Jenn Jempa Jennini,,,,,,

Japp helgen gick fort,,,

Publicerad 2008-06-30 10:08:44 i Allmänt

Alltså, jag brukar inte ha något emot måndagar faktiskt, men denna omgång tycker jag helgen gick hemskt fort ärligt talat. 

I morse var det blött och lite regnit. Trööööt var jag, klockan ringde 6.15 men jag gick upp 6.50 shit. Men om man inte tränar på morgonen och INTE åker till Norrort så behöver man faktiskt inte stressa så hiiiiimla mycket. Kalle och Lisa satte på sig regnkläder och hojade till dagis. Morgonteet var ett faktum.

Kom hem, lyxade till mig med 3 frächa frallor på Ica, SOM ATT JAG HAR RÅD DENNA MÅNAD. Betalade räkningarna igår. Resultatet= KLAR ÖVERVÄGNING OM MAN PALLAR NUDLAR MASSOR MED DAGAR.

Okej, kom hem, hade massor med jobbenergi, så jag körde ett jobbpass och fick massor gjort på himmla kort tid. Jag är grym.

Hmmm vad ska man ha för färg på naglarna nu då?????

Helgen lider mot sitt sluuuuut

Publicerad 2008-06-29 13:14:32 i Allmänt

I fredags åkte jag till jobbet en snabbis trodde jag men det blev massor att göra så jag var kvar rätt länge. När jag kom hem deckade jag totalt men det var inte läge för Lisa och Dave kom och grilla. Så klart jag vakna till. Pappa hämtade barnen så han kom med dom på kvällen. Bia och Dave ritade hundar och klippte ut. Vi höll på rätt länge och barnen somnade direkt vid 22.30. Lördag var rätt lugn, jag var trött i kroppen och vi var hemma och lekte och städade. Mamma kom över en sväng men jag var ju för trött.

På kvällen var vi inne hos grannen och grilla och det var mycket trevligt. Hem vid 22, då skulle Bia ha pannkakor,,, BRA SOM JAG ÄR, stekte jag en pankis och Kalle värmde upp nåt jag hade i kylen. Sen deckade Bia innan vi hann läsa saga.

Ha dom sov till nästan 9 på söndagen. Mathiasdag och jag hojade till gymmet, körde mina maskiner och hojade runt Årstaviken,,, jag kommer ha sååå ONT I BAKEN i morgon hahaha.

Käk

Publicerad 2008-06-27 15:30:23 i Allmänt

Shit jag åt fööör mycket till lunch. Det har öppnat ett nytt ställer i Infra City, GOOOOOD buffe, bara för att man KAN käka hur mycket som helst, behöver man ju inte käka tills man mår ILLA. Fan va omoget. Och denna omogenhet ska jag nu lida av resten av dagen eller???? Blääää va mätt jag eeee.

Solglajorna pajade i morse. Jag ruttnar, måste shoppa nya nu, mina ögon är känsliga små stackare. KLEEEEN ELLER???? Nja lite kanske, ÄR DET NÅN SOM HAR PROBLEMS MED DET ELLLLLLER?? Hhhahaa

Lite politik elllllllllllllller jag vet inte vad,,,,,,,,,,,

Publicerad 2008-06-26 23:11:10 i Politik eller nt

NEJ Åmselemördaren får inte bli släppt ur finkan,,,TACK RÄTTSAMMHÄLLET FÖR DET.

OOOOOO "Englamördaren" är INTE sjuk. ÄÄÄÄÄ vänta här nu,,,, menar dom att det är helt friskt att rycka in en hojande flicka i bilen och strypa henne... NOOOT OK. Livstid,,,okej, vad innebär det i Sverige, innebär det att man ska sitta inne tills man döööör. I dont know,,, men frisk är han då faaaan inte. Hajar ni väl.

Aftonbladet.se och expressen.se är så pinsamt dåååååliga. Bara gottar sig i andras elende. Jag ruttnar. MEN idag var det en grej som var bra banne mig, nån snubbe som protesterar att han måste se porr hela dagarna på jobbet. Han jobbade i en butik och tycker inte porrtidingarna ska ligga framme så. HAN ÄR GRYM, VILKEN RACKARE, BRA DÄR,,, BORT MED PORRTIDNINGARN, INGEN SKA BEHÖVA UTSÄTTAS FÖR DET DAGLIGEN PÅ JOBBET. Dom som absolut måste vara så sjuka och titta på sånt kan väl handla hem på postorder då. BRA DÄR,,, MER SÅNT SUNT FÖRNUFT SÅ KANSKE VI KOMMER PÅ RÄTT KÖL I SAMHÄLLET HURRA HURRAHURRA.

Alex S my mate

Publicerad 2008-06-26 23:06:07 i Polare

När jag gick i 4,5 och 6an i Södermalmsskolan gick vi 4or 5or och 6or i samma klass. Så när jag gick i 6an måste det vara hade jag en liten tanig bänkkamrat bredvid mig. Vi hade små lådor under bänkarna där vi hade pennor och sudd och sånt. Den här taaaaniga lilla rackaren tejpade nålar uppåt liksom där man öppnar lådan. Resultat= den som försöker LÅÅÅNA sudd river och sticker sig på nålar. VILKEN IDIOTIDE. Okej, liiiite svårt att fatta att denna taniga rackaren är nu huuuur lång och ståtlig som helst, Vältränad och lång och jag tror faktiskt att han har blivit utsedd till Sveriges sexigaste man ett antal gånger. MEEEN hur som helst, när vi var bänkkamrater då, så hade jag KONSTANT nålmärken på fingrarna. FÅR MAN INTE LÅNA SUDDET ELLER VAAAA. Under denna tid spelade han in filmen "Åke och hans värld" (oj oj är jag på rätt årtal nu, vet fan inte) Okej men bänkisar var vi och vi har inte setts så mycket sen. JOOOO en gång i T-banan, det var som en film, han kom ut ur vagnen och jag gick på och han bara.... Jennnnny och jag bara tjjjja,.... och så stängdes dörrarna,,, OCH TYP 1O ÅR SENARE, tja på facebook. KUUUL

Alex,,,när ska vi ta en öl och snacka livet?! PUUUUUSSSSSSSS

,,,,,and what a day

Publicerad 2008-06-26 22:59:08 i Allmänt

Oj vilken dag. Jobbade hemifrån idag och fick lagom mycket gjort. Det jag skulle, toppklass. Städade, DET FINNS INGET SLUT PÅ ELENDET, VARFÖR HAR VI SÅ MYCKET GREJER PRECIS ÖVERALLT??? Ja, det kan man undra, men va skönt när det inte ligger grejer på golvet och dammsugningen är klar.

GOOOD pastasallad på Javasavi med Sofia. TACK FÖR MATEN DENNIS, DU ÄR GRYM.

Hem jobba lite till, kul när man orkar och kan gå upp och röra på sig lite och göra vettiga saker samtidigt. ¨

På eftermiddagen kom pianot. DET STÅR PERFEKT UNDER TRAPPAN. Helt grymt. Hurrahurrahurra. Mötte Lisa och sjuka Dave utanför när pianoflyttarna kom. Dave har sovit i flera dygn, sjuk, klen whatever. Skönt att se att han pallade gå dom få metrarna till Ica,,, eller svimmade han där kanske, I dont know.

Sagoläsning för gänget. SOOOV LIIISA LIIIIG SITIIIIIILLLLLLLL,,,, ok efter ca en timme deckade hon, JAG BLIR TOKIG. Där tog min energi för dagen slut. Jag gjorde det man IIIIIINTE ska göra, trotsade. Gick upp och glodde lite på tv. NÄR SKA JAG INSE ATT JAG INTE ÄR NÅN DURACELLKANIN TRO?!?!?!?

Imorgon är det dags att betala räkningar,, ÅÅÅÅÅÅNGEST.

What a morning

Publicerad 2008-06-26 09:56:40 i Allmänt

Orkade INTE gå upp när klockan ringde men barnen vaknade till straxt efter. Kalle ville hoja till dagis, solen sken,. VÅGA VÄGRA STRESS. Kalle var klädd innan jag hann ut duschen. Sen hojade båda till dagis och jag gick och hade med mig te i en bra mugg. Vilken morgon. Det var så skönt och dom var så duktiga. Lisa är liiiite skraj för nerförsbackarna, kan hon inte bromsa eller vill hon inte,,, man vet inte. Men hon gick av och gick tills det var plant igen. Sen fick jag en promenix hem igen. Skönt. Lite frukost när man kom hem. Lagom är bäst. Så här ska det alltid vara. Hurra hurra hurra.

A det är så det funkar,,, eller,,,,

Publicerad 2008-06-25 10:49:07 i Allmänt

Okej man sover på natten. Man behöver visst antal timmar sömn beroende på hälsostatus och vad vi har gjort under dagen. Sen sover vi, vi vilar organen, kroppen, musklerna och har vi tur hjärnan också. När vi vaknar ska vi använda den energi som vi har samlat under natten till dagens kommande aktiviteter. DÄRFÖR kan vi inte räkna med att orka hur mycket som helst utan att vila imellan, det är så det funkar. ALLTSÅ, kan vi inte räkna med att orka hur många timmar som helst i vaket tillstånd utan vila. Om vi tänker på det och accepterar det, behöver vi inte bli stressade på kvällen för att vi faktiskt har utnyttjat kroppens energi en viss tid och därför inte får mer gjort förens vi har vilat.

Detta mina vänner, ska jag tänka på varje kväll ett tag därför att, OFTA vill jag ha mer energi än jag har när barnen har somnat och försöker hålla mig igång för att göra saker FAST kroppen inte har någon energi för att utföra något alls. DETTA mina vänner är att acceptera vår kapacitet och vara snäll mot oss själva. Alltså INTE pressa oss eller våra organ till maxat när vi inte har något att ta i från. DETTA mina vänner gör att vi kommer att känna oss mer utvilade och ta bättre vara på den energi vi har när vi har det.

OCH det gäller att använda energin på dagen till saker som vi kan känna oss ok med att ha använt energin till. När vi på kvällen känner att energin är slut är målet att känna att vi har använt energin under dagen bra och att det är ok att nu låta oss vila.

HAJAR NI????

Tisdagstatus

Publicerad 2008-06-24 20:07:12 i Allmänt

Tisdagskväll 20.04,, JAG PALLAR INTE, JAG ORKAR INTE, JAG VILL INTE, VARFÖR, DÄRFÖR, JAG PALLAR INTE.

Rätt ok dag hemma med barnen fast man var helt slut redan vid 13 idag. Mormor kom och fika. Trevligt men inte de hälsosammaste biskvierna.

Köpte snygga krukor och planterade fina blommor. Kalle mycket bråk med lillsyrra.

POSTEN MYCKET GODKÄND: Inbjudan till kusin Jons bröllop 30 augusti, har redan fixat barnvakt.

VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN RYGG, JAG HAR SKITONT, KÄNNS SOM INFLAMMATION I HELA RYGGEN.

Min blivande man Pelle,,,,, eller nåt

Publicerad 2008-06-23 21:46:08 i Polare

För många herrans år sen var jag tillsammans med en kille som hette Niklas. Okej jag har varit tillsammans med flera Niklas men bara en "Tulle" HAHAA. Okej, denna T fiskade och jobbade i fiskeaffär. Hm, galen eller??!?! Hur som helst, hade han en firrekompis Pelle. Vi blev polers liksom. Han blev liksom min fadderpappa och vi ses lite då och då. Han jar tatueringar överallt och 4 barn. Den äldsta är typ 20 och den yngsta 4. OCH HAN SKA BLI MORFAR I HÖST. Han är hur snäll som helst och ganska med i matchen, förutom att han bor HEMMA HOS MAMMA.hahaha, jag bara SKÄRP DIG! Men han har det bra där och barnen tycker det är kanon och träffa farmor så ofta. GUDARS SKYMNING. Ja hans döttrar dom stora har också TATUERINGAR,, GUDARS SKYMNING. Pelle och jag funderar på om vi ska gifta oss. Det verkar inte som vi har nåt bättre för oss. HAHAHAHAHHA. Ni som fick hjärtattack kan ta en valium och somna om. PELLE COOOL KILLE.

Biafia sjuk i feber idag

Publicerad 2008-06-23 21:39:32 i Allmänt

Jag missade "Drömmarnas tid" igår kväll. Jag orkade inte och Lisa hade inte somnat när det började. Allvarligt talat, hon har inte somnat före 21 en enda kväll på snart två veckor. DET GÅR INTE. Okej det går men det är jävligt jobbigt för jag behöver andas mellan dom somnar och jag somnar. ANDAS= en kopp te, plocka undan lite, bara samla mig i tystnaden så att det blir liksom ett brejk. Annars går allt i ett i ett.

I morse hade Bia 39,3 i feber. Jag ringde Mathias. Det är hans dag han får ta det. Jag fixade det jag skulle på jobbet och sen kom dom och hämtade mig. Vi åkte en sväng till Barkarby outlook. Har dom inte billigare där och bättre urval kan dom lägga ner. Sen åkte vi till Sickla och käka hamburgare, mycket gott. När vi kom hem hade Bia 38.3, det artar sig. Men imorgon ska jag vara hemma. Kalle fick nytt skärp idag så han vill till dagis i morgon. Vad nu skärpet har med dagis att göra, I DONT KNOW.

I helgen får vi hem pianot, Jo ska flytta och har inte plats med det,,, vadå flytta? Rykten går att hon ska flytta till villa, HUR I HELSICKE HAR MAN DÅ INTE PLATS FÖR ETT LITET PIANO???? I WONDER MAN. Jag ska ha det under trappan, PERFECTUS HAJAR NI VÄL. Pling pling,,, oj vi ville ju inte bli vräkta, får kanske sätta lås på det där plingandet hahha.

Vädret är lite strange, sol, regn mulet. Jaja,, whatever, Det blir liksom whatever när man har garderat sig med en vecka på MALLORCA. Shit va kul. Och sen blir det nog Gotland. Har baske mig inte tid med Lesotho. Sorry borry. Hahahah.

Skansen en söndag

Publicerad 2008-06-23 09:59:47 i Allmänt

Japp hämtade barnen igår det gick bra. Söndag blev Skansen. Det var länge sen vi var där. Vädret var toppklass och på båten träffade vi Ian (Kalles dagispolare) så vi hade sällis med dom lite. Men sen skulle dom bli nappfria i lillskansen så vi lekte i parken, åkte minitåget, åkte bilarna och kollade lite på björnarna. På vägen hem blev det glass. Fullt ös hela dagen. När vi kom hem var barnen ute och hoja på gården och vi var så trötta så vi gick och la oss tidigt.

Måndagmorgon: Lisa har 39,3 i feber. Mathias vabbar idag och jag i morgon.

Midsommardagen och stockholm är rätt tomt

Publicerad 2008-06-21 12:24:00 i Allmänt

Idag skiner solen då och då. Vaknade utsövd och gick och simmade. Skönt som attans. Sen hem och luncha. Ska hämta barnen i Stavsnäs i eftermddag. Nu är det midsommar på Gotland på tv, gissa vilka som tittar, hela Kvarne bergis. Ha ha.

I morgon är det söndag, skön med en dag ledigt till med barnen. Annars hade dom inte varit på landet två nätter. Jag vill ju träffa dom också haha. Men det var skönt att få vila lite längre period.

Anne på Grönkulla är jävligt bra om det är nån som undrar.

Mary

Publicerad 2008-06-21 12:18:54 i Polare

När jag kom hem från USA hösten 1997, började jag plugga lite på Komvux i Globen. Då lärde jag känna Marie. Mary, marre mask liksom. Hon bor i Bandahagen och är hur cool som helst. Vi har alltid jättekul när vi ses, tyvärr blir det mer sällan men när det väl blir smäller det till.

Midsommarafton, fast inte hos mig

Publicerad 2008-06-20 23:29:09 i Allmänt

Idag  är det midsommar afton, alla festar och fixar, jag valde att stänga in mig själv i mitt radhus. Det var skönt. Fast konstigt tomt och tyst utan mina barn. Fast jag känner nog att hjärnan långsamt försöker hitta tillbaka till synk med övriga mig. Jag har vilat, kollat på Anne på Grönkulla, städat. På kvällen var det en film på tv, en bra sådan kors i taket. Chocolate. Helt ok. Dammsugarn kom fram och golvmoppen också. Rätt ok naglar blev det också.

Medis igår var toppklass. Precis lagom och en riktigt medissommarkväll.Kul att hinna prata lite med Pelle i lugn och ro också. Tänk att han ska bli morfar i höst, han är ändå "bara" 45 år. Men jag tycker han ska flytta faktiskt, det är inte charmigt att bo hemma hos mamma när man är 45 år. Hur bekvämt det än är faktiskt.

Ibland måste man passa på att ta den barnledighet man kan få fast man kanske inte direkt har något planerat. Jag längtar mycket efter dom nu. När den längtan börjar, tänker jag först på hur små näsor dom har. Små pyttesmå näsor. Så söta. Kalle och Lisa är väldgit väl skapade liskom. Helt snygga faktiskt. Lisas hår är lite,,,, vilt men det gör ju inget. Inte så många smsrapporter har jag fått. Bara att farfars änka Ulla har slutat äta nu. Hon är på g bort, men hon är ju typ 89 så det är inte så konstigt.

Den är våren gick fort tycker jag. Jag har inte hunnit stanna upp riktigt och hängt med, bara kört på. Det är då man halvsupar tillslut och hjärnan slutar synka. Ska bli skönt med semester. Och Mallis, kul ska det bli. Skönt att man redan vet hur det ser ut och allt. Det blir så mycket,,, ,enklare då. Det tar inte så lång tid och liksom landa och vänja sig vid stället. Vi har pratat så mycket om Mallis under året så barnen kommer att känna igen sig vilket också är skönt. Vi har tittat på korten en del. Planet går astidigt på morgonen från Arlanda. Men det blir bra, Då kanske dom sover på planet lite. Lisa pratar mycket om att hon måste ha bälte på sig i planet. Det ville hon verkligen inte förra året. GALLSKREK, fast hon var ju sjuk då också så hon kanske hade ont i öronen.  Bara så ni vet så tänker jag fixa denna flygresa UTAN bärbar dvd. Det är inte tillräckligt långt för att det ska vara nån sport. Och så intresserade är dom inte heller tror jag. Faktiskt tittar inte Kalle på Bolibompa så mycket längre utan är ute på gården i stället. Och dom är duktiga på att komma in när maten är klar.

Mä konstigt,,,,,

Publicerad 2008-06-19 16:53:46 i Allmänt

Förkyldningen känndes bara på förmiddagen, sen kom den enorma tröttheten tillbaka, fan också. MEN jag har storhandlat, skönt när det är gjort. Det var inte bara jag på Citygross MEN fakstiskt inte så långa köer. Kom i grevens  tid för när jag var klar och kom ut på parkeringen var det kaos typ .

Ok,,jobbade lite,,, fixade lite, inte mycket städning.

KLIPPTE TOPPARNA ÄNTLIGEN. Mina toppar var såååå torra och slitna då jag kunde nästan inte borsta. Måste lära mig klippa lite oftare. Hur som helst fixade hon håret lite efter så nu får det banne mig inte regna ikväll när Pelle och jag ska bärsa på Medis. Det ser mulet ut,,, kass. Trött som fan är jag också. SPELA INTE UPP FILMEN I FÖRVÄG,,, fan tänk om smsmannen är ute, då ruttnar jag. Vill verkligen inte träffa honom igen.

Langa är i Joburg, fattar han att han ska köpa bille till stockholm eller?? Man undrar hur mycket han hajar den. hahaha.

Pappa har tagit sina barnbarn till midsommar på Runmarö och barnen kommer hem lördag. Jag ska sova hela jäkla dagen i morgon om nån undrar.

Nu har jag käkat makaronilåda i två dagar, VARFÖR FINNS DET DÅ FORTFARANDE KVAR. My god.

Tröttheten har gått över till nåt annat

Publicerad 2008-06-19 08:35:52 i Allmänt

OOOO tröttheten var en förkyldning. Där ser man. Svullen i hela fejan känns det som. Jahaja,,, är det nu man ska vänta på feber och att det ska bli halsfluss? Idag lämnade jag barnen på dagis och är nu BARNLEDIG till lördag. HAJAR NI ELLER. Det är 2 NÄTTER sooooova. MEDIS I KVÄLL MED PELLE.

Ok dags att sänka lönen för vissa, hur många millen har dom i timmen och kan inte ens göra mål i EM. Förbannat tur för dom att jag inte satt uppe och kolla. Man vill ju inte slösa sin tid på vad skit som helst.

Solen skiner än så länge, folk laddar för midsommar. Jag ska hyra maaaaasor med filmer i morgon och softa. Ska i alla fall INTE vara bakis i morgon.

Jaha, jobbar folk halvdag idag då? Flytta på er för jag ska till Ikea och Citygross vid 14 och då ska det vara TOOOOOMT där tack. Shoppa shoppa shoppa.

VARFÖR MÅSTE MINA BARN HA GLASS PÅ VÄGEN HEM FRÅN DAGIS VARJE DAG. OCH LISA DET HETER NOGGER INTE EGGER. SNART SÄGER HON VÄL NEGER HJÄLP.

Lisa vill flytta hemifrån men inte själv,,,,,whatever

Publicerad 2008-06-18 14:13:30 i Allmänt

Igår sa Lisa 3 år :"mamma jag vill flytta hemifrån"
Jag: vill du
Lisa: ja med dig

VÄNTA HÄR LITE NU,,,, flytta hemifrån betyder EJ PROPELLER I MAMMAS SÄNG. Okej, hon hajar inte riktigt, whatever.

Idag hade jag utvecklingssamtal på dagis. Lisa är en go kaxig unge typ. Okej, jag hajar,,, hemma med.

Nu vill jag bli pigg. Jag har inte orkat träna sen i söndags, men då körde jag hårt. Både gym och sim.

Snart är det midsommar och jag har noll planer, kanske man skulle hyra lite filmer. Barnen ska ju til lRunmarö. Jag pallar inte åka dit och häcka. Blir bara jobbigt om det regnar.

Langa i Lesotho som ligger i South Africa

Publicerad 2008-06-17 23:12:36 i Polare

När jag var typ 18 årsskiftet 91/92 var jag i Sydafrika och Lesotho med min farsa. Hans dåvarande knäppa sambo jobbade i Lesotho ett år så vi åkte och hälsade på. DÄR i bergen i Afrika bor denna Langa. Såååå snygg. Men jag var ju tvungen att åka hem igen. Fast ärligt talat varför var jag det???? Vi tappade förståss kontakten och min kamera var förståss paj så inget kort hade jag heller. Men min minnesbild har jag hållt igång alla 17 åren. Jag har tänkt på honom varje dag, Han satte sina spår dom dagarna vi hann med när jag var där. JAG HAR HITTAT HONOM IGEN PÅ FACEBOOK. Jag vet han har inte addat mig, helt trög men han mailar så fort han kommer till sitt checka lilla Internet Cafe. MY GOD. Dags för snubben att flytta till Sverige där vi har internet HEMMA VA. Okej, hur som helst har han skickat ett kort nu. VILKA ÖGON. Kunde inte låta bli att ringa honom exakt den 5 juni. Vilken röst. Okej, ganska lik alla andra 34 åringar men han är lite MEEEER liksom. Okej, nu är nästa steg, FÅ HIT HONOM NÄR JAG HAR SEMESTER.

Jag undrar lite hur det skulle vara om han kom hit. Bergis klockrent men intensivt för man vill väll hinna med massor. Jag undar bara hur det blir när han åker sen, kul,,,NOT. Okej, nu gäller det att inte spela filmen i förväg FÖR DET BLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG. KOM IHÅG DET, FÖRSÖK INTE FÖRESTÄLLA DIG HUR SAKER OCH TING SKA BLI FÖR DET BLIR ALDRIG SÅ. Om nån undrar alltså,,,

Kropp och hjärna bör sammarbeta eller,,,,,,,,

Publicerad 2008-06-17 22:48:03 i Allmänt

Jag är såååå himmmmla trött i kroppen och hjärnan. Jag vet baske mig inte varför. Det kan inte "bara" vara resorna till jobbet för jag har varit helt slut sen i fredags nu. Det känns liskom som kroppen och hjärnan inte är helt synkade för dom orkar inte sammarbeta just nu. Samtidigt har ett lugn bättat in mig utifrån så jag har hur mycket tålamod som helst med barnen och hetsar inte i säng eller så utan leker och tar det lite lugnt. Ignorerar alla sekunder man ska jaga hela tiden.

I morse var Kalle på 5 årskontroll. Det gick bra, Han väger snart 14 kilo och nu är det inte många millimeter till 1 hel meter. Hahhhaha lilla Brallekalle, helt liten. Efter dagis lekte vi i parken lite och sen åkte vi till Ringen och köpte 3 fina krukor på rea och 3 blommor. Käk när vi kom hem, det blev lite sent och sen blomplantering och MARS I SÄNG. Lisa har kommit in i proppelerperiod i sängen. Kul NOT. Snacka om myror i blöjan. Hon funderar och pratar mycket vilket i och för sig är trevligt, men måste det ske 21.30 på kvällarna när man faktiskt behöver sova. Okej, jag vet att det går över, men det är lite jobbigt just när det varar.

Jag har så ont i nacken och liksom ryggen. Jag började nästan själv bli proppeller när hon hade somnat. Det är då man går upp och dricker nåt lugnande te och tar en voltaren typ,,, OCH BLOGGAR.

Snyggt med nya fina krukor i sovrummet. Kalle och Lisa vill åka till Mallorca nu. Men först kalasfest 5 juli 14.30 VÄLKOMNA ALLA SOM VILL.

Kategori politik,,,vet ej hundra procent

Publicerad 2008-06-16 22:02:04 i Politik eller nt

Om alla som åkte fast för rattfylleri var tvungna att operera in antabusstav i kroppen,,, SKULLE OLYCKORNA MINSKA OM NI UNDRAR. Eftersom måååånga av dom som åker fast en gång åker fast igen, kanske man borde vara lite hårdare när det gäller straffet. Alltså egentligen är inte antabusstav och alkolås "STRAFF" för alkohol är ju GIFTIGT för kroppen. Det är faktiskt sant. Om alkohol hade uppfunnits idag hade det klassas som tung narkotika. Tänker man så är det lite läbbigt nästan, eftersom vi har sån alkoholkultur som vi har i sverige.

Från och med årsskiftet föreslår jag att vi VÄÄÄGRAR köpa bil om det inte INGÅR ett bra och säkert inmonterat alkolås.

Herr Reinfelt får gärna skriva en ny lag,,, brukar vara typ 1 juli varje år nåt nytt. NYTT I ÅR KILLEN ÄR ANTABUSSTAV I MAGEN FÖR ER IDIOTER SOM EGENTLIGEN INTE SKA HA KÖRKORT MEN HAR DET ÄNDÅ.

GUUUUUD va skönt, nu fick jag det sagt. Nu blev jag helt matt, måste sova. ZZZZZZZZZZZZz

Fröken Berggren med svans

Publicerad 2008-06-16 21:56:55 i Polare

Sommaren 89 var jag på konfaläger i Saxnäs. Det ligger väldigt norr upp i vårt land i fjälltrakter. Det var ett lite speciellt läger faktiskt men paaaaaalar inte att gå in på detaljer. 50 st från hela landet var vi och vi gick spår i skogen och hade morgonmässa och aftonmässa och kramkalas varje dag. En del blev man jättepolers med och andra kommer man knappt ihåg.

En av dom som var med var Jenny "lilla klet" Berggren. Vi var inte i samma grupp så vi hade inte så mycket med varann och göra men VAAAARFÖR kallades hon LILLA KLET, Det låter inte som nåt kul smeknamn. Men hur som helst, 10 år senare ,,,,, 1999 hade vi återträff i Uppsala. Det var såååå kul kan ni haja och ganska många kom. DÅ på denna återträff, hittade jag och LIIIIILA KLLLLET varann, men hon heter förståss år 1999 JENNY. Hon är en av mina absolut bästa polare nu och hennes kille Johan är såååå trevlig. Dom har också en mycket sööööt och trevlig ELIS. I know, jag har påpekat det namnet också. Han heter faktiskt IMRE ELIS. I början VÄÄÄÄGRADE jag säga Elis men jag har vant mig nu, fast lite ser han mer ut som en Imre. Jenny och Johan är vegeterianer och jag är en av dom fåååå polare dom har som käkar lite kött. Jenny och Johan är coola och bra och IMRE VIMRE ELIS också. Och bara för att ha nåt eeeeextra så har Johan en mycket trevlig bror som bor i Kalmar. Detta är mycket tråkigt eftersom denna bror och jag ibland vill fika på våra jobbraster men det går inte för han bor i Kalmar. Jaha det var väl allt jag hade att säga om den saken.

Junimåndag

Publicerad 2008-06-16 15:09:02 i Allmänt

Guuuuud va trött jag är idag. I kroppen i själen, i skallen, överallt. Jag tycker det är segt att vara så låååg liksom. Hur som helst, trevlig luuuuunch. Åt med lite Tycofolk. Dom har man inte träffat på många år. Kul kul, hade gjort om lite på kontoret. NÄR FÅR MAN LAKTOSFRITT PÅ RESTAURANGERNA???? Langa tog sig till internet cafet idag, 6 mail på väldigt kort tid, hahaha. Kan han komma hit ellllller??? Nåja det blir nog bra med det lilla south africa. SANDSTONE HAHAHA. Natursten för er som inte hajar.

Vädret är liiite växlande just nu. Mulet, blåsigt, regnet liksom hänger. Än så länge ja,,, vi får väl se.

Försöker byta dagis till hösten. Lite närmare skulle vara skönt. Men hoppsan,,,, typ alla dagis i Årsta har blivit privatägda. Vad gör det?? JO det är inte samma kösystem då verkar det som. Seeegt.

Hela min kropp skriker SOOOOV. Okej farsan ringde idag, tänkte ta Kalle och Lisa till landet torsdag till typ lördag. OCH VAD SKA JAG GÖRA DÅ? För jag tänker inte häcka på Runmarö på midsommar,,, DÄR GÅR GRÄNSEN. Hm,,, träning och Anne på Grönkulla kanske.

Träningssöndag

Publicerad 2008-06-16 14:57:06 i Allmänt

Söndag vaknade barnen ganska sent. Skönt. Sen var det Mathiasdag så vid 9 åkte dom och jag åkte till gymmet. Körde lite maskiner och simmade. Vaknade till bra men deckade rätt när jag kom hem, fast först dammsög jag och torka golven. Just det, Aminakalas, åkte in igen när affärerna hade öppnat och köpte present. Jag tycker söndagar är jobbiga när affärerna inte öppnar förens typ 12. Men när jag kom hem var det soffan och Anne på Grönkulla, fast jag somnade nog lite. Sen var det kalas nere vid Årstaliden. Massor med tårtor, snygga var dom. Kul att träffa lite folk och barnen hade skattjakt i skogen. Det var förfärligt blåsigt dock. Oj vi kom hem seeent, 19.30 MARS I SÄNG. Kalle somnade ganska snabbt, men propellerlisa kom inte till ro. Hon fick helt enkelt titta lite på Drömmarnas Tid. Sen var vi ju hungriga, spagetti med ketchup och ost 21.30, VART TOG MIN EGENTID VÄGEN? Jo den försvann. Men gott var det och ganska trevligt med Lisa. Hahah, hon snackar och snackar som att hon måste passa på när hon inte har Kalle som snackar bredvid hela tiden. Hon deckade 22. Då läste jag lite. ÅÅÅÅ jag skulle ha sovit i stället men jag kunde inte låta bli. Trött i mössan.

Jag är öm i musklerna, mer träning. Amina är bortrest när Kalle ska ha kalas, men han vill ha iallfall,,, ATTANS, tänkte slippa aahahaha.,  Konstigt att inte sitta framför datorn på hela helgen. VADÅ BEROENDE ÖÖÖÖ.

Trötthelg

Publicerad 2008-06-16 14:50:41 i Allmänt

I lördags var vi hemma och lekte och fixade. Ganska trött var jag hela dagen. På eftermiddagen bakade jag chokladkaka och familjen Kjellgren kom och fikade. Mycket trevligt och dom hade med sig ett mycket fint vardagsrumsbord till mig. Nice nice. Sen på kvällen kom Per över och försökte få igång mitt internet, Men jag mitt klant hade inte tagit med mig jobbdatorn hem,, hur puckooboy får man vara. Jag kom på det på pendeln på väg hem,, LIIITE SENT. På kvällen var det fotboll. Kalle hade tjatat om fotbollen flera dagar och BRÖT I HOP när han inte fick se Bolibompa. VARFÖR FÖRLORADE SVERIGE??? Men dom lönerna halllllååå ellllllller. Poppisar (popcorn) i massor,,, bergis tre påsar vräkte vi i oss och Lisa deckade till slut i soffan. En match är lagom men TVÅÅÅÅ för sen satte nästa match igång och då deckade Kalle och Per åkte och köpte Mc Donalds. Gött. Lååång lördag men helt ok.

Alltså på fredagen åt vi middag hos pappa och Per skulle ha kommit sen men jag var sååå trött så jag somnade med barnen 20.30. TUUUR att han kunde komma på lördagen istället OOOTUR att jag inte hade den bärbara med mig.

Ronny är sjökapten

Publicerad 2008-06-12 15:11:53 i Polare

Alla som har en bästis som är sjökapten räcker upp en hand,,,, ha min hand är bäst. Det är inte så vanligt yrke nämligen. Men jag har en bästis som är värsta sjökapten och uppvuxen i skärgården,,, båtskärgården Runmarö, kommer inte dit eller därifrån utan båt. Givet att han är kapten.

Jag lärde känna Ronny genom en kille jag hade för,,, HUNDRA år sen. Magnus Andersen. Men vi har dumpat honom nu så nu är det Ronny och jag dom regerar. Ronny är snällast i världen mot mig och hjälper mig och tar hand om mig. Han är gift med trevliga Helen och har två grabbar Kalle och Oskar. JAAAAAA jag vet varför döper han sin son till samma som min.,,, OFFER. Min hette först för han är äldre än Ronnys Kalle,, HA DÄR SATT DEN.

Förut var Ronny ute och körde lyxkryssare i Karibien. Då var han borta 6 månader i taget, det tyckte jag var helt kass, trist, värdelöst. Nu är han hemma och jobbar, mycket bra, jag är mycket nöjd.

Det jobbiga med Ronny är att han kör motorhoj och det tycker jag är omoget, dumt, löjligt, iqbefriat och allt negativt man kan säga om den saken.


Ronny vill bara att jag ska må bra och ha det bra så han vill INTE att iqbefriade killar ska vara i mitt liv hahahaha. Sött va,,, liiite.

Jonas Svensson liksom

Publicerad 2008-06-12 15:01:01 i Polare

När jag var 10 år åkte jag och min far och min farmor på semester till Rumänien. Det var kul,,, kommer inte ihåg jättemycket men klart kul.

En dag skulle vi åka båt på Donaudeltat, inte vet jag hur det stavas men whatever. PÅ denna bååååt, var Jooooonas och hans mamma och hans syrra Malin. Jag och Jonas är lika gammla så vi lekte förståss. Sen hade vi kontakt när vi kom hem också. Han bodde då i Kungsör och jag var där och hälsade på. Vissa perioder har vi liksom tappat kontakt lite men han har alltid letat upp mig igen, (inte bara jag som är stalker tack för den). När vi var lite äldre flyttde Jonas till Nacka och då var det ju lättare att ses liksom. Vi har liksom aldrig varit "ihop" men alltid bra polare. Jag gillar Jonas, han är snäll har snäll mamma och hjälper mig med datorn när den inte gör som jag vill.

Jonas har en FRU, japp han gick och gifte sig (tro inte jag fick vara med på bröllopet, men jag surar inte för det). FRUUUUN heter Anna, dom har varit gifta i flera år och jag har varit i deras villa i Sollentuna men HON har aldrig varit hemma. Jag har inte sett denna FRUUUU förens i mars när Lisa fyllde 3 dååå visade hon sig. Vi har pratat i telefon men det är ju inte samma sak. Killen hinner gifta sig, får barn innan jag får träffa the one liskom. INTE OKEJ men okej,, för den här gången. Iallafalla var det mycket trevligt att dom kom på kalaset för Anna som hon heter är mycket trevlig. Sonen heter Samuel och vi får hoppas han inte blir galen som sin far. JONAS. I LOVE YOU hihihihi

Kul med jobb,,,,,,,,,,,,

Publicerad 2008-06-12 14:53:57 i Allmänt

Alltså om man är arbetslös en längre tid tröttnar man nog. Också ballar självkänslan och självförtroendet ut lite eftersom man inte är behövd eller nån bryr sig om man går upp på morgonen eller inte. Så man ska väl vara glad för att man har ett jobb. Speciellt som man har "fast anställning" för då är man lite mer,,,, hur ska jag säga,,, säkrad liksom. OM man inte jobbar på Manpower och vill gå ner i tid för dom har inga uppdrag som inte är heltid, ask me I know.

Hur som helst är det inte alls kul att åka till jobbet när man inte har nåt att göra, typ åka dit för att sitta av tiden för att det ska "se bra ut". Jag blir såååååå trött när jag har läst aftonbladet hundra gånger typ, speciellt om jag får Spyware och skit på datorn. Idag har jag inte haft nååååågot att göra på heeeeela dagen. Jag väntar på ett mail från UK men det kommer ju inte. SEEEEGT. Man får ju bara ont i rygg och axlar av att sitta här och glo på skärmen. UK waaaake waaake up liksom.

I morse tog vi sovmorgon för jag skulle ha utvecklingssamtal på dagis 9 men det blev inget men det var skönt att få sova lite. Idag ska mina barn vara med sin far efter dagis. Skönt att slippa hämta, jag ska swimma i stället. Swim swim liksom. Mitt hår är helt tovvigt, måste klippa men har faktiskt inte tiiiiid.Okej jag har tid på söndag, men då är det ju stäääängt. Kass. Min polare Dennis säger att han inte har tid att läsa min blogg. Vilken nööööörd.

Rissallad smaskens

Publicerad 2008-06-12 14:46:22 i Allmänt

Igår var det regnit väder. Men det gjorde inget, Men jag åt inte matlådan utan gick ut och käka iallafall. Gott men för mycket mjölk som vanligt. När ska restauranger köra laktosfritt så alla kan äta utan att må kass efteråt? Man undrar man undrar.

Kalle var hos mormor efter dagis så jag hämtade bara Lisa. Vi åkte hem och då kom stora Lisa och vi käkade Rissallad och drack öl. Mycket trevligt. Kalle kom hem och hade haft det bra hos mormor. Lite sent blev det i säng men whatever, vi ska inte upp i ottan i morgon.

Städning går fort om man är flera

Publicerad 2008-06-11 09:48:13 i Allmänt

Ok Sverige vann sin första match. Nej jag såg inte matchen men jag och Kalle kolla på nyhterna i morse. Maaaaaaama sveriget vann sveriget vann. Hahahha ta bort "t" i slutet unge. MEN det var inte det roliga som hände igår. det roliga som hände igår var att vi STÄDADE tillsammans och det var så bra. Städmusik valde Kalle, maaaama den där BAD BAD, UNGEN ÄR KLOCKREN. Så det var Michael Jackson på högsta volym och städningen gick av bara farten, fort gick det och rent blev det.  Rena blev dom igår också och luktade hallon, jag vet, dom har hallonshampoo. Lisa hade sovit EN TIMME på dagis, det är hon för stor för så hon lekte propeller över en timme i sängen innan hon somnade. Jag tror nästan jag somnade före henne. HJÄLP. Ok sov max 30 minuter på dagen shit.

Jag vill ha nya kläder. Jag har maaaasor med kläder, men inga liksom roliga. Eller man kanske måste bara se hur man kan mixa ihop dom så det blir lite annurlunda varje dag. Idag har jag träningsvila för jag körde simmning hårt både måndag och tisdag, men i morgon smäller det igen. I morgon är det utvecklingssamtal på dagis med Lisa. Ja hon har utvecklats, bra va. Igår var jag eeeego och gick och simma istället för att köra föräldrarfika på dagis. Jag har aldrig typ missat det förut men jag hade sååå ont i ryggen igår så jag behövde verkligen köra några längder.

Det regnar i Norrort, men det är ok. Jag har matlåda så jag behöver inte gå ut på flera timmar,,,,, syrebrist i hjärnan är ett fakum.

Tess

Publicerad 2008-06-10 13:18:29 i Polare

När jag bodde på Skagersvägen i Årsta hade jag en polare som hette/heter Tess. Hon är såååå grym. Det var jättetrist att flytta från henne, ha fråga henne hon bara grät. Sååååå gullligt. Hon är några år äldre än jag men är välbevarad och snygg.Ok räääääät bloooond men helt ok. Hon jobbar som en dåre och nu har hon en husvagn som står på Ingarö. Vi hinner inte gå ut eller ses så ofta för hon jobbar shift och mycket kvällar, nätter och helger, men när vi väl ses har vi aaaaaaskul. Hon är sååååå snäll och jag får kläder av henne ibland och hon kör mig ibland och tar med mig när jag behöver komma ut och muntras upp. Just hon har gjort bort sig fett en gång, hon glömde att spara telefonnummret till smskillen när vi träffade honom på Jägaren. Så hon fick åka med mig till Sickla dan efter och leta. Guuuud va bakis vi var. Hennes bror var med, Han är aaaascool. Jocke. Han är polis. Dom här syskonen kommer från Ludvika och pratar så guuuuuuuligt. Tess bor jättenära mig nu igen men hon är lite trög på att komma och hälsa på. Men hon kom ju och grillade förut och det var kul. Tess: I LOVE YOU GIRL.

ojojoj, fast rätt ok ändå man får styra upp

Publicerad 2008-06-10 11:42:25 i Allmänt

Alltså, när jag tänkte blogga i går kväll funkade inte internet hemma. JAG BLIR GAAAALEN. Jag pallar iiiiinte. Ok, jag var trött så jag gick och la mig. Sen vaknade jag och kollade på klockan 9.15 SHIT, konstigt varför har inte barnen vaknat. Jag bara oooo hur ska det här gå, nu är jag assen och hinner inte träna, barnen sooooover så sent. Sen kollade jag ut, lite mörkt nu kollar jag på mobilklockan 21.20, VA STRANGE. ÅÅÅÅÅÅ nu haaaajar jag ju, det är 21 på kvällen, jag har somnat och vaknat en timme senare och trodde det var värsta morgonen. NEEEJ vadå stressad för att passa tider HEEEELA TIDEN. Oj, jag somnade faktiskt om.

Kom till pendeln i morse, mycket trevlig resa från dagis för jag träffade Mia, snack snack,,,, PENDELN GÅR INTE. Men för i HEEEEEEEELSICKE. Jag betalar 690 spänn, för att ringa Per och gnälla, JAG HAR SÅÅÅÅN BRA POLARE, HAN HETER PER. På tisdagar åker han till Uppsala, mycket bra jag är mycket nöjd. Åkte till Hotel Malmen och väntade på PEEEER den duktiga killen som ska till Uppsala. Det roliga, braiga, underbara med detta är att UPPSALA LIGGER PÅ VÄGEN TILL MITT KONTOR. Mycket bra, jag är mycket nöjd. Hm, kan han köra mig varje dag eller,,, det var kul och soft. TACK PER.


Lisas pappa ligger på sjukan, vi ger honom en tanke. Tänktänk, krya på dig.


Det regna lite i morse, ganska skönt faktiskt.

Måndag i Juni

Publicerad 2008-06-09 11:04:34 i Allmänt

Jaha då var det måndag igen. Igår sov jag till 11 på dagen. Fattar ni eller. Halva dagen sov jag bort, men det gjorde inget, det var liksom hela pointen med att vara lite barnledig så jag kunde soooova och soooov gjorde jag. Sen åkte jag till Slussen och mötte barnen och pappa. När vi kom hem lekte dom ute hela resten av dagen. Jag var jättetrött igår, är inte van att sova så länge haha.

På söndagkväll klockan typ 20 är det en serie på kanal9. Jag tittar ju sällan på tv, men den här gillar jag. Den heter "Drömmarnas tid" jag vet det låter heeeelt löjligt men det är den inte. Den utspelar sig på typ 50 talet tror jag om en vit familj och en svart familj. Den är liksom mysig på nåt sätt. Sen läste jag ut min bok igår och den var ju soft så det var lite trist att den tog slut. Måste till pocketshop och spåna igen.

Dagis är stängt idag så Mathias är hemma med Kalle och Lisa. Det är hans måndag idag.

Nu har jag inte tränat på över en vecka, det märks mycket väl på ryggen och tröttheten. Jag är trööööt men när jag tränar blir jag piggare. Jag hatar att vara trött, det är så segt.

Om man har fokus på fel saker måste man styra om sig själv till nya fokusl. Det har jag gjort, det känns bra.

Barnfri lördagkväll

Publicerad 2008-06-07 23:37:41 i Allmänt

Man behöver alltså inte gå ut och festa bara för att man är barnledig. Jag har varit helt duktig. Städat övervåning OCH fixat i klädkammaren. Tagit ut alla ouppackade kartonger. Satt i hop hyllan och packat upp massor med böcker. Det var mycket skönt att få det gjort, jobbigt var det och hur blir jag nu av med alla kartonger???? Det var mycket skönt med en låååång dusch sen och sen kom Lisa över och bärsa lite och kollade på kort och körde gamla bra låtar. Mycket bra. Alltså va skönt det ska bli och lägga sig i nytvättade lakan och sen gå upp i morgon och vara pigg och träna innan barnen kommer hem. Lisas Dave är på svensexa hahahha snygg form han lär vara i när han rullar in i natt. Det är mörkt ute och inte var det så varmt på kvällen hellre. Jag är hungrig men vem vill laga mat miss i nassen,,,, inte jag.

Barnfri - laddning av batterierna

Publicerad 2008-06-07 15:00:09 i Allmänt

Barnen somnade ganska tidigt igår efter en lång varm dag. Själv kunde jag förstås inte somna när det väl blev tyst så jag städade lite och läste. I morse vaknade Lisa klockan 6. Det är liiiite  tidigt tycker jag. Men hon låg kvar till 7.30 och då gick hon och Kalle upp. Jag kom efter vid 8. Solig och varm dag. Lisa kom och körde morgonkaffe och melon och jordgubbar. Det var gott. Sen vid 13 kom Mathias och körde barnen till Stavsnäs. Dom ska vara på Runmarö med morfar till i morgon. Ojoj, barnledig, vad hittar man på då. Jag oljade in trämöbler på gräsplätten, vuxenpoäng tack. Sen försökte jag fixa till min dator som har fått skit i sig. Jag blir tokig, TUR att man har Jonas som är lite jag på vad man ska göra. Skulle behöva städa undan och rensa i klädkammaren och få upp alla mina saker sen flytten. Det går seeegt med det. Varmt är det också. Ser fortfarande knäpp ut. Läppen gör ondast men den håller på att läka nu.Mina naglar pajar, det är iiiiiinte bra. Eller bra och bra men det är fult när dom är rasiga. Jag vill ha fina hela lagom långa naglar.

Tiden går på nåt sätt himmla fort när man har så mycket man vill hinna med. Jag vet baske mig inte vart jag ska börja hahaha. Nu har barnen dock varit borta 2 timmar redan och man känner att batterierna börjar bli ok laddade igen. hahaha Tänk att man måste laddas ibland. Hahha.

Ej synd om bottslingar eller,,,,

Publicerad 2008-06-06 22:16:58 i Politik eller nt

Är det synd om brottslingar? Är det synd om dom svenskar som sitter i finkan i Thailand. Dom sitter där för att dom har gjort nåt icke godkännt. En sitter för dråp och några för narkotikasmuggling. Jag gillar inte riktigt när media målar upp en "synd - om - dom" bild på dessa människor. Och varför i ska dessa människor som har suttit i en källare i 24 år vara tvungna att gå igenom en rättegång. Fallet är väl solklart. Och hur kan han få en försvarsadvokat. Jag hajar inte vad han ska försvara? Det finns ju inget försvarsbart i situationen. Oj stackars pappan har hjärtfel. Tacka fan för det att han efter vad han har gjort inte är helt frisk. MY GOD. Är det synd om nån är det väl alla stackars svältande människor som inte har gjort en fluga förnär och bara tynar bort för att vi andra lever i total lyx.

LYX, bojkotta fotbolls EM. Fatta vilka summer det handlar  om. Det är inte godkännt.

NEEEEJ vi vill inte ha ut Falunmördaren på våra gator igen. Diskutionen är skamlig för det svenska rättväsendet. Dom som sitter där är farliga för allmänheten så dom ska inte ut igen.

När ska det bli förbjudet för bussförare att prata i mobil när dom kör buss med passagerare i? Dom glömmer ju att stanna vid hållplatser vilket märks lite för väl när dom totallt paniktvärbromsar vid busshållplatsen, inte så säker körning va.

Den röda dagen

Publicerad 2008-06-06 22:07:44 i Allmänt

Flaggor på bussarna såg vi idag. Sveriges nationaldag och en bra, lugn hemmadag med barnen. Det var cykling och bad och glassätning. Jag var rätt trött idag och har hällt i mig ett antal coca cola. Det var mycket trevligt igår. Medis koka och jag gjorde en avstickare till Patricia där mitt Strålforsgäng satt. Det var mycket kul att träffa dom. Dom är sååå coola. I like. Sen var det Skatteskrapan med Dave och Lisa och sen skulle jag gå hem. Men det var någon som tyckte annat och när jag sa nej och gick hände något helt oväntat. Jag blev "puffad" och tappade balansen totalt. Smack ner i backen AJJJ, BLOOOD. Ringde Dave och Lisa som var kvar i skrapan och vi åkte hem. Summan av kardemumman, spräckt underläpp, sår på båda knäna och panna och näsa PLUSS stukad fot. KUL att hämta barnen i morse, och möta farsan. Jag såg inte klok ut. Ont gör det också. IRRI. Jag som tänkte gå ut en väng i morgon lördag också men jag tror jag hoppar det. Håller mig nog hemma och försöker få lite ordning här.

Middag: JAG GJORDE HEMMAGJORD POTATISGRATÄNG. Jag har baske mig aldrig gjort det förut. Det blev gott och så lite marinerad fläskfilé på det, det blev helt gott.

Jag har hittat en rätt billig biljett från Sydafrika hit. Kan han komma eller!????!

Torsdag före röd dag liksom

Publicerad 2008-06-05 11:10:18 i Allmänt

Solen skiner och det är brandrisk i hela stan, landet, världen typ. Igår kom jag hem från Danmark. Det var ok men man blir sååååå trött av att resa och sååå ont i kroppen. Fötterna var stora som fotbollar och det var miiiiinst 40 grader på flyget hem. Men jag åkte taxi med chefen till flygplatsen. Jag har köpt en bok som jag läste. "Våga flyga" heter den av Lisa Jewell. När jag kom hem åt vi lite mat och sen somnade vi. Kalle gick själv in och la sig i sin säng och sov hela natten där. I morse var jag sååå trött så vi sov till 7.30. Sen åkte jag den låååånga vägen till kontoret.

Idag fyller stoooooora Lisa 33 år. Vi ska ses ett gäng på Medis ikväll och ta några öl. Det ska bli mycket skoj. Min kära far ska ha barnen hos sig till i morgon. Nu vet man då inte om SMSmannen tänker öla på Söder och om man möter honom, så nu ska jag bygga upp mig själv under dagen så jag klarar eventuellt möte med denna. Men bara för att jag förbereder mig kommer han inte vara ute utan vi kommer att råka mötas när jag minst anar och minst är förberedd, alltså SPELA INTE UPP FILMEN INNAN DEN HAR VARIT. Men ack så svårt det kan vara. Inse, vissa saker kan vi inte påverka, bestämma, kontrollera.

I morgon är det sveriges nationaldag, röd dag.Ledig rätt så men jag ska skicka mina rapporter som jag gör varje fredag. Det går rätt snabbt.

Coola Lotta

Publicerad 2008-06-03 18:25:26 i Polare

Jag har en polare på Tyresö som heter Lotta. Hon tillhör det här Tjejgänget. Jag lärde känna henne i Nyboda. Hon är hur cool som helst. När vi gick i plugget var hon typ aldrig med ute och festa och så. Faktiskt satt hon inne ett helt år och glodde på tv. Men vi var där och hälsade på i bland. Man undrade lite vad det skulle bli av lilla Lotta. Men se och häpna hon var den som stadga sig först och fick barn först typ. Hon är tillsammans med Emilo som är italienare och måååånga år äldre än henne, 10 tror jag faktiskt. Dom har varit ihop typ 12 år, det är såå coolt. Dom har två barn och en hund och bor i radhus på Tyresö. Den senaste tiden har vi haft lite tjejträffar och Lotta och jag vill STUFFA, Och vi STUFFAR. Gärna heeeela natten. Jag diggar Lotta skarpt, hon är ascool.

Egentid försvann

Publicerad 2008-06-03 09:55:07 i Allmänt

Alltså igår tänkte jag blogga när barnen hade somnat, men jag somnade också. Så blir det. När detta fenomen händer försvinner min egentid på hemmaplan och det kan vara stressande eller bara himmla skönt att få sova.Denna gång var det helt nödvändigt för jag var helt trött. När jag hade hämtat Kalle och Lisa på dagis gick vi och köpte glass och sen hem och åt lite middag. Sen var Lisa ute och hojade och hojade. Duktig som jag var hängde jag ute med henne istället för att städa som annars man lätt gör. Vårkvällen var toppen och sen badade dom och jag klippte topparna på Lisa. Det braiga med Lisas hår är att det är rätt lockigt så man ser inte så noga om det är lite snett klippt. Jag är mycket nöjd.Sen läste vi en kort saga och sen somnade dom faktiskt. Och jag me.Men ack va trött jag var i morse.Jag bara orkade inte. Jag stängde av the alarm och sov vidare.Sen började gänget vakna vid 7.15 så då gick vi upp.Idag måste jag växla pengar för jag ska till Danmark i morgon,Mathias är ledig denna vecka så han ska hämta barnen idag och öva hoj utan stödhjul.Mycket bra.

Igår opererade Mathias in en antabusstav i magen. Det var ett år sen sist så nu har vi honom nykter ett år till. Jag är mycket nöjd.

Det var seeeegt till jobbet idag.Och attans ont i ryggen har jag. Men det ska bli kul att åka till Danmark i morgon.

STOOOORA Lisa

Publicerad 2008-06-02 10:21:56 i Polare

Jag har en väldigt blond kompis som heter Lisa. Vi bor nästan grannar. Det är mycket trevligt. Hon tillhör mitt Tyresötjejgäng.Vi hängde och slängde från Nyboda och framåt. Jag är äldre än dom tjejerna.Vi har haft mycket kul ihop. Mycket festa och sånt genom åren. Sen 2000 tappade vi kontakten och hördes inte på typ 7 år eller vad det kan vara. Sen hittade vi varann igen och nu är vi på g som vanligt. Mycket har hänt under åren och Lisa är nästan den enda som inte har barn, (FRIHET). Däremot har hon en LÅÅÅÅNG rödhårig Dave. Han tycker jag om. Han är min kompis för att inte tala om Kalle och Lisas polare. När Dave och Lisa kommer kan jag och Lisa sitta själva i köket flera timmar och han lattjar med barnen helt vilt. Hahah det är jättekul. För några veckor sen var jag barnledig en söndag. Då åkte Lisa och jag till Tyresö och fikade först hos hennes föräldrar och sen hos hennes bror. Det var mycket trevligt. Lisa jobbar på Telia, det har hon gjort sen hon gick ut gymnasiet. Hennes mamma jobbade på Telia också men nu är hon pensionär och här hemma och njuter av sitt fina nya kök.

Lisa brukar komma hem till oss och käka och dricka öl och grilla och vi brukar hänga när jag är barnledig.Det är bra att hon bor så nära. Dave bor i Solna,(ÄN SÅ LÄNGE JA) Ha ha han heter DAVID men jag och Lisa säger alltid DAVE.

Rulltrappor tack

Publicerad 2008-06-02 00:31:10 i Politik eller nt

Hur fasiken kan SL höja månadskortet när man inte ens kan åka rulltrappa åt båda hållen på alla stationer? Vad är det för service? !Varsågod och åka hissen och riskera att fastna och sitta instängd i en pisskloak hur länge som helst."TACK MEN NEJ TACK. Och så undrar dom varför alla med vagn åker buss. Dessutom, smmmmmmart att fixa nytt sytem och nya spärrar så det blir svårare att planka. MEN VI SOM HAR BETALAT VILL KUNNA DRA VÅRA KORT OM DET ÄR OK. Lägg inte ner massa stålar på spärrar som inte funkar. Det är ofta kaos vid Gullmars för att inte spärrarna fattar att dom ska öppnas när man drar giltit kort och ofta vid Skanstull också. Guuuud va dåligt, oproffsit gjort alltså. Och vi vill kunna åka rulltrappa upp och ner på varendaste hållplats. Faktiskt. Ta inte betalt om ni inte kan få saker att funka.

Det skulle kännas tryggt om det var förbjudet att prata i mobil samtidigt som man kör buss. Man märker ganska fort om dom snackar i telefon, speciellt dom som kör 160 från Gullmars, för det är liiiite för mycket tvärbromsa när dom snackar i telefon. KONCENTRATION TACK. Och när jag ändå håller på ALKOLÅS I BUSSARNA TACK.Där satt den,

För övrigt har jag en himmla snygg lampa i taket i sovrummet. Men den bara finns där, används inte så mycket,,, det gör inget tycker jag.
The family of Amina

Publicerad 2008-06-02 00:21:13 i Polare

När Kalle var typ 2 månader kom jag i en mammagrupp på BVC.Vi blev ett bra gäng direkt och träffades minst en gång i veckan i ett års tid. Sen började folk jobba lite och så blir det inte så mycket av dejting. MEN, en av dom som var med hette och heter fortfarande Jenny.Hon hade då EN dotter som hette och heter fortfarande Amina. Dom och deras bihang lillsyrran Noomi och Pappa Dennis är sååååå mysiga, snälla, roliga. Underbara. Dom är några av mina absolut bästa vänner, (håller dom med tro??) Whatever.  Amina och Kalle har gått på samma avdelning på dagis sen dom började. I höst ska dom flytta hit till höghusen som byggs och Amina och Kalle börjar nog i samma klass när det är dags. Hur som helst är det himmla kul att dom ska flytta så nära. Hoppas Noomi och Amina vill komma och leka ofta. Amina och Noomi är jätteblonda, så gulliga, Deras mamma är jätteblond också och deras pappa är från Gotland och bakar superbullar ibland, då gäller det att vara på plats på hans jobb så man kan vräka i sig!

Vaken mitt i nassen

Publicerad 2008-06-02 00:13:58 i Allmänt

Man undrar ju varför man sitter här och bloggar när klockan är 24 och man ska upp om typ 6 timmar. Mensverken är ett faktum och ont gör det och ingen smärtmedicin hemma.STACKARS MIG.Men massagen på Centralbadet var kanon förutom att den väckte en förkyldning till liv men det är väl lika bra det. JAG HITTADE SKOR.Billiga vita. Nu återstår: GÅÖVNING,,, rätt hög klack för mina knän och allt. Kul när man ska springa mellan pendel och bussar i Norrort, hahha. SEN var det Herrmans och buffé med Malin. Jag åt tooooo much. Hem och soffläge.

Mina barn är stora nu. Eller,,, nja men Kalle tog bort stödhjulen på hojen idag och övade och övade. Lisa är stora tjejen och går på toa och har bara blöja på natten. Hon hojar allt vad hon orkar, runt i cirklar uppe på gården där det är plant. "mamma kom och vakta mig" Hur söt får man bli? Svar: som BIAFIA.

Mina New York bilder är uppe på väggen i vardagsrummet. Very nice. I like. Måste hitta någon bra bok att läsa, det är läsdax igen. Det går liksom i perioder.

Mina fötter är svullna, det är varmt, nu börjar jag jäspa, är det ett bra tecken 24.15 en söndagnatt? Man undrar, ibland tänker man ju på sina medmännsikor, undrar om dom tänker på en ibland också? Det vet man inte. Tänk tänk, spån spån.

Gotlandsfamilj

Publicerad 2008-06-01 09:37:04 i Polare

När jag var liten var jag på Gotland varje sommar.Vi hyrde hus. När jag var 6 år började jag rida hos en familj i Hamra. Efter några år hade dom lånat ut hästarna till en familj i Vamlingbo, så jag hände där i stället. Detta är min Gotlandsfamilj. Dom har 3 döttrar, Anna Lena, Sara och Elin. Anna-lena är ett år yngre än mig och Elin är,,, typ 25. Hon var 2 år när jag lärde känna dom. Dom här  är alltså uppvuxna på en bondgård nere på Sudret. Deras föräldarar Anita och Nisse bor kvar men har inga kor längre.Jag åker ner dit en gång varje sommar typ och softar. Innan jag hade barn var det projekt varje år. Typ hojade runt sudret och sen softa, läste så många böcker som möjligt på 4 dagar eller stickade som en galning.Det är lantidyll på högsta nivå och super men efter några dagar måste ju asfaltsbarnet hem till civilisationen, hahah. Hur som helst, dessa tre döttrar, bor på fastlandet., ALLA 3 har skaffat sig mycket mycket underbara killar.(var det dom 3 sista som fanns eller) Två Patrik och en Fredrik. Anna-Lena och Sara är gifta och Elin är baske mig inte långt ifrån tror jag. När jag skriver på min blogg neggo om Norrort skriker AL och P högt för dom bor där. Hahaha. Dom bor i en villa i Upplands Väsby jättefint men HALLÅ det finns villor i Enskede också. HAHAHA. Jag och AL har mest kontakt. Sara och jag mailar då och då och ses kanske en gång om året. Sist var för ett år sen när hon gifte sig. (jag höll tal på middagen, jag är bäst) Elin och jag ses faktiskt då och då och i höstas var det very much av detta för hennes P är målvakt i Hammarby bandy, så vi har stått och huttrat på ZInken under säsongen. Helt kul faktiskt. Så är det med den lilla familjen,,,, dom är bäst. Jag är såååå nöjd att dom finns och har styrt upp liven så bra. (kunde ha varit jag men ICKE). Hahahaha.

Trött morgon

Publicerad 2008-06-01 09:27:25 i Allmänt

Jag gick och la mig tidigt igår, somnade faktiskt ganska fort. Men i morse kändes det som jag hade fått stryk banne mig.Helt ont i hela kroppen och såååååå trött i skallen. Varför? Jag vill inte jag vill vara pigg och allert. Gymma simma, Centralbadet, god fika... köpa skor. Men jag orkar inte ens tänka på att packa gymväskan. Å andra sidan skönt att duscha hemma i lugn och ro och göra sig i ordning själv.Det är inte var dag det händer. Mathias kom och hämtade barnen vid 9. Hans dag.Dom skulle bada med Claudine och Binky(fast hon heter Bianca, det är bara jag som kallar henne Bincy) Kul att Mathias hittar på saker med barnen och med andra. Han och Philip tycker nog det är mer ok att hitta på saker med barnen om dom är tillsammans flera.

Kom just på att jag hade lite gallanfall igår kväll, kanske därför kroppen är lite öm.Vad sjutton åt jag igår som kan ha framkallat det?  Tänk tänk,,,,,

Jag ser INTE fram emot 5 veckors pendlande till Bredden varje dag. Cheferna vill att vi visar oss på kontoret nu när det bubblar i hela organisationen. MEN det ska bli kul att åka till Köpenhamn på onsdag och träffa det gänget där.

Jag måste hitta på nån bra affärsidé så jag kan öppna eget och dra in massa stålar. Ha hahaaha.

Några av mina polare har kommenterat på min blogg, Dom är bosatta i Väsby ahaha, I LOVE YOU ,,,ändå liksom.

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela