Jenn Jempa Jennini,,,,,,

Ej synd om bottslingar eller,,,,

Publicerad 2008-06-06 22:16:58 i Politik eller nt

Är det synd om brottslingar? Är det synd om dom svenskar som sitter i finkan i Thailand. Dom sitter där för att dom har gjort nåt icke godkännt. En sitter för dråp och några för narkotikasmuggling. Jag gillar inte riktigt när media målar upp en "synd - om - dom" bild på dessa människor. Och varför i ska dessa människor som har suttit i en källare i 24 år vara tvungna att gå igenom en rättegång. Fallet är väl solklart. Och hur kan han få en försvarsadvokat. Jag hajar inte vad han ska försvara? Det finns ju inget försvarsbart i situationen. Oj stackars pappan har hjärtfel. Tacka fan för det att han efter vad han har gjort inte är helt frisk. MY GOD. Är det synd om nån är det väl alla stackars svältande människor som inte har gjort en fluga förnär och bara tynar bort för att vi andra lever i total lyx.

LYX, bojkotta fotbolls EM. Fatta vilka summer det handlar  om. Det är inte godkännt.

NEEEEJ vi vill inte ha ut Falunmördaren på våra gator igen. Diskutionen är skamlig för det svenska rättväsendet. Dom som sitter där är farliga för allmänheten så dom ska inte ut igen.

När ska det bli förbjudet för bussförare att prata i mobil när dom kör buss med passagerare i? Dom glömmer ju att stanna vid hållplatser vilket märks lite för väl när dom totallt paniktvärbromsar vid busshållplatsen, inte så säker körning va.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela