17 i Allmänt

Måndagen igår var aktivitetsmåndag till maxat. Fullt ös som vanligt hela dagen. Kalle bakade bröd när vi kom hem och det var matleverans. Det blev ganska sent i säng och sen satt jag uppe och jobbade ikapp lite.

TÄNDERNA RASAR,,,

Publicerad 2010-11-16 21:26:03 i Allmänt

Nja inte så mycket kanske men KALLE HAR TAPPAT SIN FÖRSTA TAND. lite coolt tycker jag...

Bio + fars dag

Publicerad 2010-11-14 15:47:42 i Allmänt

Vi gick på bio. Det var en upplevelse må jag säga. Sammys äventyr i 3D, mysig bra gjord film, ingen vidare smart handling. Tips: om man är rädd för ormar eller hajar, TA AV GLASÖGONEN VISSA STUNDER I FILMEN.

Efter film blev det käk på Mc donalds med morfar och han fick en lila farsdagpresenthalsduk.




FARS DAG

Publicerad 2010-11-14 10:39:02 i Allmänt

GRATTIS FARSAN PÅ FARS DAG



Detta ska förstås firas eftersom min farsa är grym som både pappa och morfar så det firas med att han bjuder oss på lunch på Söder efter att vi har varit på bio. DÄR SATT DEN



Batteriladdning pågår,,

Publicerad 2010-11-13 11:41:58 i Allmänt

Av både mig och ipod. Det sista är inte förhandlingsbart jag åker inte själv till jobbet på måndag, MJ ska med i öronen.

Pappa tog barnen igår och dom har sovit där. Jag fick god middag hos Tess och träffade ett gäng på ett ställe i Årsta och hade trevligt. Sen hem, lite MJavslappning i öronen innan jag somnade. Jag har softat i sängen hela förmiddagen, läst bloggar och webbtidningar som jag typ aldrig hinner med annars. Det har varit tyst och stilla och det känns som hjärnan har fått vila lite.

 Ibland är det lite mycket när man är helt själv med allt. Jobb, barnen, hemmet och sig själv liksom. Barnen ska ju inte bara ha mat och rena kläder. Dom ska må psykiskt bra också och få uppmuntran och lära sig att dom är bra på sitt sätt och att dom är världa respekt från andra människor. 

Hur som helst var det skönt att få lite tystnad och egentid denna förmiddag. Nu ska jag gå upp och göra mig i ordning och hämta upp barnen vid Gullmarsplan om ett tag. Farsan ska på möte i Gubbängen så det passade ju ypperligt jävligt bra helt enkelt.

View mms_img24...jpg in slide show

Fredag

Publicerad 2010-11-12 20:50:26 i Allmänt

Fullt ös hela dagen. Kalle har haft många och bra samtal i skolan idag och jag har inte suttit många minuter, fel skor hade jag för det idag. Armen är lite bättre efter sprutan igår och NU ÄR JAG BARNLEDIG OCH HAR FÅTT GO MAT HOS TESS, SOFT PÅ HÖGSTA NIVÅ TACK FÖR ORDET

Smärta

Publicerad 2010-11-11 20:02:21 i Allmänt

Armen, axeln har blivit så dålig så jag fick gå till läkaren idag. Kortisonspruta ont som fan gjorde det. Smärtstillande och inflammationsdämpande ska börja knapras imorgon. Sjukgymnastik och akupunktur ordinerades. Han ville väl gärna sjukskriva mig typ 4 veckor men det har jag ju inte tid med.

Möte med rektor och lärare i skolan på förmiddagen. Bra möte, men när jag hämtade Kalle hade han fått några smällar igen. Jag har polisanmält veckans slag mot Kalle.

Tänkte jobba från Globenkontoret idag men det var fullt ös i mailen och telefonen så jag hann inte ens dit. Imorgon blir det kontoret och lite barnledig på kvällen för dom ska sova hos morfar.

Det var denna dags uppdatering,,, hej då och go natt

EJ VÅLD

Publicerad 2010-11-10 17:22:03 i Allmänt

SLUTA SLÅ MIN SON FÖR I HELVETTE

Hälsningar ARG MAMMA

Vikt

Publicerad 2010-11-08 17:05:55 i Allmänt

Japp, idag var det äntligen dags för Kalles läkarbesök i Farsta. Bra läkare och Kalle hade gått upp i vikt nu och väger 16,9. 111 cm lång.

Dock ville dom ta lite prover så vi ska dit nästa onsdag för att lämna blodprover.

Sol

Publicerad 2010-11-07 09:35:26 i Allmänt

Lyxsovmorgon till 8 fick man idag. Vaknade till en solig, kall söndag. Att göra listan är gjord så snart ska jag börja beta av den, men först lite IBS medicin i magen så får vi se om den hjälper idag, det är lite si och så med det nämligen.

Farmor

Publicerad 2010-11-06 21:56:56 i Allmänt

Min farmor hette Gerthurd. Vi var polers maxat. Hon hade två barn, pappa och hans syster faster Kerstin.

Farmor var en av dom första som utbildade sig till barnmorskor och hon var med och bildade RSFU.

Alla mina minnen av farmor är bra. Många gånger efter skolan gick jag hem till henne. Hon bodde nära skolan. När jag kom hade hon mellis klart. Nyponsoppa med skorpor. Hon hade tagit fram soppan lite före jag kom så den inte skulle vara så kall för min mage.

Farmor och jag la patiens. Massor. Sydde gjorde vi också. Lisa har en klänning som jag sydde med farmor. Jag sov ofta hos farmor och hon läste Anne på Grönkulla. Farmor gjode världsgodaste pannbiffar och egen aprikosmarmelad. Jag fick ofta en burk med mig hem som vara var min egen. Den fick ingen annan röra utan att fråga mig först.

Den sista tiden var farmor dålig men jag var där varje dag. Men den sista mötte jag gotlanssyster Sara vid centralen och den kvällen dog farmor. Det var sista augusti 1995. Det glömmer jag aldrig. Faster Kerstin hade ringt på telefonsvararen när jag och Sara kom hem från Centralen. På morgonen efter åkte jag till Rosenlund sjukhus och sa hej då till farmor. Jag saknar farmor MYCKET MYCKET.

Hem

Publicerad 2010-11-06 21:06:13 i Allmänt

Sen väntade vi en stund på tunnelbanan, en trevlig stund



Solig dag med gravutflykt

Publicerad 2010-11-06 21:00:04 i Allmänt

Idag var vi på Skogskyrkogården med pappa. Ljus och typ krans lades hos min farmor, pappas farfar typ. Min farfar hette Kalle, farfarsfar Kalle och så sonen Kalle. Fast dom andra fuskkallade,,, typ Karl Alvar och Karl Erik,,,





Ny polare

Publicerad 2010-11-06 20:52:43 i Allmänt

Vi har fått en ny polare, hon heter Ronja.

Ikea

Publicerad 2010-11-06 20:49:57 i Allmänt

Det var skitmycket folk på ikea, men som sagt, det gick bra och fast jag visste vad jag skulle ha slank det ner lite annat också i en gul kasse. INGET ONÖDIGT VILL JAG BARA TALA OM,,,



Det var skitmycket folk på ikea, men som sagt, det gick bra och fast jag visste vad jag skulle ha slank det ner lite annat också i en gul kasse. INGET ONÖDIGT VILL JAG BARA TALA OM,,,






Röd lördag

Publicerad 2010-11-06 09:19:13 i Allmänt

Dag är det 6 november och röd lördag. Här händer det grejer. Kameran är full med bilder men eftersom blinbocken inte ser dom ,, blink blink har jag ingen brådis,, oj sorry det var noll respekt för er andra,,, ska bli lite ändring på det.

Igår var vi lediga och röjde Ikea. Mycket folk men vi visste ju vad vi skulle ha och barnen skötte sig rätt bra. Hem vi kom och inväntade hemleverans.

Idag blir det besök på skogskyrkogården där min farmor är och kanske pappas farfar får sig ett besök om pappa har koll på var han ligger. Sen hem och montera. Nu tänker ni,,, MEN VAD HAR DU KÖPT???? joooooo DET SKA JAG TALA OM NUUU, HYLLOR TILL TVVÄGGEN. Eftersom jag inte har några pengar gjorde jag detta på kredit så nu får jag inte köpa något annat än det absolut nödvändigaste förens typ februari.

Det var den uppdateringen det,, nu måste jag klä på mig massa kläder för det är inte helt varmt ute.

Tjing


Mammaledig

Publicerad 2010-11-02 09:35:44 i Allmänt

Idag är dagis stängt så jag är mammaledig och vi är hemma alla tre. Skönt för Kalle som hade en helvettes dag igår på fritids.

Ingen stress idag, tankarna går mycket kring hur man ska bete sig med denna skola och annat. Kalle måste ha ett fritids som funkar.

Jävla höstlov

Publicerad 2010-11-01 19:39:14 i Allmänt

Inga lektioner bara fritids nu när det är höstlov. Det var för stökigt så jag fick åka hem och hämta Kalle.

Ny friss

Publicerad 2010-11-01 12:52:48 i Allmänt

Kalle var hos frissan i helgen

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela