Jenn Jempa Jennini,,,,,,

Tummhållning,,,,,

Publicerad 2010-10-23 22:39:19 i Allmänt

Tack alla som höll tummarna för att barnens dag med pappan skulle gå bra. Det gick bra förutom att han inte har någon koll på ansvar alls. Barnen mår bra och kom hem hela och rena. Som tur är, är Kalle och Lisa så stora nu så dom blir fundersama ibland själva.

Mathias hämtde dom hos morfar i morse. FEL BIL. Han kom i byggbilen som han vet att han inte får köra barnen i. Inga bilbarnstolar. Har en liten bebis med som inte sitter ordentligt i stol och som han GÖMMER under sätena när dom ska tanka FÖR ATT INTE POLISEN SKA SE.

Mathias har en fin bra combibil som han ska köra barnen i. "Bilstolarna fick inte plats för den där tjejen skulle åka med".

DETTA MINA DAMER OCH HERRAR KOMMER MINA BARN HEM OCH BERÄTTAR. Lisa satt dessutom i framsätet utan ordentlig bilbarnstol när dom kom hem.

"Vi fick välja vinterskor själva" HUR FAN SKA EN 5ÅRING OCH EN 7ÅRING KUNNA VETA VILKA SKOR SOM ÄR VATTENTÄTA OCH VARMA???? TUR är att Lisas skor verkar ok men Kalles är skit och dom kan han inte ha när det är snö ute. Detta är han ju lite ledsen för. MIN DOTTER SKA INTE HA MASSA SMINK, HON ÄR 5 ÅR. Shit liksom

Jag är just nu mest ledsen för att Mathias inte kan,,,, Pappa hade pratat med honom i veckan just om detta med bilbarnstolar och annat just därför att det inte har funkat förut. OM INTE ALLA FÅR PLATS I BILEN OM BARNEN SITTER I BILBARNSTOL KANSKE INTE ALLA SKA ÅKA MED.

Kommentarer

Postat av: Panni

Publicerad 2010-10-23 23:49:41

Oj, det låter inget kul! Men när det gäller smink. Småtjejer älskar attt hålla på med sånt. Danoah goes bananas!! Speciellt när dom klär ut sig och leker disco! Inget fel med det Jenny. Men jag kan förstå att du är upprörd. Samtidigt tycker jag Mattias får lära sig av sina egna misstag. Om han nu köpte ett par lite för tokiga skor..so what egentligen?!



Eftersom han inte vet hur man hanterar barn då han inte varit speceillt närvarande får han helt enkelt ta och lära sig.



När det gäller bilen håller jag helt med!! Herregud, safety är A & O inget snack!!



Att han sen sitter och kör så med bebisen.... DET är hans huvudvärk!! Vilken idiot asså!!



Kram på dig gumman!!

Postat av: Ulrika

Publicerad 2010-10-24 12:33:12

Usch, vilket pucko. :(

Han verkar vara hur tanklös som helst, inga bilbarnstolar, förstår att du är upprörd, speciellt när din pappa pratat med honom om det.

Men minnet är väldans kort för honom kanske...

Stor kram till dig.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenn

Ensamstående med två barn och har hösten 2012 slutat jobba och börjat plugga på högskola. Har fibromyalgi och försöker göra det bästa av situationen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela